Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

106,6 canım 450. etapta ayrılmışım

of of of ne yemişsin beee

hız iyidir kaptanım

biliyorsun face i de kapattım. instagram twitter herşeyi

biraz kendime yöneldim kafamı dinledim. daha iyiyim şimdi

kendi içimde yaşadıklarımı hallettim kapattım şimdi sıra kiloda hem almadan da döndüm

Dimi pasta!

Bunada Aferin ama çok kaçmış akşam.
Ay 90-60-90a az kalmış kız!
biliyorum canım cok kactı ama ben bugun yarın toparlıycam soz veriyorum bu sefer yemiycem :) ben 90/65/90 istiyorum

Hadi bakalım şirinem göster kendini.
gosterecem kendimiiiiiii pro gunu yapıcaaaaaaaam

oooh kacamak prensesi dondu aramıza

Tamamdır o zaman burdayım. Ve çok teşekkür ederim.
Bu arada takımlara katılmak için başvurulan sayfaya yazmıştım 7. takım davet etmiş ama görmedim burda üye sayısı listede az diye gözüme kestirip yazmıştım ki herkes bi anda kucak açtı bana sorun olmaz değil mi?
Oraya bir açıklama yazayım mı?
Ya da oraya mı gitmem gerekiyor? Ki herkes çok sıcaktı bana burada kalmak mutlu eder beni.

ooo almadan döndüysen helal sana cuma gün görcez bakalım listede

canım 7. takıma 6 ay listelere giremeyeceğinden dolayı burada takılacağını söyleyebilirsin haber ver de sorun olmasın tatlım

Sakın atma kesin gireceksin o pantolonlara..
atmamm onların içinde kendimi görmek istiyorum artık amacım o :) fotoğrafınıda çeker koyarım buraya :)
inşallah tatlım inicezz hep beraber istediğimiz kilolara

Bi dahakine sevindiğini belli etme senin tartının zekası fazla gelişmiş

Nolsun diyet diyet hayatım diyet oldu sınava girip diyetisenlikmi okusamki..
4 yıllık üniversiteyi 1 yılda bitiririm bu bilgilerle herhalde

doğru diyosun bu ne biçim rakam böyle der gibi bakayım :)))

tatlım cannı sıkma sen zaten önümüzdeki hafta listeye gireceksin.O yüzden o zamn çok vermen bizim için daha iyii

Hoşgeldin canım.Kaptanda kabul ederse aramızdasın

şekerim şimdi geldim eve yok ya moralim düzeldi kızım için öğretmeni çokgüzel şeyler söyledi 1. sınıf olmasına rağmen güzel adepte olmuş neşelendim
Maşallah tatlım.Kızını tebrik ederim.Ama sakın bırakma.Sürekli ilgilen.Sen ilgilendikçe cocuk başarılı olur unutma

Vayy vayy vayyyy
60 lara geliyon yaa
Dur biz 59 a gelelim sen niye yukarı çıkıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…