- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #168.461
Yaniiii.kimse görmicekse niye zayıflıyorum :))
Yaniiii.
Bikini giycen daha demi?
Bikinimi puhhh size:)Yaniiii.
Bikini giycen daha demi?
Ayy siyahlardan ve uzun tuniklerden kurtulmak bile ömre bedel yaaa...bikini yook giyemem zannımca...benim etekli mayom var... miniiili mayo :)) sokakta elaleme o kadar arz olmiyim :))
mini olarak taa diz üstü etek kafi... çok şık giyiniciğim havamı basıciğiim inşallah ama 55 olunca tabi.......
Vayyy reakinide atarsin etekle:)bikini yook giyemem zannımca...benim etekli mayom var... miniiili mayo :)) sokakta elaleme o kadar arz olmiyim :))
mini olarak taa diz üstü etek kafi... çok şık giyiniciğim havamı basıciğiim inşallah ama 55 olunca tabi.......
Yok ananecim ben değil arkadaş giyecekmiş...Bikinimi puhhh size:)
:) :):) evettt sopayla kovalarim seni:)ablaaa sen misin :)))
Ayy siyahlardan ve uzun tuniklerden kurtulmak bile ömre bedel yaaa...
Bi benmi cahilim gunah gunahYok ananecim ben değil arkadaş giyecekmiş...
Onlaer fazla küçlmez sende..ben hep yelek giyerdim mm ler belli olmasın diye ondan kurtuldum yaa büyük rahatlık :) ama daha da küçülürlerse kötü...
Kız ben tesettürlüyüm zaten giymem.Bi benmi cahilim gunah gunah
Giyene gunah giyme demek kotu degilki canim ben giymedim belki ondan bukadar rahat konusabiliyorum:)Kız ben tesettürlüyüm zaten giymem.
Ama giyene günah giyme demem ..
Bende giydim bekarken çünkü..
O açıdan bakarsan doğru..Giyene gunah giyme demek kotu degilki canim ben giymedim belki ondan bukadar rahat konusabiliyorum:)
Kaç olmuşsun gülüm, bir de boyun kaç? Bakem kendime rakip seçem :))))
Ben kotu olarak soylemedim canim yanlis anlasilmasin kimseyi yargilamam asla burda sizleri kendime yakin gordugum icin nacizane fikrimi beyan ettim sadece bende tesetturluyum etek arada giyerim mesela zayiflayim hep etek giymek istiyorum ama zayen tesetturlu olmakta bi meziyet degil benim gozumde hersey insanin kalbiyle alakali ayy nerdem nereye geldik kafanizi sisirdim galiba:)O açıdan bakarsan doğru..
Ama karışmam yani zaten bende pantolon falan giyerim.
Etekte..
Takılma tatlım ben öyle herşeyi yanlış anlamam.Ben kotu olarak soylemedim canim yanlis anlasilmasin kimseyi yargilamam asla burda sizleri kendime yakin gordugum icin nacizane fikrimi beyan ettim sadece bende tesetturluyum etek arada giyerim mesela zayiflayim hep etek giymek istiyorum ama zayen tesetturlu olmakta bi meziyet degil benim gozumde hersey insanin kalbiyle alakali ayy nerdem nereye geldik kafanizi sisirdim galiba:)
Tamam canim:)Takılma tatlım ben öyle herşeyi yanlış anlamam.
Boşveeer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?