- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #170.221
46 beden giyen birine 38 beden giyen birinden söylenebilecek en tuhaf söz :)))))) kız 38 bedene giriyosun 36 ya ramak kalmis betusum sen asil beni ezip geçmişin
Çok teşekkür ederim.Ya iki haftadır sabittim yaaaaBen de aslen Aydınlıyım, yakın sayılır aslında
Eski oda arkadaşım da Balıkesirliydi, bi keresinde höşmerim getirmişti ama onu sevmedimEtli çorba da sevmem ki ben. Ne uyuzum ya
Canım rakibem benim, bizim destegimiz olsa da iş sende bitiyor unutma, senin başarın bu
Hosmelim hazır olmiycak yapan 2 yer var çarşıda üstüne tanımam.. Etli çorbasını da denemeden karar vermeBen de aslen Aydınlıyım, yakın sayılır aslında
Eski oda arkadaşım da Balıkesirliydi, bi keresinde höşmerim getirmişti ama onu sevmedimEtli çorba da sevmem ki ben. Ne uyuzum ya
Canım rakibem benim, bizim destegimiz olsa da iş sende bitiyor unutma, senin başarın bu
Olurr kuzummm...Ben varımmm..Bu arad nisanda doğum gunüm. Ayy çok sevinirim 58 falan olsammkızlar var mısınız herkez 1 martta tartılsın 1 nisana kadar çok sıkı yarışalım.... her kez önce kendiyle yarışsın bakalım bir ayda neler yapabilicez?
nerenden uydurmuş kız kim demiş girebildiğimi :)) 42 bol geliyo 40 beden deneme vakti yaklaşıyor dedim sadece :))) 38 hayaller :)))
Olurr kuzummm...Ben varımmm..Bu arad nisanda doğum gunüm. Ayy çok sevinirim 58 falan olsamm
Ama bi zamnlar 40 da hayaldi demi betüşümm..
İnşallah canımmm..şunun şurasında 2 kg ciğin kalmış halledersin sen....
insan oğlu işte kuş misali nerdeeen nereye :)
kızlar var mısınız herkez 1 martta tartılsın 1 nisana kadar çok sıkı yarışalım.... her kez önce kendiyle yarışsın bakalım bir ayda neler yapabilicez?
2kasik yogurt yarim limon 1 tane maden suyu canim karistirip iciyosun ben aksam yatmadan iciyorumBana da verin böyle akıllar ya, dışlamayın beni rakibelerim
Maden suyu ve ayran mıydı, yogurt muydu nasıldı o? :)
ahahhahaaa ne cok gulduuuuum, bak sen gor bu hafta, p.tesi 58.3 olcamAyyy hadi bakalım.
AC tavuk kendini buğday ambarında sanarmis..
Beni yenemezsin!
yemesi dogru canım aslında, ama betus laf anlamadıgı icin ona soylemiyorum artık:) ama yemesi dogru olur dimi bi ogun doyurcak bisey yesin dimi inegi yemesinde:)
catlaaaaaaa 57 olcem haftaaaya, kız ben boy fakiriyim 57 olsam kac yazar60 olsam bende öyle derdim ama 66 yım ah güzel 6 larım benim sizi ne çok bekledim canııııım :))) arada kafa gidiyo idare edin....
@muska77 kız bunların hepçiği haftaya 59 olcek haaaa kıskandım ben beee....kollontai de 57 olcekmiş.... bir çatlama sesi duyarsanız bendendir... mor martı da o leylek gibi boyuyla o bile 59 a düşer şimdi... oyy ben nerelere gidem....neyse bir maşallah diyim de benden bilmesinler...
ahahhahaaa ne cok gulduuuuum, bak sen gor bu hafta, p.tesi 58.3 olcam
yemesi dogru canım aslında, ama betus laf anlamadıgı icin ona soylemiyorum artık
catlaaaaaaa 57 olcem haftaaaya, kız ben boy fakiriyim 57 olsam kac yazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?