- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #170.161
Anam 38 yeter sana yoksa ablan kalpten giderzaten bu ay param yok, zaten bu ay 38 bedene düşemem , zaten ay da bitti...... önümüzde ki aylara bakıcez artık :)) 36 olursam mini 34 olursam cıbıl gezerim :))))
Deneyeyim bakalımVerebilirsin tabikide canim valla ben su maden suyunu hergun yaotim duzenli olarak bende ise yaradi istersen dene canim
Kız bir bi mağazaya dene almak zorunda değilsin ya.yok 42 ama 42 hafif bol gelmeye başladı.... bir hafta sonra herhalde 40 a sığarım inşallah.... 40 beden hiç bir şeyim yok test edemiyorum :)))
bak goooor bu hafta 6 gun IF yapıcam, bugun serbest gunum ama yanasmayınHadi ya vallami?
Avcunu yalarsin
kız buna istedigini ye desek inegi catalına takacak bosver ac gezsinBetus bi gun cannin ne istiyosa ye debagirsaklarin calissin bence biraz aradavucudu sasirtmak lazim
Betus bi gun cannin ne istiyosa ye debagirsaklarin calissin bence biraz aradavucudu sasirtmak lazim
Olur rakibemtopraks kolla kendini.
Annenin tarifi bekliyorum alcam valla.
Merak etmiş idim..
Olur bekleriz 65i..
Aynı bendolaplar kurcalıyayım bakkiim 40 beden neyim var zulamda kesin etek vardır :)) giyemediği halde alıp duran kişiye ne denir tabiki betüş denir :)))
Kız bir bi mağazaya dene almak zorunda değilsin ya.
Ayyy hadi bakalım.bak goooor bu hafta 6 gun IF yapıcam, bugun serbest gunum ama yanasmayın
kız buna istedigini ye desek inegi catalına takacak bosver ac gezsin
Aynı ben
36-38-40 beden elbise ve eteklerim yığınla ama ben 42 ye sığamıyorum. Daha doğrusu popom sığmıyor. Üst bedenime 40 büyük. Nasıl bi orantısızlıksa
:) ama yemesi dogru olur dimi bi ogun doyurcak bisey yesin dimi inegi yemesinde:)bak goooor bu hafta 6 gun IF yapıcam, bugun serbest gunum ama yanasmayın
bak goooor bu hafta 6 gun IF yapıcam, bugun serbest gunum ama yanasmayın
Maşallah canım harikasınn..Birde bugün dijital tartıda alıcam o zaman da yazarım çıkan rakamı
Gel gel sende gel!korktum ama ne güzel düşünmüş di mi :) çok mutlu oldum bu destek atışa
Banada soyle sonra ama..kııızzz doğru didiiin hiç aklıma gelmedi bu benim :))) 38 beden de denerim bakalım ne kadar yolum var eneee süpersin
hem zaten kotta kaç bedene tekabul ediyorum onuda hiç bilmiyorum öğrenmiş olurum.....
Anam ne iradelisin gi ben vucudun sasirsin diye seyettiydin ama sen bilirsin tabiinan hiç sıkıntım yok bu aralar ona güvenerek her gün eksi geliyoooo diye çıkıyom tartıya ama olmuyo :)) yani kabızlık çeksem okey dicem sorun budur ama o da değil yani.... lahmacun olmadan yemek istesem de yiyemem ki ben :)))
İnsallah canım, regl olaydım da kurtulaydım vallahi gerginligi bile yetti arttı zaten. Ayaklı bomba gibi geziyorum ortalıktaZaten o donemlerde herkes 1 kilo bile alabiliyo canim sıkma canini haftaya super olur ins
Olsun canım, cok iyi vermissin benceBugün toplamda 2 kilo vermeyi hedeflemiştim ama ne yazık ki güncel kilim 86,1.... yattığım kilodan 300 gram fazla kalktım nedenini de anlayamadım: ( Eki Görüntüle 1783231
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?