Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet orasi davet etmisti beni. Cok iyi kizlar var 7. Takimda. Ben cok katilamiyorum aslinda yani konulari takip edemiyorum.
olsun canım zaten çoğumuz işimiz olmadığında girebiliyoruz
genede girmişsin takip edemiyorum deme beni buldun bak taa hangi takımda

Çanakkalede birlikte zayiflayacagim birileri var mi diye bakarken seni buldum. Iyi ki buldum canim.
ahh ah kilo başa dert canım .... bulursun tabi çanakkkalede kışın fazla kıpırdanacak yer yokki gelsin kilolar modunda oluyoruz :)
neyse biirlikte veririz inşallah kiloları sen kaç kilosun ben 87 lerdeyim daha

ahh ah kilo başa dert canım .... bulursun tabi çanakkkalede kışın fazla kıpırdanacak yer yokki gelsin kilolar modunda oluyoruz :)
neyse biirlikte veririz inşallah kiloları sen kaç kilosun ben 87 lerdeyim daha
Ben de kemoterapiyle birlikte 30 kg aldim 90 kg ile basladim sayilir. 20 gundur dikkat ediyorum 86 ile 87 arasinda gidip geliyorum.

Ben de kemoterapiyle birlikte 30 kg aldim 90 kg ile basladim sayilir. 20 gundur dikkat ediyorum 86 ile 87 arasinda gidip geliyorum.
çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin .. veririz yaa kiloları merak etme böyle dünyaya gelmedik sonuçta gider hepsi azmedince :)

Ve topraks gururla sunar :)))) kollontai fıstıkım sporumu geç saatte yapıcam, yazarım

sabah
2 haşlanmış yumurta
2 ince çubuk dil peyniri
5 zeytin
çay
EKMEK YOK :)

ara
1 bardak yeşil çay

öğlen
1,5 kepçe yayla çorbası
EKMEK YOK :)

ara
1 ayva

akşam
bir büyük kase salata içine haşlanmış kuru fasulye
EKMEK YOK
1 fincan bimdeki mor çaydan

su 2,5 lt şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…