- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #169.461
Kiz benimkide bana gece neler hazirlattiriyo sabahta benimle tartiya cikiyo hic kilo almamis sinirden aglayasim geliyo bazen
Kapalı ambalaj yeme açıktan 1 top yiyebilirsin.Ne madalyası taç takmaları lazım bencene dicem dondurma gelmiş burdaki markete çok severim aralarda küçük minik bir dondurma yenilebilirmi merak ettim
yemis ya simidi
Ayyy dun bende gordum yaz boyu sen hoc yeme diyetteyim ya canim bi cekti amam yemedim ben hemen hasta olanlardanim ondam yememem lazimNe madalyası taç takmaları lazım bencene dicem dondurma gelmiş burdaki markete çok severim aralarda küçük minik bir dondurma yenilebilirmi merak ettim
afiyet olsuuunBenimkide öyle..
Onun 4/1i kadar yesem varya yarım dünya olurum yine..
Kapalı ambalaj yeme açıktan 1 top yiyebilirsin.
Yidim... Oh dünya varmış gözüm açıldı bak bööle
İnşallah canım okadar çok istiyorum ki...ebrusonmez kuzum Allah kabul etsin ins eksi gorursun yarin
HEe valla dofru dedin bende kendi olculerimle karsilastirdim seninkileri ama okuyacahim yol coktu ondan yazmadim herhal ama suoer incesin yani :) helall sanaaaaaa:))) islikkkkk isliiiiik:)ya o kadar olculerimi yazdım 10 aylık basarım leeeyn o benim biride cıkıp helal sana demedi yaaa
Sakın yeme rakibemmBenimde oyle ya senin yumurta diyetini yapiyom bugun acayip tatli seyker istiyo canim ne olsa yerim valla
Oku kendine tatlım.Nazar degdi galiba bana ya memlekette herkese gittim hepsi sisman halimi gormustu ohh eski haline donmussun dedi bence onlardan birinin nazari degdi cok istekliydim ben yaaaa
Dimi?Cidden iyi dayanıyormussun canım tebrik ederim :)
Ben didim...ya o kadar olculerimi yazdım 10 aylık basarım leeeyn o benim biride cıkıp helal sana demedi yaaa
Bende bıktım valla siz olmasanız çoktaaaan yeter derdim..Kuzum sana bin kere masaAllah varya iyi dayanmissin ben 2 ayda biktum
Yuh! 4 dilim ekmek benim simit masum kaldı....bugun ki menum
sabah 11.00
sutle lifalif bir kase
aksam 15.00
4 dilim koy ekmegi
2 kasarkı yumurta
peynir bolca
domates
recl 1 tatlı kasıgı
su 3 lt
iki kupa bitki cayı
spor
leslie 1 mile
jillian level 3
tiffany
1 saat pilates
toplam 120 dk
Pirinç lapası nasıl oluyorr ki???Bende pirinç lapası yapıyom ama simit istiyorum çılgınlar gibi..
Ne madalyası taç takmaları lazım bencene dicem dondurma gelmiş burdaki markete çok severim aralarda küçük minik bir dondurma yenilebilirmi merak ettim
ya o kadar olculerimi yazdım 10 aylık basarım leeeyn o benim biride cıkıp helal sana demedi yaaa
Yani kuzum kasiNiyon valla yumurta yeseydin gene yada corba boyke saldirmazdin simite neyse olan oldu artik yapcak bisi yok onumuzdeki maclara bakalimKaşınıyorum dimi?
Sanki hep bu diyetlerle verdim ah defne ah!
Biliyorum.
Yapma!
Saldırıyorsun sonra yemeklere..
Sağol şirinemafiyet olsuuun
Boşver ebru bende yapamadım zatenPirinç lapası nasıl oluyorr ki???
Sende bize katıll.Bak 2 güne geveze olursunnn.Cidden çenesi çok düşükmüş takım. Aslında bu çok güzel okudumda konuya nerden dalacağımı bilemedim.
benimde abur cubur isteğimi baya kesiyor hurma sanki.
HEe valla dofru dedin bende kendi olculerimle karsilastirdim seninkileri ama okuyacahim yol coktu ondan yazmadim herhal ama suoer incesin yani :) helall sanaaaaaa:))) islikkkkk isliiiiik:)
biliyom bi sen deddiydin zaten :) napıyım kızım sporumu gormedin herhal, 3 de dukkanı kapadım ancak dayanırımOku kendine tatlım.
Dimi?
Yazık bana Bide bana yaptırıyor tostu
Daha güzel oluyormuş
Ben didim...
Bende bıktım valla siz olmasanız çoktaaaan yeter derdim..
Yuh! 4 dilim ekmek benim simit masum kaldı....
yagsız tuzsuz haslanmıs pirinc ıııykPirinç lapası nasıl oluyorr ki???
Geçti gitti sefam olsun..Yani kuzum kasiNiyon valla yumurta yeseydin gene yada corba boyke saldirmazdin simite neyse olan oldu artik yapcak bisi yok onumuzdeki maclara bakalim
Peki hurma yoğurtta kahvaltı yapıyormusunuz??3 gün mü wuuu süper dayanmışsın... yok hafta sonuna başka planlarım var... önümüzdeki hafta pazartesiden başlarım 3 gün denerim.... 3 günde çok sıkıcı olur yahu..... yok yok bana 1 gün yeter bence :)
kız 60 lardayken ayda 5 kilo 5 kilo verdim 2 ayda 62 ye dustum ben çakaaaalben demem ben girdim gireli 59 lardasın... 55 olmaz lazımdı şimdiye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?