- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #169.381
Simit öğün olarak yeniyor neden tutuyorsun ki
Çok kötüsün :)))bozacının şahidi de geldi dinleme sakın senmuska77 :)
Daha bitmedimi o gı?valla benimde salatalık buldum dolapta onu kemiriyorum :) nazar mı deydi bize gı.... ve o hain pasta hala orda....
Çünkü bugün pirinç lapası yapıyorumSimit öğün olarak yeniyor neden tutuyorsun ki
Iyyykk canım onu çekmedi.olmaz bizi salatalık paklar.....
Tamam tamam.bozacının şahidi de geldi dinleme sakın senmuska77 :)
Çok kötüsün :)))
bu bir film repliğiydiiiiiiiiiii :))))binicem üzerine vurucam kırbacı :))
Daha bitmedimi o gı?
Çünkü bugün pirinç lapası yapıyorum
Iyyykk canım onu çekmedi.
Tamam tamam.
Ama var ya gebe kadın gibi aseriyom resmen.
:))) görüntüsü çok güzel oluyor onların ama tadı güzel değil çok üzülmeHanımlar oda arkadasıma arası bozuk oldugu bir arkadasından bonny food gelmis, üzerinde özür dilerim falan yazıyor. Bonny food'ların her birinin üzerinde de üzgün cocuk suratı var. "Aaa cok sekermis ya" dedim görünce. Oda arkadasım da "istemiyorum ben ondan bi sey" diyerek direkt koydu masama bütün bonny food'ları, "al senin olsun" dedi yaKızım manyak mısın dedim, diyet yapıyorum ben git başkasına ver dedim dinletemedim :) Şu an masamın üzerinde bir tabak bonny food var, resmen o üzgün cocukların hepsi bana bakıyor ama yemeyecegim
Yaaa bana simidi yedirmiyon sende pasta yeme!eskiden çekmecem abur cubur dolu olurdu sabahtan beri 550 kere açıp baktım booş booşş :)) ne bonibonlar ne jelibonlar geldi geçti bu çekmeceden şimdi kurak ve çorak topraklar gibi çok acıklı... o pastadan parmağımla şöööle bi parmak alsam nolurdu....
Allah kabul etsin canım, ben hiç oruç tutamıyorum. Kaç kere denediysem yerlere yapışıyorum, şeker beni mahvediyor.Kızlar geçmişi bitireyim derken içim çıktı yaaa :))
Ben bugun niyetliyim.Akşamda cacık salata gibi hafif şeyler yiycem.
Bugunde - görmedim.Cumaya kadar oruç tutsam belki farkeder.
Yaaa bana simidi yedirmiyon sende pasta yeme!
Daha bitmedimi o gı?
Çünkü bugün pirinç lapası yapıyorum
Iyyykk canım onu çekmedi.
Tamam tamam.
Ama var ya gebe kadın gibi aseriyom resmen.
Bende bi acı kahve içtim ama kesmediyok canım yemiyoruz söylenmeyek mi :))) çeneme vuruyo işte... salatalık iyi geldi.... bak kesti acık kudurukluğumu...
Yarın sabah yirim.Dayan muskam az kaldı akşama.. akşam 6 dan sonra simit bulaman zaten
11- Simit kadar lezzetli değildir.
Hadi artık zayıflayalım kuşum106,6 canım 450. etapta ayrılmışım
of of of ne yemişsin beee
hız iyidir kaptanım
biliyorsun face i de kapattım. instagram twitter herşeyi
biraz kendime yöneldim kafamı dinledim. daha iyiyim şimdi
kendi içimde yaşadıklarımı hallettim kapattım şimdi sıra kilodahem almadan da döndüm
11- Simit kadar lezzetli değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?