Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

btlbetul & toplight rakibem sıkı bi kapışmaya hazır mısın??

d_mndc 1,8 kg ile beni ezip geçmişsin ex rakibem.... tebrikler
46 beden giyen birine 38 beden giyen birinden söylenebilecek en tuhaf söz :)))))) kız 38 bedene giriyosun 36 ya ramak kalmis betusum sen asil beni ezip geçmişin

Maşallllah canım beni çok şaşırttınnn...
Bu kadar beklemiyordum.Tebrik ederimm
Tesekkur derim cnim sendeiki gunde iyi verdin sanada masaAllah canim bende beklemiyordum bu kadarini ama esiml 3 saat yurudugumde 700 gr vermistim onun faydasi cok oldu bide ebru maden suyunu yaptim hergun ise yariyo valla

Tesekkur derim cnim sendeiki gunde iyi verdin sanada masaAllah canim bende beklemiyordum bu kadarini ama esiml 3 saat yurudugumde 700 gr vermistim onun faydasi cok oldu bide ebru maden suyunu yaptim hergun ise yariyo valla
Bana da verin böyle akıllar ya, dışlamayın beni rakibelerim
Maden suyu ve ayran mıydı, yogurt muydu nasıldı o? :)

Ne cok Balıkesirli varmıs bu grupta yahu :) Bir gün yolum Balıkesir'e düserse simit yiyecegim
Yavaş ve derinden gurubu ele geçirme planları hep ..balıkesir ve yöresi olarak gurubu bastık yolun düşerse tirit, hosmelim ye ve etli çorbası ni muhakkak iç..

Canım tebrik ederim ya, cok sevindim Eksiyi gördün sonunda.
Evet yaa bende nasıl sevindim anlatamam.Ama akşama doğru birdaha tartılacağım.İnşallah daha çok eksi olur.
Hep sizin destekleriniz sayesinde oldu.Teşekkür ederim martımmmm.
TEşekkür ederim ycfa sizleri çok seviyorum.İyiki varsınız..İyi benim rakibelerimsinizzz.

Yavaş ve derinden gurubu ele geçirme planları hep ..balıkesir ve yöresi olarak gurubu bastık yolun düşerse tirit, hosmelim ye ve etli çorbası ni muhakkak iç..
Ben de aslen Aydınlıyım, yakın sayılır aslında
Eski oda arkadaşım da Balıkesirliydi, bi keresinde höşmerim getirmişti ama onu sevmedim Etli çorba da sevmem ki ben. Ne uyuzum ya

Canım rakibem benim, bizim destegimiz olsa da iş sende bitiyor unutma, senin başarın bu

Yaa çok sevindim canım.Bende başlayayım.Orucumu açınca içerim aç karnına bakalım banada faydası olucak mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…