- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #168.521
çok iyi rakip olalım demişsin kaç kilosun bide sabahları ekmek ye tam buğday esmer ekmek yada kepek yoksa kabızlık sorunu çekersin kilo vermen yavaşlarVe topraks gururla sunar :)))) @kollontai fıstıkım sporumu geç saatte yapıcam, yazarım
sabah
2 haşlanmış yumurta
2 ince çubuk dil peyniri
5 zeytin
çay
EKMEK YOK :)
ara
1 bardak yeşil çay
öğlen
1,5 kepçe yayla çorbası
ara
1 ayva
akşam
bir büyük kase salata içine haşlanmış kuru fasulye
EKMEK YOK
1 fincan bimdeki mor çaydan
su 2,5 lt şimdilik
Elbette gidecekler bir yerden baslamak lazimdi sadece. Birbirimize destek olalim canim.çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin .. veririz yaa kiloları merak etme böyle dünyaya gelmedik sonuçta gider hepsi azmedince :)
Insallah geldi gecti canim. 6 yil oldu. Allah kimseye yasatmasin.Aaa kilolorınızda aynı..
Geçmiş olsun bu arada kemoterapi almışsınız.Kanseri yendiniz demek..
ben demliğimin içine 1 küçük dilim limon küçük bir tane kabuk tarçın atıyorum süper oluyorKizlartseilcayi bugun severwk ictim dun cok atmisim cayini:)
Maşalllah canımm.Çok harika olmuşşVe topraks gururla sunar :)))) @kollontai fıstıkım sporumu geç saatte yapıcam, yazarım
sabah
2 haşlanmış yumurta
2 ince çubuk dil peyniri
5 zeytin
çay
ara
1 bardak yeşil çay
öğlen
1,5 kepçe yayla çorbası
ara
1 ayva
akşam
EKMEK YOK
su 2,5 lt şimdilik
Bende 2 gündür içmemiştim.Şimdi demledim.Demlenince sana eşlik ederim artık.iyi şimdi duştan çıktım 1 demlik yeşil çay demledim aldım bi kupa oturdum hade bakam
pek beğendimVe topraks gururla sunar :)))) @kollontai fıstıkım sporumu geç saatte yapıcam, yazarım
sabah
2 haşlanmış yumurta
2 ince çubuk dil peyniri
5 zeytin
çay
ara
1 bardak yeşil çay
öğlen
1,5 kepçe yayla çorbası
ara
1 ayva
akşam
EKMEK YOK
su 2,5 lt şimdilik
oluruz tatlım ben genelde buralardayım ama ay başında işe başlama durumum var o zaman sadece akşamları girerim herhalde .. bu arada diyetisyene gittin mi? çok yakın bir arkadaşımda kemoterapi gördü ve 20 kilo civarında aldı şuan halk oyunlarına falan gidiyo spor amaçlı.. doktor kontrolünde rejim yapıyo vücudu dirençsiz kalmasın diye .. 15 kilo verdi bile .. sende diyetisyene görün görünmediysen tatlımElbette gidecekler bir yerden baslamak lazimdi sadece. Birbirimize destek olalim canim.
Aminn..Insallah geldi gecti canim. 6 yil oldu. Allah kimseye yasatmasin.
et şekerim karşılıklı içelimBende 2 gündür içmemiştim.Şimdi demledim.Demlenince sana eşlik ederim artık.
Tatlım sen kaynatıyor musun??ben demliğimin içine 1 küçük dilim limon küçük bir tane kabuk tarçın atıyorum süper oluyor
olsun tabi ben sumo güreşçisi gibiydim evlendiğimde bide gelinliğide yanlış dikmişler ağlaya ağlaya krize girmiştim .. kuzum sen zayıf gelin ol en güzeliMaşalllah canımm.Çok harika olmuşş
Zyıf gelin olucam kararlıyım diyosun yaniii
Hemn bende atıyorumm.ben demliğimin içine 1 küçük dilim limon küçük bir tane kabuk tarçın atıyorum süper oluyor
Olurr olurrret şekerim karşılıklı içelim
tombiş gelin oldun zayıfcacık manken gibi anne olursun inşallah bende tam tersi oldu tombiş anne oldumolsun tabi ben sumo güreşçisi gibiydim evlendiğimde bide gelinliğide yanlış dikmişler ağlaya ağlaya krize girmiştim .. kuzum sen zayıf gelin ol en güzelitopraks
Ben 55 gibiydim.Çok güzeldi o zamnlarr.olsun tabi ben sumo güreşçisi gibiydim evlendiğimde bide gelinliğide yanlış dikmişler ağlaya ağlaya krize girmiştim .. kuzum sen zayıf gelin ol en güzelitopraks
bende 53 56 arası idim hep evlenmeden hey gidi eski günlerBen 55 gibiydim.Çok güzeldi o zamnlarr.
Ohh ohh tak bakalım motoruu...Aklıma gelmişken bende rakibeme meydan okuyayımm..
Daha güzel sanada anne olmuş ama bak hele çöp gibiiiitombiş gelin oldun zayıfcacık manken gibi anne olursun inşallah bende tam tersi oldu tombiş anne oldum
yaza işe girsemde hafta sonu izinliyim o zaman balıkesire gidince zayıf gitmek istiyorum.. annemin mahalle bile meraklı zayıflıyımda kadıncağızın azıcık havası olsuntombiş gelin oldun zayıfcacık manken gibi anne olursun inşallah bende tam tersi oldu tombiş anne oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?