Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok iyi rakip olalım demişsin kaç kilosun bide sabahları ekmek ye tam buğday esmer ekmek yada kepek yoksa kabızlık sorunu çekersin kilo vermen yavaşlar

Maşalllah canımm.Çok harika olmuşş
Zyıf gelin olucam kararlıyım diyosun yaniii

pek beğendim

Elbette gidecekler bir yerden baslamak lazimdi sadece. Birbirimize destek olalim canim.
oluruz tatlım ben genelde buralardayım ama ay başında işe başlama durumum var o zaman sadece akşamları girerim herhalde .. bu arada diyetisyene gittin mi? çok yakın bir arkadaşımda kemoterapi gördü ve 20 kilo civarında aldı şuan halk oyunlarına falan gidiyo spor amaçlı.. doktor kontrolünde rejim yapıyo vücudu dirençsiz kalmasın diye .. 15 kilo verdi bile .. sende diyetisyene görün görünmediysen tatlım

Maşalllah canımm.Çok harika olmuşş
Zyıf gelin olucam kararlıyım diyosun yaniii
olsun tabi ben sumo güreşçisi gibiydim evlendiğimde bide gelinliğide yanlış dikmişler ağlaya ağlaya krize girmiştim .. kuzum sen zayıf gelin ol en güzeli topraks

tombiş gelin oldun zayıfcacık manken gibi anne olursun inşallah bende tam tersi oldu tombiş anne oldum
yaza işe girsemde hafta sonu izinliyim o zaman balıkesire gidince zayıf gitmek istiyorum.. annemin mahalle bile meraklı zayıflıyımda kadıncağızın azıcık havası olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…