Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

şükür sona ulaştım ..
sancım devam ediyor ama şişlik azıcık indi sanki inşallah yarın eski kiloma dönerim 2 kilo vericem diye yırtınırken artı çıkmıyımda

kollontai , btlbetul
bugün ki menüm
sabah kalkınca ılık limonlu su 100 ip atlama

kahvaltı
1 yumurta
1 salatalık
1 kk lor
1 dilim kepek ekmeği
1 fincan şekersiz çay
ara türk kahvesi sade
öğlen 4 kaşık tavuk sote yarım kase yoğurt
akşam 3 kaşık pırasa

2,5 lt su içtim daha içerim..
sporum 2 mil 300 ip atlama.. mekik çekemedim gaz sancım bastırdı ama iyi hissedersem 50 mekik çekicem yatmadan..

Harika bacım..
Iveeet canim yemedim yemedim korkma simdilik:)
Sen bilirsin valla..
Sen yer artı görürsün ben senin yerine zıplayıp eksi görürüm

hayatım benim bildiğim em kısa çözüm sıcak su torbası koy hemen rahatlatır bitki çayıda iç rahatlarsın

hayatım benim bildiğim em kısa çözüm sıcak su torbası koy hemen rahatlatır bitki çayıda iç rahatlarsın
yeşil çay içiyorum şuan o biraz rahatlattı ama wc de çıkamıyorum ondan fena oldum .. bakalım valla yorgan çektim üstüme o derece yani sıcakta oturıyım diye sabaha görücem inşallah eski kiloma dönerim

çok iyi hayatım ara öğünleri kaldırmışsın

kollontai muska77 d_mndc
menüm kızlar
sabah
2 hurma 2 bardak ılık su 30 dakika yürüyüş dışarda
kahvaltı
1 rafadan yumurta 1 kk peynir 5 yeşil zeytin 1 domates 2 dilim tbe. 2 bardak şekersiz çay
ara 1 elma
öğlen
1 tabak tavuklu sulu patates yemeği 1 kase yoğurt
ara 1 kupa yeşil çay 2 ceviz 2 kayısı
akşam 1 kase yoğurdun içine 1 salatalık 3yk yulaf ezmesi
su 2 litre
1 demlik yeşil çay
birazdan yine demliyip içicem
spor 1 saat yürüyüş
400 ip cezam bitti çok şükür :)

çok iyi hayatım ara öğünleri kaldırmışsın
yerdim de yiyemedim canım.gaz sancım olunca anca ana öğünleri yedim. akşam yemeğimi zorlayarak yedim. aç kalmıyım sonra asit yapıp hepten şişkinlik olmasın diye..
sen nasılsın?
bu arada kızını tebrik ederim Allah yüzünü güldürsün hep canım ne güzel inşallah hep böyle çalışkanlığı devam eder.. insan okulu sevdimi gerisi geliyo..

yeni gelen arkadaşımıza ve izinden dönen arkadaşımıza da merhaba hoşgelmişler

tatlım yeşilçayında fazlası zarar dikkat et .. onun dışında menün çokk güzel

amin inşallah canım herkesin çocuğu iyi olsun evlatlar baldan tatlı

düzgün beslenip bol su içinde kabızlık sorunumda çözüldü kabusum oluyordu kızzzz iyiki buldum burayı yoksa ben sıkılıp bırakırdım yine diyetisyeni
yalnız daha 80 aşağısını göremedim cuma günü doktora gidince alıcam dijital tartı olsun ama 10 günde 2 kiloda fena değil şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…