- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 333
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #170.461
tatlım 5 kiloluk sular varya onu tart bakalım ne çıkıcak..kızlar yeni aldığım dijital tartı düz yerde beni tam 81,400 çıkartıyor deliricem
yok vallaa takmadım bugün kendimi fazla kaçırmış hissediyorum piskolojik tombağım benvaayy vayy rakibeme bak sen takmış yine motorları
Canım tartı değişimlerinde tartı farkı diye listeye ekleniyorsun.Sen sıkma canını 81 den devam edersin.Fark kaç kiloysa başlangıç kilonda ona göre değiştiriliyor.tam 5 tarttı 5 kiloluk şişeyi o zaman doğru desene bende sevindiydim ne olucak şimdi eski tartım yanlışmış ama onunda fatoğraf çekip yollamıştım 79 çıkınca bende şaşırdım şuan kaç kilydum ki o zaman 84 85 vardım demekki ayyyyyyyy
tarttım tam 5 kilo çıktıtatlım 5 kiloluk sular varya onu tart bakalım ne çıkıcak..
iyi bari sevindim ama yinede 81 çok yaaa ne güzel 79 oldum diye geziniyordum ortalardaCanım tartı değişimlerinde tartı farkı diye listeye ekleniyorsun.Sen sıkma canını 81 den devam edersin.Fark kaç kiloysa başlangıç kilonda ona göre değiştiriliyor.
Eski tartına göre fark 2.400 yani.Bunu unutma kaptankızlar yeni aldığım dijital tartı düz yerde beni tam 81,400 çıkartıyor deliricem
Tekrar olursun canım sıkma canını sakıniyi bari sevindim ama yinede 81 çok yaaa ne güzel 79 oldum diye geziniyordum ortalarda
Ohh ohh çok iyikızlar taktım bende biraz kilo verince pilatese başlıcam
ee bu demekki 83 ten inmişsin bebeğim sıkma canını 79 şuan daha yakın yaa direk dijitalle başlasaydın moralin bozulacaktıiyi bari sevindim ama yinede 81 çok yaaa ne güzel 79 oldum diye geziniyordum ortalarda
canım bugun geçmişi okumadım sen sabah kaç kilo idin? neyse en azından gr öğrenicem bu tartı ileee bu demekki 83 ten inmişsin bebeğim sıkma canını 79 şuan daha yakın yaa direk dijitalle başlasaydın moralin bozulacaktı
86,1 canım ama dr da 86,4 çıktım üstelik simidimi yani kahvaltımı ayvamı çayımı falan içmiştim .. kıyafetlerimde üstümdeydi.. dr tartısından istiyorum beeennnnnncanım bugun geçmişi okumadım sen sabah kaç kilo idin?
ebrusonmez (60.9/60.1/0.8/%1.31)
ycfa (61.2/60.5/0.7/% 1.14)
morordek (62.1/61.7/0.4/%0.64)
Kızlar son güncelllemeylebu haftanın birincisi benimm.
Rakibelerime teşekkürlerimi sunarımm.
Sağolun varolun...( çiçekleri odama gönderinn))
kapıp kaçsaydın86,1 canım ama dr da 86,4 çıktım üstelik simidimi yani kahvaltımı ayvamı çayımı falan içmiştim .. kıyafetlerimde üstümdeydi.. dr tartısından istiyorum beeennnnnn
enemm pek sevindirik oldum hadii inşallah dereceye girerizz :))))))))))))Kızlar şimdilik birinciyiz ama daha liste eklemeyenler var.
he valla dimi nerede satılıyo acaba o tartılar hani ölçüm yapıyo ya kasındı yağındı falan .. benim sağ tarfım hep ince çıktı diğer tarafıma göre kas yapısı..kapıp kaçsaydın
Teşekkür ederim canlarımmm..tebrikler
İnşallah tatlım..enemm pek sevindirik oldum hadii inşallah dereceye girerizz :))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?