- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 333
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #168.481
spor da yok hafta sonu pogaca olsa sadece 100 yazardımİşine geldi dimi uyanık..
Neyse bende bol protein almış olurum
İspiyoncuuuu..
Hemen kaptana şikayet
Tek suçum cumartesi sabahı poğaça yemek
aman iceyim 2 tane aylardır agzıma surmedim midem agrıyo diye, pek canım cekiyo kac zmandır :) ben dee bikini giyiyom ananeeeeeeKiz gunaha girme bea pasta ye ekmek ye ne yersen ye de o zikkimi icme bence
kız yumurta protein, daha icmedim icince keserim cezamıtek hayalim o :))) geydirmem diyen bir ablam olsa da :))
anaaammmm bu laf 100 ipten başlar... kes cezayıkollontai
hiiiiiii 100 ip te kendine kes.... bira göbüş yapıyo çok mu lazım :)
ne proteini külliyen yağğğğ.......... bıcık bıcık yağ....
oooh nasıl oluyomus anladın mııııyaaww sonu göremiyorum ışıksız tünel gibi 30 sayfam daha varrben gelene kadar ayrılmayın okuya okuya geliyorum ..
yaaww sonu göremiyorum ışıksız tünel gibi 30 sayfam daha varrben gelene kadar ayrılmayın okuya okuya geliyorum ..
tövbe tövbee sapıttın kızzO zaman bende hemen saframı aldırırım
eh cezasız yadırgarım yaww cezasız ceza olsam olmammıı?
hayırlısıyla olsun bitsin canım, tez vakitte bol şifa diliyorum sana ....kızlar bu sabah 59.9 cıktım +1 kg yarına veririm ben onu
ameliyat tarihimde 17 mart :)
tatlım hoşgeldinn aramıza :)Merhaba arkadaşlar aranıza katılmaktan çok mutluyum inşallah sizinde desteğinizle fazlalıklarımda n kurtulcam
aa bir hemşeri daha :) aşireti kurucaz burada kafaya koydukArkadaşım merhaba bende Çanakkaledeyim.
amaan bizimkiler pek bi kapalı.... göbeğimi açıyom töbeee diyolar :))) zayıflığım şey ediyom üstü açaydın bari diyolar açıveriyom aaaaa ahlaksız diyolar :))) iyi ki başka yerini demedik diyolar talep varsa dedim :)))) ucuz atlattılar neyseki :)))
Ben kotu olarak soylemedim canim yanlis anlasilmasin kimseyi yargilamam asla burda sizleri kendime yakin gordugum icin nacizane fikrimi beyan ettim sadece bende tesetturluyum etek arada giyerim mesela zayiflayim hep etek giymek istiyorum ama zayen tesetturlu olmakta bi meziyet degil benim gozumde hersey insanin kalbiyle alakali ayy nerdem nereye geldik kafanizi sisirdim galiba:)
hee işte diyorum bu kız niye böle hiperaktif .. lazmışsın geç bile farkettim :)) ne kadar karadenizli tanıdıysam hepinizmi bölee olursunuz yaa neşe kaynaklarımsınız vallabende mini diyomda bu kadar sapık varkene korkarım mini giymeye :)) sen bana bakma... bizzimkiler hep tesettürlü bi ben böyle bi acayipim :))) eee ben de lazımım ama :)) bikini en çok tuba büyüküstüne yakışıyo hatun maşallah taş taş...
kız ne lazı ben görmedim lazım derken ? bende lazımım demişhee işte diyorum bu kız niye böle hiperaktif .. lazmışsın geç bile farkettim :)) ne kadar karadenizli tanıdıysam hepinizmi bölee olursunuz yaa neşe kaynaklarımsınız valla
Merkezde misin arkadasim sen. Ben merkezdeyim.evettt gelelim cevaplara .. cumartesi bu kadaar gevezelik etmedim ben valla masumum ben bu ne ayoll eve gelip okumaya başladığımda aydınlıktı ışığıda yakmadım karanlıktaa okuyorum halaaaa
tövbe tövbee sapıttın kızz
yaşasınnnnn
eh cezasız yadırgarım yaww cezasız ceza olsam olmammıı?
hayırlısıyla olsun bitsin canım, tez vakitte bol şifa diliyorum sana ....
tatlım hoşgeldinn aramıza :)
aa bir hemşeri daha :) aşireti kurucaz burada kafaya koyduk
merhaba canım
haha süpermiş valla o anki yüz ifadelerini merak ettim :)) çılgın kızçeee
yok valla gözlüksüz oturmıycam bidaha pc başına bu gözlerden çekeceğim var benim yaş 31 okuyamıyorum resmen ben o aradaki ı yı görmedim biliyomusunkız ne lazı ben görmedim lazım derken ? bende lazımım demiş
merkezdenim canım ..Merkezde misin arkadasim sen. Ben merkezdeyim.
Bende senin gibi düşünüyorum canm.Yanlız değilsinnBi benmi cahilim gunah gunah
güldüm canım bende anladım canım görmediğini :)yok valla gözlüksüz oturmıycam bidaha pc başına bu gözlerden çekeceğim var benim yaş 31 okuyamıyorum resmen ben o aradaki ı yı görmedim biliyomusun
:) kizzz benide o kadina benzetiyorlar:) yuz olarak:))))bende mini diyomda bu kadar sapık varkene korkarım mini giymeye :)) sen bana bakma... bizzimkiler hep tesettürlü bi ben böyle bi acayipim :))) eee ben de lazımım ama :)) bikini en çok tuba büyüküstüne yakışıyo hatun maşallah taş taş...
Bitirebildin mi??yaaww sonu göremiyorum ışıksız tünel gibi 30 sayfam daha varrben gelene kadar ayrılmayın okuya okuya geliyorum ..
sporun çok iyi maşallah sanaayy menümü yazıyım bu arada unutmadankollontai , btlbetul
sabah ılık limolu suyumu içtim 100 ip atladım sonra kahvaltımı yaptım
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
yarım kibrit kutusu peynir
3 yeşil zeytin
yarım salatalık
1 fincan şekersiz çay
1 dilim kepek ekmeği
ara sade türk kahvesi
öğlen : yarım ayva ama üstüne yarım limon sıkılmış öle yedim ..
ara 1 adet ikisi bir arada nescafe
akşam 3 yk pırasa
çarşıya arabayla gitmedim yürüdüm bugün 3 saat çarşıda koşturdum ..
eve gelince 50 yarım mekik
300 ip atlama ve 2 mil leslie
3 lt su içtim bugün..dahada içerim uyuyana kadar aklıma geldikçe içiyorum genelde..
canım maşallahın varr.ayy menümü yazıyım bu arada unutmadankollontai , btlbetul
sabah ılık limolu suyumu içtim 100 ip atladım sonra kahvaltımı yaptım
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
yarım kibrit kutusu peynir
3 yeşil zeytin
yarım salatalık
1 fincan şekersiz çay
1 dilim kepek ekmeği
ara sade türk kahvesi
öğlen : yarım ayva ama üstüne yarım limon sıkılmış öle yedim ..
ara 1 adet ikisi bir arada nescafe
akşam 3 yk pırasa
çarşıya arabayla gitmedim yürüdüm bugün 3 saat çarşıda koşturdum ..
eve gelince 50 yarım mekik
300 ip atlama ve 2 mil leslie
3 lt su içtim bugün..dahada içerim uyuyana kadar aklıma geldikçe içiyorum genelde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?