Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayır asla olmazzz...
Hem sen 2. hamilelikte düşünüyorsun. Bi 15 de o zamn alırsan ne olur bi düşünn..
Şimdii fit ol ki ilerde pişman olmaa
Ebru yine senin kilon bence çok iyi yani bana göre daha hızlı kilo verebilirsin sonuçta 5 6kilo versen korumaya geçersin benim gibi 25kilo vericem diye uğraşmazsın

Niye yaaaaa!!

Tamam abla özür..
sen simit simit diye kızın canını cektirdin cumku

kollontai 1 tatlı k. bal yesem ceza yazar mısın ??
evet bu saatte yersen yazarım, yarın sabah yersen yazmam
niye olmazmış ben 60 gr masum cezeryeme bi ceza geldi kollontai bas helvaya cezayı banane :)))
tatlım candy listede degil, iki hafta duzenli menu bildirimi yaparsa listeye alıcam, kacamak prensesi o cunku, baksana ikinci gunden helva yemis hatun

Tamm hayatımm başlayalımm zıplamayaac
ben rakibim bugun sanaaaa hade bakalım

Çok şukur benim çocuklar erkenci sekizden sonra uyuyorlar bende akşamları daha müsait oluyorum sonra kızlarda gelince dedikoducu teyzelere donuyoruz:)
Ayy en güzel seninkiler erken yatıyorlar.Benim görümcemin cocukları 12- 1 ancak.Oda kavga gürültü zor yatağa sokuyor annesi..
Uykuları gelsin diye yoğurt yediriyorum ama bizimkilerde ters tepiyor diyor zavallımm

ya kızlar okuyorum geçmişi daha sona ulaşamadım ama bişey sorucam en azından ben sona gelene kadar bir fikri olan yazsın :))
bugün sabah gaz sancısıyla uyandım karnım şiş ve yattığım kilodan 1 kilo fazla uyandım gün içindede aynen gaz devam etti ayıptır söylemesi yumurtalıklarıma kadar gaz sancısı vuruyo ne yapıyım ne içiyim bilen varsa yardım etsin çok kötüyüm ((

Ebru yine senin kilon bence çok iyi yani bana göre daha hızlı kilo verebilirsin sonuçta 5 6kilo versen korumaya geçersin benim gibi 25kilo vericem diye uğraşmazsın
Evet canım haklısın..İnşallah vereyimde söz vallaha bi koruyacam ki hiçbir güç bana birdaha kilo aldıramayacak.

Aman iyi yerse onun cezasınıda yaparım zıplarım nolcek
sen dua et de yemesin kızce
tatlım bim varsa yakında mor kutulu form cayı var onu icebilirsin, maydonoz kaynatıp suyunu icebilirsin, zeytinyagı icebilirsin bi yemek kasıgı aklıma gelenler bunlar

Tamm varım güzelimm. Atlayam bakalımm.Bu arda ip atlama yarışmasında 2. olmuşumm.

Ayy valla ben bilmiyorumm.Ama Allah yardım etsin.Biran evvel geçer umarımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…