Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Peki hurma yoğurtta kahvaltı yapıyormusunuz??
Yoksa 3 öğün de hurma yoğurt mu??

Bu hafta sonu ne denicen bakiimm???
Gizli saklımız olmaz demiii??? söyle bakalım

3 öğün de hurma yoğurt diye okudum....

yok be bişi denemicem.... kısmetse balık yapçam.... hafta içi uğraşılmıyor.... rahat rahat yerim hem evdeyim diye :)

Allah kabul etsin canım. Akşam abartmazsan faydasını görürsün diye düsünüyorum
Evet oruç bana hep iyi geliyorr.Akşam aşırı sade tutacam canımm.Eksiye giden yolda herşey mübahtirrr..
Bu arada uzun zamandır sana meydan okumuyordum.Hadi bugun ip atlamada yarışalım.TAbi senin içinde uygunsa

Oku kendine tatlım.

Dimi?
Yazık bana Bide bana yaptırıyor tostu
Daha güzel oluyormuş

Ben didim...

Bende bıktım valla siz olmasanız çoktaaaan yeter derdim..

Yuh! 4 dilim ekmek benim simit masum kaldı....
Tamam canim okuyum valla hemen valla kollontai goturmus bugun yemegi dunde birayi ameliyat olcakya azcik gzmoz yumalim bari:)

Benim daha kötü
İçilmemesi gerekende içip, içilmesi gerekende de içmiyorumm.

Vayy maşallah ne güzelmiş.Biçok şeye faydası var.Şimdiye kadar her acıktığımızda çıkolata aburcubur yiyeceğimize salatalık yeseymişizz. Bomba gibi olur muşuzz.
Ben dün gece cok ac hissettim kendimi yarım salatalık buldum dolapta, yedim valla ne yalan söyleyeyim
Dimi?
Yazık bana Bide bana yaptırıyor tostu
Daha güzel oluyormuş
Nefsine hakim olmayı ögretiyor adam resmen
Evet oruç bana hep iyi geliyorr.Akşam aşırı sade tutacam canımm.Eksiye giden yolda herşey mübahtirrr..
Bu arada uzun zamandır sana meydan okumuyordum.Hadi bugun ip atlamada yarışalım.TAbi senin içinde uygunsa
Cidden ya, bayadır sesin cıkmıyodu bu konuda rakibem. Benim karnım agrımaya başladı, regl olabilirim canım. Olmazsam kapısalım ama

Çok özletme kendini öpüyorummm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…