- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #168.501
Balıktandır balıktannhee işte diyorum bu kız niye böle hiperaktif .. lazmışsın geç bile farkettim :)) ne kadar karadenizli tanıdıysam hepinizmi bölee olursunuz yaa neşe kaynaklarımsınız valla
Cansin rakibem sen:)Bende senin gibi düşünüyorum canm.Yanlız değilsinn
Cok guzel dostlarim oldu kk da baslayip gercek hayatta devam eden. Belki birgun tanisirizmerkezdenim canım ..
sporun çok iyi maşallah sana
teşekkürler kızlar :)canım maşallahın varr.
inşallah canım neden olmasın kısmetse o da olurCok guzel dostlarim oldu kk da baslayip gercek hayatta devam eden. Belki birgun tanisiriz
alışıyo tabi ben ilk üç gün ip atlıyodum sadece şimdi çok şükür o ağrılarım kalmadı bide şu regl ağrım bitse uçucam o zaman :)))))yarın sıkı tutmam lazım sporumu cezamda fazla vucudum da çok ağrımıyor alışıyor galiba
Evet orasi davet etmisti beni. Cok iyi kizlar var 7. Takimda. Ben cok katilamiyorum aslinda yani konulari takip edemiyorum.inşallah canım neden olmasın kısmetse o da olur
sen 7 takımdaymışsın sanırım :)) arada gelirim bende konuşmaya yanına :)
olsun canım zaten çoğumuz işimiz olmadığında girebiliyoruzEvet orasi davet etmisti beni. Cok iyi kizlar var 7. Takimda. Ben cok katilamiyorum aslinda yani konulari takip edemiyorum.
Çanakkalede birlikte zayiflayacagim birileri var mi diye bakarken seni buldum. Iyi ki buldum canim.olsun canım zaten çoğumuz işimiz olmadığında girebiliyoruz
genede girmişsin takip edemiyorum deme beni buldun bak taa hangi takımda
ahh ah kilo başa dert canım ....Çanakkalede birlikte zayiflayacagim birileri var mi diye bakarken seni buldum. Iyi ki buldum canim.
Çok şükür içebiliyorsun canm.Kizlartseilcayi bugun severwk ictim dun cok atmisim cayini:)
Ben de kemoterapiyle birlikte 30 kg aldim 90 kg ile basladim sayilir. 20 gundur dikkat ediyorum 86 ile 87 arasinda gidip geliyorum.ahh ah kilo başa dert canım ....bulursun tabi çanakkkalede kışın fazla kıpırdanacak yer yokki gelsin kilolar modunda oluyoruz :)
neyse biirlikte veririz inşallah kiloları sen kaç kilosun ben 87 lerdeyim daha
çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin .. veririz yaa kiloları merak etme böyle dünyaya gelmedik sonuçta gider hepsi azmedince :)Ben de kemoterapiyle birlikte 30 kg aldim 90 kg ile basladim sayilir. 20 gundur dikkat ediyorum 86 ile 87 arasinda gidip geliyorum.
Aaa kilolorınızda aynı..Ben de kemoterapiyle birlikte 30 kg aldim 90 kg ile basladim sayilir. 20 gundur dikkat ediyorum 86 ile 87 arasinda gidip geliyorum.
yeşil çay zayıflamaya çok yardımcı oluyor alışmaya çalış şekerim:)Çok şükür içebiliyorsun canm.
Ben içiyorum zaten.yeşil çay zayıflamaya çok yardımcı oluyor alışmaya çalış şekerim:)
Eee nasılsın??yeşil çay zayıflamaya çok yardımcı oluyor alışmaya çalış şekerim:)
iyi şimdi duştan çıktım 1 demlik yeşil çay demledim aldım bi kupa oturdum hade bakamEee nasılsın??
Gevezelik başlasınnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?