- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #169.361
Görmeyi çok isterim hadi inşallah.atmamm onların içinde kendimi görmek istiyorum artık amacım o :) fotoğrafınıda çeker koyarım buraya :)
inşallah tatlım inicezz hep beraber istediğimiz kilolara
Merhaba kızlarr...Nasılsınızz???
Geçmişi bititrip geliyorumm.
Evet.doğru diyosun bu ne biçim rakam böyle der gibi bakayım :)))
Allah kabul etsin.Kızlar geçmişi bitireyim derken içim çıktı yaaa :))
Ben bugun niyetliyim.Akşamda cacık salata gibi hafif şeyler yiycem.
Bugunde - görmedim.Cumaya kadar oruç tutsam belki farkeder.
Bir avucu geçme ve gündüz ye.
Hadi hayirliso tatlim ins girersin cuma listeyenolsun işte takıma dönmeceler
senden naber
Canım inşallah bu cuma listeye girmek niyetim. ahanda döndüm
Merhaba kaptanım nasılsın?canım çiğ badem veya çiğ fındıktan 10-15 tane max yiyebilirsin bana göre
Dogru soylhyon valla milltin agzi torba degilki buzesin b3nde disarda yuruyemiyorum ama evde yuruyorum sende oyle yapabilirsin istersenyürüyüş yapacak yer yok malesef bir de hava soğuk erken kararıyor hiç mümkün değil yani... sonra bir manyak gelir beni keser meser.... sonra bensiz naparsınız.... evim güzel evim.... hayır bırak manyaklar haklı ölenler haksız oluyo... sonra biri de çıkar derki yürümeyeydi....derler yani.... koşu bandım olaydı ne güzel olurdu
Görmeyi çok isterim hadi inşallah.
allah yardım etsin cancagizim
Evet.
Beğendiğini belli etme
Allah kabul etsin.
Bir avucu geçme ve gündüz ye.
Dogru soylhyon valla milltin agzi torba degilki buzesin b3nde disarda yuruyemiyorum ama evde yuruyorum sende oyle yapabilirsin istersen
Deli kız!işte ben sevinçten kızılderili dansı felam binimum saçma hoplama zıplama yapıyom gidiim yan odada delireyim bari.... tartı görmesin sonra havaya giriyo....
Bitmiyor dimi?Kizlar oku oku daha sonu goremedim yaaa ama ben tekden giriyorum aciyin banaeve net aldircam valla artik ihtiyac duyuyorum
ben yarın inerim 58 eVayy vayy vayyyy
60 lara geliyon yaa
Dur biz 59 a gelelim sen niye yukarı çıkıyorsun.
bi avucu gecme
ben o listeleri felam hep cepten girip tutuyorum, bana kim acısınKizlar oku oku daha sonu goremedim yaaa ama ben tekden giriyorum aciyin banaeve net aldircam valla artik ihtiyac duyuyorum
Kuzum oglum 21 aylik olcak:)Gayet iyi canım
Allah bagıslasın canım, kaç yaşında oglun? :)
Canım olur bazen öyle metabolizma direniyor kilo vermeye :) Moral bozmayalım, bu sekilde devam edersen mutlaka eksi görürsün canım :)
O zaman tekrardan hoşgeldin diyelim canım :) Ben de 8. takımdan transfer oldum gecen hafta, ismim Şeyma. Bu takımda kilo veriliyor kesinlikle onu gördüm, bir haftada bile baya fark etti :) Sen de listede olmasan da bizimle takıl kesinlikle etkisini görürsün
Bitmiyo ya daha cok var Allahtan bakima alcaklarmis ohhhh beee:)Bitmiyor dimi?
Bitmiyo ya daha cok var Allahtan bakima alcaklarmis ohhhh beee:)
Anaaan kuzum senin halinden en iyi ben anlarim pek zor ya Allah kolaylik versin ya kollontai sen napiyonda pat diye dusuyon bi sirri varsa bizede soyle noluuuur:)ben yarın inerim 58 e
bi avucu gecme
ben o listeleri felam hep cepten girip tutuyorum, bana kim acısın
Ohh afiyet olsun :)bu sabah 59.5 dunden +200
cunkum aaksam esim hadi gel carsıya ameliyattan once bi gezelim dedi, bugun izinlide, 3 bira gumlettim yanında cerez patates, eve donerken de bi kokorec bence yine iyi fazla cıkmadım, ama cuma 58.5 olmam lazım o yuzden bugun ve yarın ac geziciiiiim bilginiz olsun
Deli kız!
Bide öyle dene madem.
Betüş ya acayip biseyler yiyexim var.
Delirecem.
Mutfağa gidip zorla geri cikiyom.
Tutkal gibi uzuyorum resmen.
Simit öğün olarak yeniyor neden tutuyorsun kiYaaa canım simit istiyoooooo..
Hemde manyak gibi.
Gidip almamak için zor tutuyorum kendimi
Yaaa canım simit istiyoooooo..
Hemde manyak gibi.
Gidip almamak için zor tutuyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?