- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #170.261
O zaman artık bizimlesin!Oraya da yaptım tatlım
Ha tamam ozaman sana kizmadimyok kız yani 50 kilo verince demek istedim
Yanlız değilsin höşmerimi bende sevmem.Ben de aslen Aydınlıyım, yakın sayılır aslında
Eski oda arkadaşım da Balıkesirliydi, bi keresinde höşmerim getirmişti ama onu sevmedimEtli çorba da sevmem ki ben. Ne uyuzum ya
Saol canim bende seni tebrik ederim tabisi tuuum arkadalarida:)ycfa hayatım bu hafta gerçekten harikaydınn.Seni tekrar gönülden tebrik ederimm.
Kızlar bu hafta kimsekikler kilo almamış.Herkesi teprik ederimm.Hepimiz eksideyiz.Birde derece yaparsak tamamdıırr..
uzun boylulara iskence yapalım takımda
ooo kaptanım cok iyitebrikler :) @ada81 in durumu aynı sanırım, listede kalıyor degil mi?
iftar kacta tatlım ??Kaç gibi tartılmalıyım.
Benimde göbekten sıntım.Yeşil mercimek mi??Yoksa kırmızı mı?göbek bölgesinden kilo alanlar mercimek yemeliymiş protein yerine
göbekteki birikim karaciğerdeki yağlanmadan oluyomuş bunlar elma tipi vucut için
O zaman artık bizimlesin!
Tekrar hoşgeldin.
Ha tamam ozaman sana kizmadim
Yanlız değilsin höşmerimi bende sevmem.
muska da uzun varsa baska uzun tespit edelim hemenyapalım mor leyleklere mesela :)
17.10 gibiiftar kacta tatlım ??
kız izlesene atv yi ne yoruyon anamıBenimde göbekten sıntım.Yeşil mercimek mi??Yoksa kırmızı mı?
16.30 gibi tartıl o zaman canım :) sonra yemekle ugrasırsın vaktin olmaz17.10 gibi
Haklısın henüz açamadım.kız izlesene atv yi ne yoruyon anamı
Ben varım.kızlar var mısınız herkez 1 martta tartılsın 1 nisana kadar çok sıkı yarışalım.... her kez önce kendiyle yarışsın bakalım bir ayda neler yapabilicez?
Tabi tabiahahhahaaa ne cok gulduuuuum, bak sen gor bu hafta, p.tesi 58.3 olcam
yeşil yada kırmızı farketmiyormuş az sonra zayıflatan içecekleri vericek yazarımBenimde göbekten sıntım.Yeşil mercimek mi??Yoksa kırmızı mı?
Tamm canım.Teşekkür ederim.16.30 gibi tartıl o zaman canım :) sonra yemekle ugrasırsın vaktin olmaz
kız seni sevdigimden takılıyom alınmıyon dimiHaklısın henüz açamadım.
bende varım beeeee :)))) ahahhaaa suna bak ya nası da dalga geciyo benimle nası gaza getirecegini biliyo tabi ama ise yaradı bu meydan okuma sen gorursun gununuBen varım.
Tabi tabi
Yaa ben açamadım.Malum tvim yok.Nettende açamadım.Flaşş player yokmuş diye açmıyor.yeşil yada kırmızı farketmiyormuş az sonra zayıflatan içecekleri vericek yazarım
yeni gelen hanımlar annemle tanıstırayım sizi, kendisi 57 yasına girecek yasını soyleyince kızıyo,profil fotosundaki kendi resmi, bende 50 yasına gelince oyle guzel bacaklarım olsun istiyorum, kendisi en sisman zamanını yasıyo, boyu 151 benimle aynı kilosu da 61, her turlu guzellik tavsiyesi alabilirsiniz hepsi ise yararyeşil yada kırmızı farketmiyormuş az sonra zayıflatan içecekleri vericek yazarım
Yok canımmm..Atış serbestttkız seni sevdigimden takılıyom alınmıyon dimi
Eee zaten benide geçememiştinnn.İp atlamada uzmanlaştım mı nekız seni sevdigimden takılıyom alınmıyon dimi
bende varım beeeee :)))) ahahhaaa suna bak ya nası da dalga geciyo benimle nası gaza getirecegini biliyo tabi ama ise yaradı bu meydan okuma sen gorursun gununu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?