Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

zaten bu ay param yok, zaten bu ay 38 bedene düşemem , zaten ay da bitti...... önümüzde ki aylara bakıcez artık :)) 36 olursam mini 34 olursam cıbıl gezerim :))))
Anam 38 yeter sana yoksa ablan kalpten gider
Verebilirsin tabikide canim valla ben su maden suyunu hergun yaotim duzenli olarak bende ise yaradi istersen dene canim
Deneyeyim bakalım

Betus bi gun cannin ne istiyosa ye debagirsaklarin calissin bence biraz aradavucudu sasirtmak lazim

inan hiç sıkıntım yok bu aralar ona güvenerek her gün eksi geliyoooo diye çıkıyom tartıya ama olmuyo :)) yani kabızlık çeksem okey dicem sorun budur ama o da değil yani.... lahmacun olmadan yemek istesem de yiyemem ki ben :)))

dolaplar kurcalıyayım bakkiim 40 beden neyim var zulamda kesin etek vardır :)) giyemediği halde alıp duran kişiye ne denir tabiki betüş denir :)))
Aynı ben
36-38-40 beden elbise ve eteklerim yığınla ama ben 42 ye sığamıyorum. Daha doğrusu popom sığmıyor. Üst bedenime 40 büyük. Nasıl bi orantısızlıksa

Kız bir bi mağazaya dene almak zorunda değilsin ya.

kııızzz doğru didiiin hiç aklıma gelmedi bu benim :))) 38 beden de denerim bakalım ne kadar yolum var eneee süpersin

hem zaten kotta kaç bedene tekabul ediyorum onuda hiç bilmiyorum öğrenmiş olurum.....

Aynı ben
36-38-40 beden elbise ve eteklerim yığınla ama ben 42 ye sığamıyorum. Daha doğrusu popom sığmıyor. Üst bedenime 40 büyük. Nasıl bi orantısızlıksa

düzelicek... bak bende inanmıyordum hiç... 72 den ne çektim sor kızlara altılı rakamları göremeden ölcem galiba diye ağlıyordum burlarda :)))

korktum ama ne güzel düşünmüş di mi :) çok mutlu oldum bu destek atışa
Gel gel sende gel!
Ben hepinize yeterim...

kııızzz doğru didiiin hiç aklıma gelmedi bu benim :))) 38 beden de denerim bakalım ne kadar yolum var eneee süpersin

hem zaten kotta kaç bedene tekabul ediyorum onuda hiç bilmiyorum öğrenmiş olurum.....
Banada soyle sonra ama..

Anam ne iradelisin gi ben vucudun sasirsin diye seyettiydin ama sen bilirsin tabi

Zaten o donemlerde herkes 1 kilo bile alabiliyo canim sıkma canini haftaya super olur ins
İnsallah canım, regl olaydım da kurtulaydım vallahi gerginligi bile yetti arttı zaten. Ayaklı bomba gibi geziyorum ortalıkta
Bugün toplamda 2 kilo vermeyi hedeflemiştim ama ne yazık ki güncel kilim 86,1.... yattığım kilodan 300 gram fazla kalktım nedenini de anlayamadım: ( Eki Görüntüle 1783231
Olsun canım, cok iyi vermissin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…