- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #170.281
Vayyy olurrr beeeeaaammart ayı savaş ayı hanımlar..... çok sıkı tutalım.... hadi bir ay hiç kaçamak olmasın .... yapa bilir miyiz? 30 gün dayanamaz mıyız huuuu............
ben kısmetse yarından itibaren 1 nisana kadar kaçamaksız gün ilan ediyorum...... yeaaaaaa...........
yazarım ben yorulmam merak etme cnm anneler yprulmazYaa ben açamadım.Malum tvim yok.Nettende açamadım.Flaşş player yokmuş diye açmıyor.
Kusura bakma senide yoruyorum.
Çok tatlı bi tanıtma olmuş şirineeeyeni gelen hanımlar annemle tanıstırayım sizi, kendisi 57 yasına girecek yasını soyleyince kızıyo,profil fotosundaki kendi resmi, bende 50 yasına gelince oyle guzel bacaklarım olsun istiyorum, kendisi en sisman zamanını yasıyo, boyu 151 benimle aynı kilosu da 61, her turlu guzellik tavsiyesi alabilirsiniz hepsi ise yararbirde hic catlagı ve seluliti yok onu nasıl basardı bende bilmiyorum
Siz anne kız tatlısınız yaaayazarım ben yorulmam merak etme cnm anneler yprulmaz
Hey! buradayım dedikodu yok!muska da uzun varsa baska uzun tespit edelim hemen
Umut fakirin ekmeği be gülüm!bende varım beeeee :)))) ahahhaaa suna bak ya nası da dalga geciyo benimle nası gaza getirecegini biliyo tabi ama ise yaradı bu meydan okuma sen gorursun gununu
teşlekkürler canım 2 haftadır fena sıktım 75 ten düştüm bu arada ada gelince gene girecek haber vermişti ama diğerlerinden hiç ses yokuzun boylulara iskence yapalım takımda
ooo kaptanım cok iyitebrikler :) @ada81 in durumu aynı sanırım, listede kalıyor degil mi?
aynen16.30 gibi tartıl o zaman canım :) sonra yemekle ugrasırsın vaktin olmaz
yalnız betüşüm rakibem ben 2 haftadır ağzıma hiç meyve ekmek vs koymadım dukan vari bir deli diyet yaptım bu hafta artık ekmeği bilmiyorum ama ara öğünlere 1 er meyve eklerim sanırım sebzeyi de artıracağım nerdeyse hep protein aldım gınaa geldi artıkın banamart ayı savaş ayı hanımlar..... çok sıkı tutalım.... hadi bir ay hiç kaçamak olmasın .... yapa bilir miyiz? 30 gün dayanamaz mıyız huuuu............
ben kısmetse yarından itibaren 1 nisana kadar kaçamaksız gün ilan ediyorum...... yeaaaaaa...........
şekerim 16,30 gibi tartıl ben eve gitmeden listeyi ekleyeyimVayyy olurrr beeeeaaam
Niye olmasınnn..
teşlekkürler canım 2 haftadır fena sıktım 75 ten düştüm bu arada ada gelince gene girecek haber vermişti ama diğerlerinden hiç ses yok
aynen
yalnız betüşüm rakibem ben 2 haftadır ağzıma hiç meyve ekmek vs koymadım dukan vari bir deli diyet yaptım bu hafta artık ekmeği bilmiyorum ama ara öğünlere 1 er meyve eklerim sanırım sebzeyi de artıracağım nerdeyse hep protein aldım gınaa geldi artıkın bana
şekerim 16,30 gibi tartıl ben eve gitmeden listeyi ekleyeyim
Hoş buldum cicim.O zaman artık bizimlesin!
Tekrar hoşgeldin.
ya varya hepinizi cok fena ezicem bu haftaEee zaten benide geçememiştinnn.İp atlamada uzmanlaştım mı ne
tisikkirlerÇok tatlı bi tanıtma olmuş şirineee
yaaa oyle dedikodunu yaparız sen 1 kg verirsenHey! buradayım dedikodu yok!
Umut fakirin ekmeği be gülüm!
valla iyi verdin kaptanım, ama protein cok sıkıyo insanıteşlekkürler canım 2 haftadır fena sıktım 75 ten düştüm bu arada ada gelince gene girecek haber vermişti ama diğerlerinden hiç ses yok
aynen
yalnız betüşüm rakibem ben 2 haftadır ağzıma hiç meyve ekmek vs koymadım dukan vari bir deli diyet yaptım bu hafta artık ekmeği bilmiyorum ama ara öğünlere 1 er meyve eklerim sanırım sebzeyi de artıracağım nerdeyse hep protein aldım gınaa geldi artıkın bana
şekerim 16,30 gibi tartıl ben eve gitmeden listeyi ekleyeyim
hıııım peki bu merdane gibi gobeklerimizi, yan yaglarmızı napcakmısız :)))beyaz unlu gıdalar fruktoz üretip karaciğeri yorup yağ deposuna neden oluyo. makarnanın yerine geçen en iyi sebze patlıcan mış patlıcanlı lazanya yenebilir.
portakalı suyu her an içmicez.
en fazla c vitamini biberdeymiş şaşırdım valla
elma tipi nişastadan uzak kalıcak c vitamini alıcak
hobaaaaaa meydan okumanı goruyorum ama simdiden cok uzuluyorum senin icinkollontai hodri meydan!
yazdık ya cnmmhıııım peki bu merdane gibi gobeklerimizi, yan yaglarmızı napcakmısız :)))
Ben sadece kahvaltıda free takildim nabeeeeer?hobaaaaaa meydan okumanı goruyorum ama simdiden cok uzuluyorum senin icinIFe devaaaaaam bugun freee gunum ama
ama sen elma ve armut tipini yazdın ben her yerden aynı veriyorum kiloyu bana gore olanı yazmadınyazdık ya cnmm
eneeeeee bende yemem o zmanBen sadece kahvaltıda free takildim nabeeeeer?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?