- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 333
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #169.601
Iveeet canim yemedim yemedim korkma simdilik:)Sen yersen kollontai senin cezanı bana yazacakmış
Harika bacım..şükür sona ulaştım ..
sancım devam ediyor ama şişlik azıcık indi sanki inşallah yarın eski kiloma dönerim 2 kilo vericem diye yırtınırken artı çıkmıyımda
kollontai , btlbetul
bugün ki menüm
sabah kalkınca ılık limonlu su 100 ip atlama
kahvaltı
1 yumurta
1 salatalık
1 kk lor
1 dilim kepek ekmeği
1 fincan şekersiz çay
ara türk kahvesi sade
öğlen 4 kaşık tavuk sote yarım kase yoğurt
akşam 3 kaşık pırasa
2,5 lt su içtim daha içerim..
sporum 2 mil 300 ip atlama.. mekik çekemedim gaz sancım bastırdı ama iyi hissedersem 50 mekik çekicem yatmadan..
Sen bilirsin valla..Iveeet canim yemedim yemedim korkma simdilik:)
hayatım benim bildiğim em kısa çözüm sıcak su torbası koy hemen rahatlatır bitki çayıda iç rahatlarsınya kızlar okuyorum geçmişi daha sona ulaşamadım ama bişey sorucam en azından ben sona gelene kadar bir fikri olan yazsın :))
bugün sabah gaz sancısıyla uyandım karnım şiş ve yattığım kilodan 1 kilo fazla uyandım gün içindede aynen gaz devam etti ayıptır söylemesi yumurtalıklarıma kadar gaz sancısı vuruyo ne yapıyım ne içiyim bilen varsa yardım etsin çok kötüyüm((
yeşil çay içiyorum şuan o biraz rahatlattı ama wc de çıkamıyorum ondan fena oldum .. bakalım valla yorgan çektim üstüme o derece yani sıcakta oturıyım diye sabaha görücem inşallah eski kiloma dönerimhayatım benim bildiğim em kısa çözüm sıcak su torbası koy hemen rahatlatır bitki çayıda iç rahatlarsın
Tebrikler tatlimTamm varım güzelimm. Atlayam bakalımm.Bu arda ip atlama yarışmasında 2. olmuşumm.
çok iyi hayatım ara öğünleri kaldırmışsınşükür sona ulaştım ..
sancım devam ediyor ama şişlik azıcık indi sanki inşallah yarın eski kiloma dönerim 2 kilo vericem diye yırtınırken artı çıkmıyımda
kollontai , btlbetul
bugün ki menüm
sabah kalkınca ılık limonlu su 100 ip atlama
kahvaltı
1 yumurta
1 salatalık
1 kk lor
1 dilim kepek ekmeği
1 fincan şekersiz çay
ara türk kahvesi sade
öğlen 4 kaşık tavuk sote yarım kase yoğurt
akşam 3 kaşık pırasa
2,5 lt su içtim daha içerim..
sporum 2 mil 300 ip atlama.. mekik çekemedim gaz sancım bastırdı ama iyi hissedersem 50 mekik çekicem yatmadan..
yerdim de yiyemedim canım.gaz sancım olunca anca ana öğünleri yedim. akşam yemeğimi zorlayarak yedim. aç kalmıyım sonra asit yapıp hepten şişkinlik olmasın diye..çok iyi hayatım ara öğünleri kaldırmışsın
iyi akşamlarHadi kızlar baş baş..
Yarın görüşürüz..
tatlım yeşilçayında fazlası zarar dikkat et .. onun dışında menün çokk güzelkollontai muska77 d_mndc
menüm kızlar
sabah
2 hurma 2 bardak ılık su 30 dakika yürüyüş dışarda
kahvaltı
1 rafadan yumurta 1 kk peynir 5 yeşil zeytin 1 domates 2 dilim tbe. 2 bardak şekersiz çay
ara 1 elma
öğlen
1 tabak tavuklu sulu patates yemeği 1 kase yoğurt
ara 1 kupa yeşil çay 2 ceviz 2 kayısı
akşam 1 kase yoğurdun içine 1 salatalık 3yk yulaf ezmesi
su 2 litre
1 demlik yeşil çay
birazdan yine demliyip içicem
spor 1 saat yürüyüş
400 ip cezam bitti çok şükür :)
amin inşallah canım herkesin çocuğu iyi olsun evlatlar baldan tatlıyerdim de yiyemedim canım.gaz sancım olunca anca ana öğünleri yedim. akşam yemeğimi zorlayarak yedim. aç kalmıyım sonra asit yapıp hepten şişkinlik olmasın diye..
sen nasılsın?
bu arada kızını tebrik ederim Allah yüzünü güldürsün hep canım ne güzel inşallah hep böyle çalışkanlığı devam eder.. insan okulu sevdimi gerisi geliyo..
yeni gelen arkadaşımıza ve izinden dönen arkadaşımıza da merhaba hoşgelmişler
akşamları içince açlığı çok güzel bastırıyor amatatlım yeşilçayında fazlası zarar dikkat et .. onun dışında menün çokk güzel
düzgün beslenip bol su içinde kabızlık sorunumda çözüldü kabusum oluyordu kızzzz iyiki buldum burayı yoksa ben sıkılıp bırakırdım yine diyetisyenitatlım yeşilçayında fazlası zarar dikkat et .. onun dışında menün çokk güzel
bende akşamları içiyorum iyi oluyo doğru ama günde 4 kupadan fazlası zararlı diye duymuştum ben 2 kupa içiyorum genelde..akşamları içince açlığı çok güzel bastırıyor ama
yalnız daha 80 aşağısını göremedim cuma günü doktora gidince alıcam dijital tartı olsun ama 10 günde 2 kiloda fena değil şimdilikdüzgün beslenip bol su içinde kabızlık sorunumda çözüldü kabusum oluyordu kızzzz iyiki buldum burayı yoksa ben sıkılıp bırakırdım yine diyetisyeni
ooo kızarım amaCips dolapta duran pasta cikolata patates kzartmasi istiyooooo
gayet iyi hemde dur sen daha şişkinliğini tam atmadın belki dijitalde 80 in altında çıkıcaksın belli olmazyalnız daha 80 aşağısını göremedim cuma günü doktora gidince alıcam dijital tartı olsun ama 10 günde 2 kiloda fena değil şimdilik
bende çok severim patates kızartmasını ama şeytana uyma avucunu yalaooo kızarım ama
Daha yeni geldin tatilden
Orada yedin zaten boll booll
O yüzden azıcık daha sabret kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?