- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #169.581
Hibiskus çayı iç gazı sancısız atmana yardım eder..ya kızlar okuyorum geçmişi daha sona ulaşamadım ama bişey sorucam en azından ben sona gelene kadar bir fikri olan yazsın :))
bugün sabah gaz sancısıyla uyandım karnım şiş ve yattığım kilodan 1 kilo fazla uyandım gün içindede aynen gaz devam etti ayıptır söylemesi yumurtalıklarıma kadar gaz sancısı vuruyo ne yapıyım ne içiyim bilen varsa yardım etsin çok kötüyüm((
tabisiVayy vayy efeleniyoruz daa
Teşekkür ederim canmm.tebrik ederim canım bu hafta cok iyi gidiyosun
Benim ipim yok ama çarşıyada çıkamadım. O bakımdan ipsiz atlayağımmjillian 3 yaptım pilates yapacaktım 1 saat de vazgectim kaslarım sisecek yoksa bu hafta, onun yerine cardio olsun diye ip atlıyciiiim
Ay havanı seveyim sporcu şirinjillian 3 yaptım pilates yapacaktım 1 saat de vazgectim kaslarım sisecek yoksa bu hafta, onun yerine cardio olsun diye ip atlıyciiiim
Ben de koşarak gidiyorum o zamnben ip atlamaya gidiyombaay
Ay havanı seveyim sporcu şirin
kos kos anca yetisirsinBen de koşarak gidiyorum o zamn
İyi akşamlar tatlışım
Cips dolapta duran pasta cikolata patates kzartmasi istiyoooooCanın ne istiyo aşkım?
Hobaa kiz sen nerden ciktin?
Acıdım sana, 2. yaptimTamm varım güzelimm. Atlayam bakalımm.Bu arda ip atlama yarışmasında 2. olmuşumm.
Sakın haaa!!Cips dolapta duran pasta cikolata patates kzartmasi istiyooooo
Canım seviyorsan bi salatalık falan ye
Şekersiz kahve yapp.Bak benim azimli rakibeme nazar etmişler
Kıyamam sana yaa
Yaaa ebru tatilden gekdigimden beri basim agriyo noldu bilemedim zaten azbyiyodum 1haftada bunyemmi tembellesti nolduysa hergun inanilmaz derecede basim agriyo 2 tane hao yutuyorum banamisin demiyoHayır asla olmazzz...
Hem sen 2. hamilelikte düşünüyorsun. Bi 15 de o zamn alırsan ne olur bi düşünn..
Şimdii fit ol ki ilerde pişman olmaa
Vallami bunu onceden okusaydim hemen cips yerdim muska yirrttin:)
Sen yersen kollontai senin cezanı bana yazacakmışCips dolapta duran pasta cikolata patates kzartmasi istiyooooo
Yok canim ucuz atlattilar neyseki saldirmadim gece saldirirsam bilmiyom valla nolcak bu gidisatim bilemedimycfa rakibem hayatım yemeğe saldırmadın demi???
:) minareyi calan kilifini uydururmus o hesap oldu benimkisibeni kötü emellerine alet etme.... orda bahsedilen bir gün bozdum diye diyeti bırakma.... senin anladığın gibi bir gün yeee dur değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?