- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #169.321
En güzeli.
Biliyorsun bende öyle verdim.
Halada takintiliyim 50yi gecmiyorum.
Sen o bisiklete bin koy tvnin karşısına çık tepesine
çok tatlısın yaaabinicem üzerine vurucam kırbacı :))
Hah hayyyt yazarken aklımdan geçmişti.binicem üzerine vurucam kırbacı :))
Eee bu kadarmi?
bencede çok az mı ne kız halsiz düşersin
hayır kızlar hiç bu kadar az yermiyim
İyi bari.hayır kızlar hiç bu kadar az yermiyimelim enter a çarptı..o nedenle sonra düzenledim
Hanımlar oda arkadasıma arası bozuk oldugu bir arkadasından bonny food gelmis, üzerinde özür dilerim falan yazıyor. Bonny food'ların her birinin üzerinde de üzgün cocuk suratı var. "Aaa cok sekermis ya" dedim görünce. Oda arkadasım da "istemiyorum ben ondan bi sey" diyerek direkt koydu masama bütün bonny food'ları, "al senin olsun" dedi yaKızım manyak mısın dedim, diyet yapıyorum ben git başkasına ver dedim dinletemedim :) Şu an masamın üzerinde bir tabak bonny food var, resmen o üzgün cocukların hepsi bana bakıyor ama yemeyecegim
yok canım..henüz kilo konusunda tıkanma yaşamadım..hatta fazla fazla yiyomGünaydın deryalimseval ben de
elma diyeti mi yapıyorsun
az kaldı 36 ya cok azayyyyyyy ölürüm beeen 36 dedi :) ahhh nerde nerdeee..... 40 bile yeni yeni daha gıı :)) ama benim pasta yiyememem bazı yamyamları çok sevindirdi biliyon mu :)))
ay valla icemiyom kahve cay bilene 2 bardak sonrası yasakKahve falan içebiliyordun ondan..
Şimdi içemiyorsun.. Erken yat bari..
Heanaları danaları hepücüğünü yiyom..
annem yasına gore kilosunun iyi oldugunu dusunuyo, 56 yasında malumkollontai fıstıkım anneni göremiyorum ne zamandır, iyi mi?
izne ayrıldıgın kilo kactı canım?106,3 tü galiba
yaaa cuma tartılayım iki üç günüm olsun
valla canım isin dogrusu su, benim esimde her halinle seviyorum ben seni ama 80 kiloda olma yani dedi acıkca, o zmanda severim ama olma yani diyooluyo canım an geliyo hissettiriyolar o zaman üzülüyo insan işte
benim eşimde en son alışverişe gittiğimde bir laf demişti bidaha gitmedim onunla alışverişe ..hala aklıma geldikçe üzülürüm '' ne zaman seninle normal bir alışveriş günümüz olacak ,bir mağzadan da elimiz boş çıkmayallım '' demişti.. .. şuan bana birşey demiyor ama bildirim günlerimi sıkı tutuyor sabah kaldırıyor doğru beraber tartı başına .. menülerimi yazıp yazmadığımıda soruyor.. kim bilir adamın içinden neler geçiyor
Afferim sanaaaa!bu sabah 59.5 dunden +200
cunkum aaksam esim hadi gel carsıya ameliyattan once bi gezelim dedi, bugun izinlide, 3 bira gumlettim yanında cerez patates, eve donerken de bi kokorec bence yine iyi fazla cıkmadım, ama cuma 58.5 olmam lazım o yuzden bugun ve yarın ac geziciiiiim bilginiz olsun
Bilmiyodum canım ama hamileyken bogazımı tutabilir miyim onun garantisi verememolsun o güzel hamile kıyafetleri bile şişmanken olmuyor şekerim unutma
Şimdi direkt benim hediyem olmadıgı icin cıkıp insanlara ikram edemem de :) Duruyor öyle, monitörlerin arkasında kalıyor zaten pek gormuyorumBak guzelde değilmiş.
Her gordugune ikram et bitsin.
Orada durmaları tehlike!
Kendine de kes cezayı :)bu sabah 59.5 dunden +200
cunkum aaksam esim hadi gel carsıya ameliyattan once bi gezelim dedi, bugun izinlide, 3 bira gumlettim yanında cerez patates, eve donerken de bi kokorec bence yine iyi fazla cıkmadım, ama cuma 58.5 olmam lazım o yuzden bugun ve yarın ac geziciiiiim bilginiz olsun
bu sabah 59.5 dunden +200
saolsun özelden de yazmışkızzzz kaptanada verdin tarifi kaptansız bırakma takımı sonra..
moral bozmak yok şeker ama acilen digital tartı almak varGun
Günaydın herkese bugün pek gelemicem şimdi kızımla okula gidiyorum bugün toplantısı varmış bide kendimi çok yorgun ve keyifsiz hisediyorum sabah tartı yine 80di neden acaba bu hafta cumadan beri 500gr vermişim butun motivasyonum sıfır:'(
canım hoşgeldşin gecen hafta listelere kendi isteği ile ayrıldı yazıldığı için 6 ay takımlara giremiyorsun ama bizde zaten takım harici listede var orda devam eder 6 ay sonra listeye bile girmene gerek kalmaz verirsin kg ları yada direk listeye girip mezun ederiz seniÇok taze geçen cuma ayrıldım. Uzun uzun anlattığım gibbi hayatımda ki farklı sorunlarla ani bir karar aldım. Ama çok geçmeden kararımdan döndüm. Tabiki kurallar ne der bir fikrim yok o konuda da yardımınıza bırakıyorum kendimi.
kurallara göre katılamayacak olsamda liste dışı olarak aranızda olmayı isterim. Çünkü yeterince zor bi dönemdeyim kendi başıma motivasyonumu devamlı sürdürebilir miyim emin değilim. Benim için iyi bir motivasyon kaynağı olur inancındayım.
benim tatlımKaptanımız kim?
iyidir kaçak sevalim dönmüşün tüm hızıyla listelere
geçmiş olsun canım haber verdiğin için saolGünaydın kızlar giremiyorum uzun zamandır köpek ısırdı bacagimi hiç tadım yok biraz ara vereceğim tekrar görüşmek üzere sevgiler
sakın yemee sen de ver birilerineHanımlar oda arkadasıma arası bozuk oldugu bir arkadasından bonny food gelmis, üzerinde özür dilerim falan yazıyor. Bonny food'ların her birinin üzerinde de üzgün cocuk suratı var. "Aaa cok sekermis ya" dedim görünce. Oda arkadasım da "istemiyorum ben ondan bi sey" diyerek direkt koydu masama bütün bonny food'ları, "al senin olsun" dedi yaKızım manyak mısın dedim, diyet yapıyorum ben git başkasına ver dedim dinletemedim :) Şu an masamın üzerinde bir tabak bonny food var, resmen o üzgün cocukların hepsi bana bakıyor ama yemeyecegim
ya ben yarın bi pro gunu yapıstırırmAfferim sanaaaa!
Hanı kapismamiz
Millete nasıl kilo verilir gosterecektik
Anam pek fenasın sen!
ben birayı daha cok seviyombira iççeğine pasta yiyeydin....aldığın kaloriye deyseydi bari :)
Dimi pasta!bira iççeğine pasta yiyeydin....aldığın kaloriye deyseydi bari :)
Bunada Aferin ama çok kaçmış akşam.10 ayda toplam verdigim kilo 12.5
boy 151
baslangıc kilo 72
guncel kilo 59.5
gogus 102/93/9 cm
bel 86/71/15 cm
gobek 93/82/11 cm
kalca 104/94/10 cm
basen 100/92/8 cm
bacaklar 60/48/12 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?