- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #169.501
Aaaaa olmadı şimdi...Sanmam.
Az önce simit yedim
ben unutmaaaaamamin inşallah göriim bakiim :)))
haaa şu mesele... unutmuşum ben onu.....
gülme yeaaa :))
not aldım muskam merak etmeKııız 50 kere zıpladım peşine ha yarın ceza neyim yazma...
ona artık mormartı dicez :)) simit deyince aklımızamorordek geliyo :))
bende onu diyyorum isteBen ekmek sayesinde verdim zaten onca kiloyu
ben unutmaaaaambugun bana gıcık mı oldun sen yine
not aldım muskam merak etme
o zman kim tutar seni patlat bi jillianyooo takılıyom, artık gıcık olmuyom .... gözlerim arıyor seni :))) çok halsizdim dün bu gün vitamin içtim kendime geldim resmen spor yapacak enerjim var yani....
Co k pis kacamak yaoasim var ya sen rahatsin ya icimdeki sess ye ye diyo bak o yenis diyoBen ekmek sayesinde verdim zaten onca kiloyu
Ben Allah ne verdiyse severimm.Aile marketimiz var. Eee malum herşey elimin altındaydı. Hergün 1 buyuk paket cips yerrdimm..Çikolata bisküvii...Benide hep çikolata ve hamur işleri bu hale getirdi canım senin gibiydim :)
Ama her gece kokmuştur ısır diye bide burnuma dayıyo ekmeğiNefsine hakim olmayı ögretiyor adam resmen
Tamam ben ekmekle helva getiririm..gel bacım yeriz bi tepsi buğlama :)))
Kız sindirmeye bile başladım midem bomboştu resmen faaliyete geçtiAaaaa olmadı şimdi...
Yarın kahvaltıda yeseydin keşke
Oh iyi bari Fazlada 50 zıplarsam zayıflarım falan mazallah..not aldım muskam merak etme
bende onu diyyorum iste
Gece gece olmasa al bi ısırıktan bi sey olmaz dicem de, geç saatte yememen daha hayırlı tabi :) Diren canım, kilo verdikce mükafatını alırsınAma her gece kokmuştur ısır diye bide burnuma dayıyo ekmeği
Ama her gece kokmuştur ısır diye bide burnuma dayıyo ekmeği
Tamam ben ekmekle helva getiririm..
Kız sindirmeye bile başladım midem bomboştu resmen faaliyete geçti
Oh iyi bari Fazlada 50 zıplarsam zayıflarım falan mazallah..
Hadi hopla zıplada gel.ay neyse ben gidiyom spor yapmaya sizinle kalırsam spor kalacak valla
Kııız ben listede değilim kendine gel Kaptan kollontai ve ben yiriz seni çatala takıp haaaa.Co k pis kacamak yaoasim var ya sen rahatsin ya icimdeki sess ye ye diyo bak o yenis diyo
o zman kim tutar seni patlat bi jillian
Direniyorum acılarına yine dünyaaaaaaGece gece olmasa al bi ısırıktan bi sey olmaz dicem de, geç saatte yememen daha hayırlı tabi :) Diren canım, kilo verdikce mükafatını alırsın
Tamam ekmeği boşver ama helva yirim.kız balık zayıflatıyo ama biz kilo alcaz :))
Bıkmak yok yaaKuzum sana bin kere masaAllah varya iyi dayanmissin ben 2 ayda biktum
Akşam 4 dilim ekmek mi yediiinn..bugun ki menum
sabah 11.00
sutle lifalif bir kase
aksam 15.00
4 dilim koy ekmegi
2 kasarkı yumurta
peynir bolca
domates
recl 1 tatlı kasıgı
su 3 lt
iki kupa bitki cayı
spor
leslie 1 mile
jillian level 3
tiffany
1 saat pilates
toplam 120 dk
KatılıyorummmmYuh! 4 dilim ekmek benim simit masum kaldı....
Hımm anladımm.Balık candırr3 öğün de hurma yoğurt diye okudum....
yok be bişi denemicem.... kısmetse balık yapçam.... hafta içi uğraşılmıyor.... rahat rahat yerim hem evdeyim diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?