- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #169.341
Hadi bakalım şirinem göster kendini.ya ben yarın bi pro gunu yapıstırırmgosterirm onlara :)
ben birayı daha cok seviyom
az kaldı 36 ya cok az
ay valla icemiyom kahve cay bilene 2 bardak sonrası yasak
afiyet bal seker olsun
annem yasına gore kilosunun iyi oldugunu dusunuyo, 56 yasında malumdedim merdane gibi gobegin var neresi iyi yanıma gelecek yakında o zman devam edecekmis
izne ayrıldıgın kilo kactı canım?
valla canım isin dogrusu su, benim esimde her halinle seviyorum ben seni ama 80 kiloda olma yani dedi acıkca, o zmanda severim ama olma yani diyo
bu sabah 59.5 dunden +200
cunkum aaksam esim hadi gel carsıya ameliyattan once bi gezelim dedi, bugun izinlide, 3 bira gumlettim yanında cerez patates, eve donerken de bi kokorec bence yine iyi fazla cıkmadım, ama cuma 58.5 olmam lazım o yuzden bugun ve yarın ac geziciiiiim bilginiz olsun
saolsun özelden de yazmış
moral bozmak yok şeker ama acilen digital tartı almak var
canım hoşgeldşin gecen hafta listelere kendi isteği ile ayrıldı yazıldığı için 6 ay takımlara giremiyorsun ama bizde zaten takım harici listede var orda devam eder 6 ay sonra listeye bile girmene gerek kalmaz verirsin kg ları yada direk listeye girip mezun ederiz seni
benim tatlım
iyidir kaçak sevalim dönmüşün tüm hızıyla listelere
geçmiş olsun canım haber verdiğin için saol
sakın yemee sen de ver birilerine
biliyorum canım cok kactı ama ben bugun yarın toparlıycam soz veriyorum bu sefer yemiycem :) ben 90/65/90 istiyorumDimi pasta!
Bunada Aferin ama çok kaçmış akşam.
Ay 90-60-90a az kalmış kız!
gosterecem kendimiiiiiii pro gunu yapıcaaaaaaaamHadi bakalım şirinem göster kendini.
oooh kacamak prensesi dondu aramıza106,6 canım 450. etapta ayrılmışım
of of of ne yemişsin beee
hız iyidir kaptanım
biliyorsun face i de kapattım. instagram twitter herşeyi
biraz kendime yöneldim kafamı dinledim. daha iyiyim şimdi
kendi içimde yaşadıklarımı hallettim kapattım şimdi sıra kilodahem almadan da döndüm
saolsun özelden de yazmış
moral bozmak yok şeker ama acilen digital tartı almak var
canım hoşgeldşin gecen hafta listelere kendi isteği ile ayrıldı yazıldığı için 6 ay takımlara giremiyorsun ama bizde zaten takım harici listede var orda devam eder 6 ay sonra listeye bile girmene gerek kalmaz verirsin kg ları yada direk listeye girip mezun ederiz seni
benim tatlım
iyidir kaçak sevalim dönmüşün tüm hızıyla listelere
geçmiş olsun canım haber verdiğin için saol
sakın yemee sen de ver birilerine
ooo almadan döndüysen helal sana cuma gün görcez bakalım listede106,6 canım 450. etapta ayrılmışım
of of of ne yemişsin beee
hız iyidir kaptanım
biliyorsun face i de kapattım. instagram twitter herşeyi
biraz kendime yöneldim kafamı dinledim. daha iyiyim şimdi
kendi içimde yaşadıklarımı hallettim kapattım şimdi sıra kilodahem almadan da döndüm
canım 7. takıma 6 ay listelere giremeyeceğinden dolayı burada takılacağını söyleyebilirsin haber ver de sorun olmasın tatlımTamamdır o zaman burdayım. Ve çok teşekkür ederim.
Bu arada takımlara katılmak için başvurulan sayfaya yazmıştım 7. takım davet etmiş ama görmedim burda üye sayısı listede az diye gözüme kestirip yazmıştım ki herkes bi anda kucak açtı banasorun olmaz değil mi?
Oraya bir açıklama yazayım mı?
Ya da oraya mı gitmem gerekiyor? Ki herkes çok sıcaktı bana burada kalmak mutlu eder beni.
atmamm onların içinde kendimi görmek istiyorum artık amacım o :) fotoğrafınıda çeker koyarım buraya :)Sakın atma kesin gireceksin o pantolonlara..
inşallah tatlım inicezz hep beraber istediğimiz kilolaraYaaa bende onceden almiyordum sonra nolduysa oldu yaaa hamileliktenmi alisti bunyem kiloya bilemedim yinede olsun veriyoruz sonucta ben istediklerimide giydimya esimde gordu ohhh dedim cok mutluydum bu gazla devam:) sende bi an once istedigin kioya ve bide bebege sahip olursun ins:)
canım 7. takıma 6 ay listelere giremeyeceğinden dolayı burada takılacağını söyleyebilirsin haber ver de sorun olmasın tatlım
Bi dahakine sevindiğini belli etme senin tartının zekası fazla gelişmiş
Nolsun diyet diyet hayatım diyet oldu sınava girip diyetisenlikmi okusamki..
4 yıllık üniversiteyi 1 yılda bitiririm bu bilgilerle herhalde
tatlım cannı sıkma sen zaten önümüzdeki hafta listeye gireceksin.O yüzden o zamn çok vermen bizim için daha iyiiGun
Günaydın herkese bugün pek gelemicem şimdi kızımla okula gidiyorum bugün toplantısı varmış bide kendimi çok yorgun ve keyifsiz hisediyorum sabah tartı yine 80di neden acaba bu hafta cumadan beri 500gr vermişim butun motivasyonum sıfır:'(
Hoşgeldin canım.Kaptanda kabul ederse aramızdasınGünaydın. Aranızda yer varsa bana katılmak isterim.
Kendimden bahsedeyim. 83.6 kiloyum. Aslında cuma yarışlarına katıldım daha önce fakat üst üste gelen olumsuz olaylarla diyet hep sekteye uğradı adapte olmayı beceremedim. Son olarak kullanmam gereken ilaçlar ödem yapıp üzerine 6 kilo kadar tartıda artı çıktım. Hemde 2 gün içerisinde.. Tahmin edersiniz ki motivasyonum yerle bir oldu. Üstüne işten çıkarılacağımın haberini aldım ve işssizlik endişesiyle ruh halim darma duman bir hal aldı. Diyet düşüneceğim bir ayrıntı olmaktan çıktı ve yarıştan kendi isteğimle ayrıldım.
Ayrıldım ayrılmasına ama kilolarım benimleyken ruh halimi pekte düzeltemeyeeğimi anladım. Başka sorunlar yaşasamda kilolarımdan kurtulmak erteleyeceğim bir durum olmamalı..
Dün akşam yeni çekilmiş resimlerime bakarken resmen yıkıldım. Kiloluyumda bu kadarda iri durmuyorum diye kandırıyormuşum kendimi meğer.
Böyle düşününce yarışa geri dönmek istedim. Kurallara göre sonucu beklemekteyim.
Hoşbuldum. Kabul edildim bile.Hoşgeldin canım.Kaptanda kabul ederse aramızdasın
Maşallah tatlım.Kızını tebrik ederim.Ama sakın bırakma.Sürekli ilgilen.Sen ilgilendikçe cocuk başarılı olur unutmaşekerim şimdi geldim eve yok ya moralim düzeldi kızım için öğretmeni çokgüzel şeyler söyledi 1. sınıf olmasına rağmen güzel adepte olmuş neşelendim
Evet hamilepatolonu bile bulamazsın bak benden söylemesiiolsun o güzel hamile kıyafetleri bile şişmanken olmuyor şekerim unutma
Vayy vayy vayyyybu sabah 59.5 dunden +200
cunkum aaksam esim hadi gel carsıya ameliyattan once bi gezelim dedi, bugun izinlide, 3 bira gumlettim yanında cerez patates, eve donerken de bi kokorec bence yine iyi fazla cıkmadım, ama cuma 58.5 olmam lazım o yuzden bugun ve yarın ac geziciiiiim bilginiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?