- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #169.421
Ben Suan korkumdan hurma dahi yiyemiyorum mutfaga girsem saldircam sanki herseye ya icimde yatan okuze dur demem lazimevet hurma yiyince çukulata yemiş kadar oluyorum :)
Allah kabul etsin canım. Akşam abartmazsan faydasını görürsün diye düsünüyorumKızlar geçmişi bitireyim derken içim çıktı yaaa :))
Ben bugun niyetliyim.Akşamda cacık salata gibi hafif şeyler yiycem.
Bugunde - görmedim.Cumaya kadar oruç tutsam belki farkeder.
Bravo vallahi, telefondan liste yapıyorsan emek daha daha büyükmüs..ben o listeleri felam hep cepten girip tutuyorum, bana kim acısın
Allah bagıslasın canım :)Kuzum oglum 21 aylik olcak:)
Heh bir simit manyagı daha varmıs, yalnız degilmisimYaaa canım simit istiyoooooo..
Hemde manyak gibi.
Gidip almamak için zor tutuyorum kendimi
kollontai cezayı basıyor cünkü ondan yemiyordurSimit öğün olarak yeniyor neden tutuyorsun ki
Evet görüntüsü cok iyi ya, cok tatlı üzülen suratlar:))) görüntüsü çok güzel oluyor onların ama tadı güzel değil çok üzülme
Valla ben suyu icilmesi & icilmemesi gereken tüm bu durumlarda iciyorum sanırım ya
3 Öğn birer çaybardağı pirinç lapasıO nsil ypiliyo ben kesin yaoamamda
Evet çoook mutsuzum umarım tartı yarın mutlu ederde değer.Aynen öyle bakıyorum msjlara tam cevap yazcam işim çıkıyor dönünce yazarım diyorum. Geldiğimde yine sayfalar ilerlemişMaaşallah..
Tek çeşit aç bırakmıyor aslında ama mutsuz hissettiriyor. Öyle olmasa hep 5 te 5 diyetinde gözüm ama yok mutsuzluğa gelemem
Ben meyveli yogurtlu diyet menümle mutlu olayım.
Mutfak tehlikeli bölge..Ben Suan korkumdan hurma dahi yiyemiyorum mutfaga girsem saldircam sanki herseye ya icimde yatan okuze dur demem lazim
Sadece simit olsa iyi.Heh bir simit manyagı daha varmıs, yalnız degilmisim
Ayy zormus o ya ins fazlasiyla alirsin karsiligini3 Öğn birer çaybardağı pirinç lapası
Evet çoook mutsuzum umarım tartı yarın mutlu ederde değer.
Mutfak tehlikeli bölge..
Sanmam.Ayy zormus o ya ins fazlasiyla alirsin karsiligini
Kızlar geçmişi okudum yelden çok birikmesin akşama diye:) uzanmıştım biraz uyumuşum kalktım hemen yeşil çay yaptım yanına iki ceviz iki hurma iyi geldi akşama kadar yeter şimdiki çsj telden cevap yazamıyorum muskacım sabah ye hayatım hepimiz seni örnek alıyoruz simit deme morordek dayanamıyor yeni gelen arkadasta hoş gelmiş akşam yemekten sonra gelirim optum kızlar
Sanmam.
Az önce simit yedim
Ben onlarıda çoook severim.ben hamur işi sevmem neyseki... yani yerimde olmasa da olur... benim derdim pastaa........ çukulata jeilibon bonibon m&m kola idi... artık kola da ara mıyorum çok şükür... onu nasıl bıraktım ben de iblmiyorum... günde 2 - 2,5 lt kola içerdim ben....
Benide hep çikolata ve hamur işleri bu hale getirdi canım senin gibiydim :)ben hamur işi sevmem neyseki... yani yerimde olmasa da olur... benim derdim pastaa........ çukulata jeilibon bonibon m&m kola idi... artık kola da ara mıyorum çok şükür... onu nasıl bıraktım ben de iblmiyorum... günde 2 - 2,5 lt kola içerdim ben....
Benim küçük sıpamın canıda istemiş (anası kılıklı)kızz saatler kala bozdun mu :)) yarına kadar dayanamadın mı....
Hadi ya ben 1 surahi su aldim kafayi buluyodum sen niye oyle yaptinki sana iyigekmiyo boyle seyler ama israrla yapiyosun tatlimSanmam.
Az önce simit yedim
Pek iyi olmadi buBenim küçük sıpamın canıda istemiş (anası kılıklı)
Aldı geldi dayanamadım
Nasıl yapıyorsun hurma ve yoğurt gununu canım yarın bende yapımBenim küçük sıpamın canıda istemiş (anası kılıklı)
Aldı geldi dayanamadım
Hamurisine bende hayir demem diyemem anneeeeemi istiyom ben yaaaa bana ne guzel bakardi kiloda almazdim ahhhh anacimmm ahhhBen onlarıda çoook severim.
Ben kilo yapan herşeyi seviyorum ya...
Oldugu zaman ben de yerim pogaca, börek, pasta. Ama simidin yeri bambaşka hiçbir şeyi değişmemSadece simit olsa iyi.
Poğaça börek bilimum hamurişi manyağıyım :
Bir kola bagımlısı da burdaymıs. Yok mu artıran? 1 lt'den 2.5lt'ye cıktıben hamur işi sevmem neyseki... yani yerimde olmasa da olur... benim derdim pastaa........ çukulata jeilibon bonibon m&m kola idi... artık kola da ara mıyorum çok şükür... onu nasıl bıraktım ben de iblmiyorum... günde 2 - 2,5 lt kola içerdim ben....
Mor martı da iyiymisona artık mormartı dicez :)) simit deyince aklımızamorordek geliyo :))
Cunku kilo yapan her sey cok güzel, kilo verdirenlerse tatsız tuzsuzBen onlarıda çoook severim.
Ben kilo yapan herşeyi seviyorum ya...
Kaşınıyorum dimi?Hadi ya ben 1 surahi su aldim kafayi buluyodum sen niye oyle yaptinki sana iyigekmiyo boyle seyler ama israrla yapiyosun tatlim
Biliyorum.Pek iyi olmadi bu
Yapma!Nasıl yapıyorsun hurma ve yoğurt gununu canım yarın bende yapım
Peki kaptanım teşekkür eederim..Ben abartıyormuşum demekkicanım çiğ badem veya çiğ fındıktan 10-15 tane max yiyebilirsin bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?