Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kiz benimkide bana gece neler hazirlattiriyo sabahta benimle tartiya cikiyo hic kilo almamis sinirden aglayasim geliyo bazen
Benimkide öyle..
Onun 4/1i kadar yesem varya yarım dünya olurum yine..
Ne madalyası taç takmaları lazım bence ne dicem dondurma gelmiş burdaki markete çok severim aralarda küçük minik bir dondurma yenilebilirmi merak ettim
Kapalı ambalaj yeme açıktan 1 top yiyebilirsin.
Yidim... Oh dünya varmış gözüm açıldı bak bööle

Nazar degdi galiba bana ya memlekette herkese gittim hepsi sisman halimi gormustu ohh eski haline donmussun dedi bence onlardan birinin nazari degdi cok istekliydim ben yaaaa
Oku kendine tatlım.
Cidden iyi dayanıyormussun canım tebrik ederim :)
Dimi?
Yazık bana Bide bana yaptırıyor tostu
Daha güzel oluyormuş

ya o kadar olculerimi yazdım 10 aylık basarım leeeyn o benim biride cıkıp helal sana demedi yaaa
Ben didim...
Kuzum sana bin kere masaAllah varya iyi dayanmissin ben 2 ayda biktum
Bende bıktım valla siz olmasanız çoktaaaan yeter derdim..
Yuh! 4 dilim ekmek benim simit masum kaldı....

Ne madalyası taç takmaları lazım bence ne dicem dondurma gelmiş burdaki markete çok severim aralarda küçük minik bir dondurma yenilebilirmi merak ettim

heee tabi tabi üzerine de kaymak koy :)) biz diyetteyiz çekirge... hem yaz bie gelmedi kaşınma bence :)) devriyeler kol geziy.... kollontai

HEe valla dofru dedin bende kendi olculerimle karsilastirdim seninkileri ama okuyacahim yol coktu ondan yazmadim herhal ama suoer incesin yani :) helall sanaaaaaa:))) islikkkkk isliiiiik:)

Oku kendine tatlım.

Dimi?
Yazık bana Bide bana yaptırıyor tostu
Daha güzel oluyormuş

Ben didim...

Bende bıktım valla siz olmasanız çoktaaaan yeter derdim..

Yuh! 4 dilim ekmek benim simit masum kaldı....
biliyom bi sen deddiydin zaten :) napıyım kızım sporumu gormedin herhal, 3 de dukkanı kapadım ancak dayanırım

Pirinç lapası nasıl oluyorr ki???
yagsız tuzsuz haslanmıs pirinc ıııyk

Peki hurma yoğurtta kahvaltı yapıyormusunuz??
Yoksa 3 öğün de hurma yoğurt mu??

Bu hafta sonu ne denicen bakiimm???
Gizli saklımız olmaz demiii??? söyle bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…