Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cunku kilo yapan her sey cok güzel, kilo verdirenlerse tatsız tuzsuz
Evet mesela tatlı ve ekmek sevmem diyenlere ekstra sinir oluyorum..
Bahtsız bedevi benmiyim ya..
Eşim her gece ama her gece 1 bütün ekmekten tost yiyip yatıyo..
Onun yanında kilo verdiğim için bana madalya vermeliler..

Anaaan kuzum senin halinden en iyi ben anlarim pek zor ya Allah kolaylik versin ya kollontai sen napiyonda pat diye dusuyon bi sirri varsa bizede soyle noluuuur:)
cunku canım ben verdigim kiloyu iki hafta sabitliyorum sonra tekrar veriyorum mesela benim suan kilom 58.9 onun ustunde olanların hepsi odem sislik su vs, birde ben simdi tam formda spor ve diyet yapmıyorum yapsam zaten hicbiriniz yetisemezsiniz benim menume ve sporuma heee birde vucudu sasırtıyorum ben surekli, mesela 3 gun cook yiyosam 2 gun ac geziyorum, anam belli bisey yok yani bende, bazen ben bile bilmiyom ne yaptıgımı:) simdi yazcam menumu gorursun

Ohh afiyet olsun :)
sagoool

Yarın sabah yirim.
kollontai sabah simit yicem Kaç zıp zıp eder peşinen soyle bak
bi simit 50 zıpzıp 15 dk yuruyus eder

Anacim bende yuruyus yapayom biraz evde yurumeyeli oldu baya da bu diyet sıkti beni artik kizlar ya bi kacamak yapsam artik bidaha diyete donmeyecek gobi halim var cok korkuyorum

bütün emekler boşa mı gitsin.... kaçamak yapsan bile dönecen mecbuuur..... yoksa göbek geri döner....

Kiz benimkide bana gece neler hazirlattiriyo sabahta benimle tartiya cikiyo hic kilo almamis sinirden aglayasim geliyo bazen

Ne madalyası taç takmaları lazım bence ne dicem dondurma gelmiş burdaki markete çok severim aralarda küçük minik bir dondurma yenilebilirmi merak ettim

Bende hi 59 u gorseydim daha da sevke gelcemde ah bi goreydim senin menunu heo takip ediyorum zaten tatlim

Cidden iyi dayanıyormussun canım tebrik ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…