- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #169.561
Çok şukur benim çocuklar erkenci sekizden sonra uyuyorlar bende akşamları daha müsait oluyorum sonra kızlarda gelince dedikoducu teyzelere donuyoruz:)Olsun bende gece yazdıklarınızı okuyup sabah gözlerimi bozuyorum napalım..
Ebru yine senin kilon bence çok iyi yani bana göre daha hızlı kilo verebilirsin sonuçta 5 6kilo versen korumaya geçersin benim gibi 25kilo vericem diye uğraşmazsınHayır asla olmazzz...
Hem sen 2. hamilelikte düşünüyorsun. Bi 15 de o zamn alırsan ne olur bi düşünn..
Şimdii fit ol ki ilerde pişman olmaa
Ben yemeği erken yiyorum bide sabah 6da kalkıyorum o yüzden saat 21,30-22 olunca cumba yatak..Çok şukur benim çocuklar erkenci sekizden sonra uyuyorlar bende akşamları daha müsait oluyorum sonra kızlarda gelince dedikoducu teyzelere donuyoruz:)
Tamm hayatımm başlayalımm zıplamayaacEvet canım yanlış alarmmış, kapışalım bugün
Aynı o hesap olduNasreddin hoca gibi..
Haahhhaaa çok iyiymişş..Balığın üstüne helva yenmesinin sebebi balık öldüğünü anlasın diye ben lazım ya ondan
sen simit simit diye kızın canını cektirdin cumku
Niye yaaaaa!!
Tamam abla özür..
evet bu saatte yersen yazarım, yarın sabah yersen yazmamkollontai 1 tatlı k. bal yesem ceza yazar mısın ??
tatlım candy listede degil, iki hafta duzenli menu bildirimi yaparsa listeye alıcam, kacamak prensesi o cunku, baksana ikinci gunden helva yemis hatunniye olmazmış ben 60 gr masum cezeryeme bi ceza geldikollontai bas helvaya cezayı banane :)))
ben rakibim bugun sanaaaaTamm hayatımm başlayalımm zıplamayaac
Ayy en güzel seninkiler erken yatıyorlar.Benim görümcemin cocukları 12- 1 ancak.Oda kavga gürültü zor yatağa sokuyor annesi..Çok şukur benim çocuklar erkenci sekizden sonra uyuyorlar bende akşamları daha müsait oluyorum sonra kızlarda gelince dedikoducu teyzelere donuyoruz:)
Aman iyi yerse onun cezasınıda yaparım zıplarım nolceken simit simit diye kızın canını cektirdin cumku
Evet canım haklısın..İnşallah vereyimde söz vallaha bi koruyacam ki hiçbir güç bana birdaha kilo aldıramayacak.Ebru yine senin kilon bence çok iyi yani bana göre daha hızlı kilo verebilirsin sonuçta 5 6kilo versen korumaya geçersin benim gibi 25kilo vericem diye uğraşmazsın
Heee tamm yemedimm canmm...evet bu saatte yersen yazarım, yarın sabah yersen yazmam
sen dua et de yemesin kızceAman iyi yerse onun cezasınıda yaparım zıplarım nolcek
tatlım bim varsa yakında mor kutulu form cayı var onu icebilirsin, maydonoz kaynatıp suyunu icebilirsin, zeytinyagı icebilirsin bi yemek kasıgı aklıma gelenler bunlarya kızlar okuyorum geçmişi daha sona ulaşamadım ama bişey sorucam en azından ben sona gelene kadar bir fikri olan yazsın :))
bugün sabah gaz sancısıyla uyandım karnım şiş ve yattığım kilodan 1 kilo fazla uyandım gün içindede aynen gaz devam etti ayıptır söylemesi yumurtalıklarıma kadar gaz sancısı vuruyo ne yapıyım ne içiyim bilen varsa yardım etsin çok kötüyüm((
Tamm varım güzelimm. Atlayam bakalımm.Bu arda ip atlama yarışmasında 2. olmuşumm.sen simit simit diye kızın canını cektirdin cumku
evet bu saatte yersen yazarım, yarın sabah yersen yazmam
tatlım candy listede degil, iki hafta duzenli menu bildirimi yaparsa listeye alıcam, kacamak prensesi o cunku, baksana ikinci gunden helva yemis hatun
ben rakibim bugun sanaaaahade bakalım
eferim sanaaaaHeee tamm yemedimm canmm...
tebrik ederim canım bu hafta cok iyi gidiyosunTamm varım güzelimm. Atlayam bakalımm.Bu arda ip atlama yarışmasında 2. olmuşumm.
Vayy vayy efeleniyoruz daa
Ayy valla ben bilmiyorumm.Ama Allah yardım etsin.Biran evvel geçer umarımm..ya kızlar okuyorum geçmişi daha sona ulaşamadım ama bişey sorucam en azından ben sona gelene kadar bir fikri olan yazsın :))
bugün sabah gaz sancısıyla uyandım karnım şiş ve yattığım kilodan 1 kilo fazla uyandım gün içindede aynen gaz devam etti ayıptır söylemesi yumurtalıklarıma kadar gaz sancısı vuruyo ne yapıyım ne içiyim bilen varsa yardım etsin çok kötüyüm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?