- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #170.181
Rica ederim gorevimiz.Kızlar biri beni listeye girmiş sanırım PC de sorun vardı hay allah razı olsun bende nasıl yazicam diye uğraşıyordum.. Kim yazdıysa teşekkür ederim
Anam ne iradelisin gi ben vucudun sasirsin diye seyettiydin ama sen bilirsin tabi
Maşallllah canım beni çok şaşırttınnn...5. Takım 454. Etap***
kollontai (58.9
ebrusonmez (60.9
ycfa (61.2/60.5/0.7/% 1.14)
morordek (62.1) 8. takımdan transfer olan üye
d_mndc (87.9) yeni üye başlangıç tarihi 8 şubat başlangıç kilosu 90.6 hedef kilosu 70
5. takım ortalaması
muska77 (70.0
btlbetul (66.3
deryalimm07 (80.8
nilsub (80.5
cranial (63.0
yelizz17 (87.4
ada81 (75.3
topraks (
Fıstıklar kilomu yazayım, annemler gelmek üzere büyük pazara gidicez, çocuklara biraz kıyafet alıcam.
77,6 kiloyum takıma girmek için 3 kilom kaldı bu hafta inşallah veririm.
Öpüldünüüüzzzzzzzzz
Beraber catlariz sanirsam..60 olsam bende öyle derdim ama 66 yım ah güzel 6 larım benim sizi ne çok bekledim canııııım :))) arada kafa gidiyo idare edin....
muska77 kız bunların hepçiği haftaya 59 olcek haaaa kıskandım ben beee.... kollontai de 57 olcekmiş.... bir çatlama sesi duyarsanız bendendir... mor martı da o leylek gibi boyuyla o bile 59 a düşer şimdi... oyy ben nerelere gidem....neyse bir maşallah diyim de benden bilmesinler...
Yine de çok iyi bence canımm.Birde kaçamak yapmasan kaçar kilo gidicek.arkadaslar telefondan ayziyorum..bu sebeble yanlis yazabilirim..
kilo bildirimim gecen hafta 80.8
bu hafta 80...net yani...kacamaklarimin cezasi bunlar..
Aaa 140 mı olmuşYaaa 140 mesajı kimyazdı?????
Regl şişkinliğidir hayatım.Sıkma canını haftaya daha çok verirsin...Derdim rakibeden de öte, hafta sonu kacamak yapsam da pazartesiden beri işi sıkı tutuyorum, sporumu da ihmal etmemeye calıstım, daha cok eksi görmeyi bekliyordum. Olmadı napalım. Haftaya insallah..
Canım tebrik ederim ya, cok sevindimKızlar nasılsınız??
Cuma: 60.9
Bugun : 60.5
Fark 0.40
Yüzde:%0.656
Bana laf ede ede 400 gramcık verebilmisim sadece Betul hanım60 olsam bende öyle derdim ama 66 yım ah güzel 6 larım benim sizi ne çok bekledim canııııım :))) arada kafa gidiyo idare edin....
muska77 kız bunların hepçiği haftaya 59 olcek haaaa kıskandım ben beee.... kollontai de 57 olcekmiş.... bir çatlama sesi duyarsanız bendendir... mor martı da o leylek gibi boyuyla o bile 59 a düşer şimdi... oyy ben nerelere gidem....neyse bir maşallah diyim de benden bilmesinler...
Beraber catlariz sanirsam..
Bende 67yi bi goreydim tekrar.
Bildigim kadarıyla daha aşağı bir kiloya güncelleyebiliyorsun canımKızlar daha sonra hedefim de güncelleme yapabilirmiyim? Şuan 70 ama daha sonra hedefime ulastigimda 60 a indirmek istiyorum..
Canım tebrik ederim ya, cok sevindimEksiyi gördün sonunda.
Bana laf ede ede 400 gramcık verebilmisim sadece Betul hanım60 görsem mutlu olucam, göremiom bi türlü
Rahat rahat konusayım diye etiketlememissin ama benden kaçmaz:))) ayyy hemen de yakalanmışız canım şurda iki dakka dedikodu yapalım dedik :)
Daha sonra revize ederiz tatlımKızlar daha sonra hedefim de güncelleme yapabilirmiyim? Şuan 70 ama daha sonra hedefime ulastigimda 60 a indirmek istiyorum..
Tamam kız.kendimizi gazlayalım bence biraz...
En sondaki 0,42 kahvemi?
ııh hic askolsun deme, sen bizi bırakıp gittin
kaptanım ben yarın izne ayrılmak istiyorumsaglık nedeniyle izne ayırırsan, en azından ameliyattan sonra kilo alsam da donme sansım olur :)
Valla bende biraz daha ugrasayim olmazsa mezun olcam.
Günde bir kere olsun CIS yemek istiyorum.
Daha esnek olup korumak istiyorum artık.
Çok bunaldim yeminle.
Valla bende 64 istiyom ama olamicak sanki.
Dün ben bir halt ettim kızlar, boya yapıyordum sehpaya bir çarptım şarap kırmızısı boya şişesi yere düştü beyaz halım mahvoldu :) küvete soktuk dökülen yeri yıkadık falan ama çok da çıkmadı gölge kaldı, tüylü halılardan xaten çok pişman olmuştum aldığıma, resmen koloni yaşıyo içinde :)))
öğleyin 7 km yürüdüm kızlarrrr
Mezun olsamda gitmemki..
Ben burada devam edeceğim korumaya..
Sadece menü bildirmem. Yani size eziyet olabilir bazı menüler...
ben 2011 de girmişim siz hesap edin :) 62 lerden başlamışım nasıl bir diyet yaptımsa artık 78 leri falan gördüm :))
ay az once esnek olmayan bir 36 beden pantolona cuk diye sıgdım ama azcık gobus cıktı, cok mutluyum kiiii :))))
Yaa ben hic yemedim Balıkesir simidiii, nasıl oluyor merak ettim, mutlaka at fotoyu :)
Ankara simidi de meshur, ben ilk buraya geldigimde cok garipsemistim ama sonradan cok alıstım, bagımlılık yaptı resmen
Valla bu gidisle ciddi ciddi adım mor martı olacak simitten ötürü
iveeeet rakibe listesini duzenledim buyrun efem
kollontai&muska
morordek & @ycfa & ebrusonmez
btlbetul & @toplight
d_mndc & @nilsub
@topraks & @deryalimm07
***5. Takım 454. Etap***
kollontai (58.9
ebrusonmez (60.9
ycfa (61.2
morordek (62.1) 8. takımdan transfer olan üye
d_mndc (87.9) yeni üye başlangıç tarihi 8 şubat başlangıç kilosu 90.6 hedef kilosu 70
5. takım ortalaması
muska77 (70.0
btlbetul (66.3
deryalimm07 (80.8
nilsub (80.5
cranial (63.0
yelizz17 (87.4
ada81 (75.3
topraks (
Kızlar günaydın bugün yoğun bir gün olacak benim için o yüzden çok konuşup beni yormayın geçmişi okumak işkence :) neyse bu sabah tartıldım
Geçen hafta:80.5
Bu sabah:79:)
Opuyorum herkese günaydın birde bol eksi göreceğiniz bir sabah diliyorum
zaten bu ay param yok, zaten bu ay 38 bedene düşemem , zaten ay da bitti...... önümüzde ki aylara bakıcez artık :)) 36 olursam mini 34 olursam cıbıl gezerim :))))
En sondaki 0,42 kahvemi?
ama ama ihtiyacım vardı gerçekten
çok geçmiş olsun canım.. ben giderken baya bi kötüydün demek safradanmış onlar
muskam boyuna göre 60-62 aralığı daha iyi muskam.. mezun olmayı isteme de uzun süre sabit tutarsın sonra bi proteine yüklenir düşersin
olacak olacak neler oldu bu mu dayanabilir benim muskama
ayyy için acımıştır kız yazık
maşallah
aynen muskam gitmek yok bak bi ton müridin var burda hepsini zayıflatıcan.. ben senin başarı hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum. 50 olunca yaz
yanlış topiklereme gittin kuzu sen.. kilo almak isteyenlerde görmüştük seni bi aralar
ay canım ben Balıkesirliyim ankara simidini de çok severim ama dağlar var yani aralarında müthiştir müthişah ah memleketimi özledim
banabana yok mu
ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?