- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #169.441
Teşşekkür ederim muskacımm.Görmeyi çok isterim hadi inşallah.
allah yardım etsin cancagizim
Evet.
Beğendiğini belli etme
Allah kabul etsin.
Bir avucu geçme ve gündüz ye.
Evet mesela tatlı ve ekmek sevmem diyenlere ekstra sinir oluyorum..Cunku kilo yapan her sey cok güzel, kilo verdirenlerse tatsız tuzsuz
Burada 2 gündür bi simit muhabbeti aldı başını gidiyorr. İnsanın canının çekmemesi normal değil zatennn.Yaaa canım simit istiyoooooo..
Hemde manyak gibi.
Gidip almamak için zor tutuyorum kendimi
cunku canım ben verdigim kiloyu iki hafta sabitliyorum sonra tekrar veriyorum mesela benim suan kilom 58.9 onun ustunde olanların hepsi odem sislik su vs, birde ben simdi tam formda spor ve diyet yapmıyorum yapsam zaten hicbiriniz yetisemezsiniz benim menume ve sporumaAnaaan kuzum senin halinden en iyi ben anlarim pek zor ya Allah kolaylik versin ya kollontai sen napiyonda pat diye dusuyon bi sirri varsa bizede soyle noluuuur:)
sagooolOhh afiyet olsun :)
bi simit 50 zıpzıp 15 dk yuruyus ederYarın sabah yirim.
kollontai sabah simit yicem Kaç zıp zıp eder peşinen soyle bak
Anacim bende yuruyus yapayom biraz evde yurumeyeli oldu baya da bu diyet sıkti beni artik kizlar ya bi kacamak yapsam artik bidaha diyete donmeyecek gobi halim varcok korkuyorum
Kiz benimkide bana gece neler hazirlattiriyo sabahta benimle tartiya cikiyo hic kilo almamis sinirden aglayasim geliyo bazenEvet mesela tatlı ve ekmek sevmem diyenlere ekstra sinir oluyorum..
Bahtsız bedevi benmiyim ya..
Eşim her gece ama her gece 1 bütün ekmekten tost yiyip yatıyo..
Onun yanında kilo verdiğim için bana madalya vermeliler..
Valla zor anam bu diyet işi ben sınırdayım zaten 64 olayım mezun olup korumaya geçicemAnacim bende yuruyus yapayom biraz evde yurumeyeli oldu baya da bu diyet sıkti beni artik kizlar ya bi kacamak yapsam artik bidaha diyete donmeyecek gobi halim varcok korkuyorum
Ne madalyası taç takmaları lazım benceEvet mesela tatlı ve ekmek sevmem diyenlere ekstra sinir oluyorum..
Bende hi 59 u gorseydim daha da sevke gelcemde ah bi goreydim senin menunu heo takip ediyorum zaten tatlimcunku canım ben verdigim kiloyu iki hafta sabitliyorum sonra tekrar veriyorum mesela benim suan kilom 58.9 onun ustunde olanların hepsi odem sislik su vs, birde ben simdi tam formda spor ve diyet yapmıyorum yapsam zaten hicbiriniz yetisemezsiniz benim menume ve sporumaheee birde vucudu sasırtıyorum ben surekli, mesela 3 gun cook yiyosam 2 gun ac geziyorum, anam belli bisey yok yani bende, bazen ben bile bilmiyom ne yaptıgımı:) simdi yazcam menumu gorursun
sagoool
bi simit 50 zıpzıp 15 dk yuruyus eder
Tamam yapıldı say...bi simit 50 zıpzıp 15 dk yuruyus eder
Bende genelde sahur yemem. Ama bugun yediğim için iyi sayılırımm.Hala daha yatağa düşmedimm..Allah kabul etsin canım, ben hiç oruç tutamıyorum. Kaç kere denediysem yerlere yapışıyorum, şeker beni mahvediyor.
yemis ya simidiUtanmazım ya menümüde yazayım..
7,45
pirinç lapası
13,30
Pirinç lapası
15,30 1 simit
Su 2,5 litre
Spor 1 saat yürüyüş.
Nazar degdi galiba bana ya memlekette herkese gittim hepsi sisman halimi gormustu ohh eski haline donmussun dedi bence onlardan birinin nazari degdi cok istekliydim ben yaaaabütün emekler boşa mı gitsin.... kaçamak yapsan bile dönecen mecbuuur..... yoksa göbek geri döner....
Cidden iyi dayanıyormussun canım tebrik ederim :)Evet mesela tatlı ve ekmek sevmem diyenlere ekstra sinir oluyorum..
Kuzum sana bin kere masaAllah varya iyi dayanmissin ben 2 ayda biktumValla zor anam bu diyet işi ben sınırdayım zaten 64 olayım mezun olup korumaya geçicem
Vayy maşallah ne güzelmiş.Biçok şeye faydası var.Şimdiye kadar her acıktığımızda çıkolata aburcubur yiyeceğimize salatalık yeseymişizz. Bomba gibi olur muşuzz.
Çok tatlısınız yaaataktı simite... sen listeye girene kadar yeme....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?