- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #170.201
Bence puding o..nescafe gibi sanki ve eğer öyleyse benim leslielerin 1 mili boşa gidiyo :))
Helal!arkadaşlar ben listelere dööööndüüüüüüüüüüüüüüüümmmmm
candy_candy (106,6/106,5/0,1/%0,09)
Bence puding o..
Helal!
Yaa bi ben donemedim.
Sanada kizdim 50 ne kız oleyim ben..
Son kararım 60..
toplight kaptanım ben hedefimi 60 yaptım bilgine..
Tesekkur derim cnim sendeiki gunde iyi verdin sanada masaAllah canim bende beklemiyordum bu kadarini ama esiml 3 saat yurudugumde 700 gr vermistim onun faydasi cok oldu bide ebru maden suyunu yaptim hergun ise yariyo vallaMaşallllah canım beni çok şaşırttınnn...
Bu kadar beklemiyordum.Tebrik ederimm
Pudingdir kahve olsa duramazpuding olsun lütfen :)))
Ne cok Balıkesirli varmıs bu grupta yahu :) Bir gün yolum Balıkesir'e düserse simit yiyecegimay canım ben Balıkesirliyim ankara simidini de çok severim ama dağlar var yani aralarında müthiştir müthişah ah memleketimi özledim
Bana da verin böyle akıllar ya, dışlamayın beni rakibelerimTesekkur derim cnim sendeiki gunde iyi verdin sanada masaAllah canim bende beklemiyordum bu kadarini ama esiml 3 saat yurudugumde 700 gr vermistim onun faydasi cok oldu bide ebru maden suyunu yaptim hergun ise yariyo valla
Yavaş ve derinden gurubu ele geçirme planları hep ..balıkesir ve yöresi olarak gurubu bastıkNe cok Balıkesirli varmıs bu grupta yahu :) Bir gün yolum Balıkesir'e düserse simit yiyecegim
Oraya da yaptım tatlımCanım bu hafta eski takımına bildirim yapacaksın yanlış hatırlamıyorsam..
Evet yaa bende nasıl sevindim anlatamam.Ama akşama doğru birdaha tartılacağım.İnşallah daha çok eksi olur.Canım tebrik ederim ya, cok sevindimEksiyi gördün sonunda.
Bence puding o..
Helal!
Yaa bi ben donemedim.
Sanada kizdim 50 ne kız oleyim ben..
Son kararım 60..
toplight kaptanım ben hedefimi 60 yaptım bilgine..
candy_candy tatlım bende balıkesir geliniyim adım duygu bu arada :) tebrikler guruba eksi olarak dönmüşsün
Bende merak ettim.En sondaki 0,42 kahvemi?
Ben de aslen Aydınlıyım, yakın sayılır aslındaYavaş ve derinden gurubu ele geçirme planları hep ..balıkesir ve yöresi olarak gurubu bastıkyolun düşerse tirit, hosmelim ye ve etli çorbası ni muhakkak iç..
Evet yaa bende nasıl sevindim anlatamam.Ama akşama doğru birdaha tartılacağım.İnşallah daha çok eksi olur.
Hep sizin destekleriniz sayesinde oldu.Teşekkür ederim martımmmm.
TEşekkür ederimycfa sizleri çok seviyorum.İyiki varsınız..İyi benim rakibelerimsinizzz.
Yaa çok sevindim canım.Bende başlayayım.Orucumu açınca içerim aç karnına bakalım banada faydası olucak mı??Tesekkur derim cnim sendeiki gunde iyi verdin sanada masaAllah canim bende beklemiyordum bu kadarini ama esiml 3 saat yurudugumde 700 gr vermistim onun faydasi cok oldu bide ebru maden suyunu yaptim hergun ise yariyo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?