- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #170.541
yemeğin üstüne çok masum zaten sende yeeBişey olmaz kızz.. Sütlaç masum bence
3 kişilik pasta yemede
Yk yok bence bizHerkesin yedigi kendine arkadasim bana bakip siz niye yiyosunuziyice şamar oglanina cevirdiniz valla
Tamm canım ben bunları bi kağıda yazayım.hemen yapın hamileyken aldığınız kilolar ne olucak bide emziriyorum diye ye tatlıyı çok verirsiniz öyle
Bugun son günümüz ama artık 1 ay kaçamak yok..yemeğin üstüne çok masum zaten sende yee
son gün diyip duruyosunda benim evde kaçamak yapıcak bişeyde yok ne olucak dolabi açınca kayısı incir bide hurma var bileydim bugun bende pasta yerdimBugun son günümüz ama artık 1 ay kaçamak yok..
Orasını bilememmson gün diyip duruyosunda benim evde kaçamak yapıcak bişeyde yok ne olucak dolabi açınca kayısı incir bide hurma var bileydim bugun bende pasta yerdim
regl bahanesine yatmayalımRegl haftama denk geldin, haftaya goruselim tatlim
Saka bi yana tebrik ederim canim rakibem hak ettin bunu
benim artık çok sıkı tutumam lazım kendimi bide tartım böyle olunca yarın sabah aç karnına tartılıp kaptana söylicem tam kikomu bide bugun doktorda öyle söyleyince plates seti alana kadar leslie yapım bakalımregl bahanesine yatmayalımbende regldim ama yırtındım resmen bu hafta.. ömrümde bu kadar spoar yapmadım kızçe hakkıyla kazanmış darısı sana tatlım 1 nisana kadar kaçamaksız durursak süper olur
Ben yapmak icin kilo vermeye calisiyorum zatenKız bizdemi yapsak birer tane
Zayıflarız ozaman
Dogurduktan sonra da burdayım anacimhemen yapın hamileyken aldığınız kilolar ne olucak bide emziriyorum diye ye tatlıyı çok verirsiniz öyle
Bence de ya benim simidime laf edeceginize pasta yiyenlere bakin accikYk yok bence bizkollontai ye bakıp pasta yiyelim.Cezaları kendine yazar artıkk..
Ilk haftalarda ben de öyleydim simdi lutfenregl bahanesine yatmayalımbende regldim ama yırtındım resmen bu hafta.. ömrümde bu kadar spoar yapmadım kızçe hakkıyla kazanmış darısı sana tatlım 1 nisana kadar kaçamaksız durursak süper olur
evet lesli fazla belini zorlamaz ama zıplama sen ne olur ne olmaz!!!benim artık çok sıkı tutumam lazım kendimi bide tartım böyle olunca yarın sabah aç karnına tartılıp kaptana söylicem tam kikomu bide bugun doktorda öyle söyleyince plates seti alana kadar leslie yapım bakalım
afferin bizeee ee bizim takımda bu motivasyon varken başka ne olabilirdikiBirinci olmusuz hanimlaaar! Verin coskuyuuu
sağol canım ama beni kolay lokma sanmaevet lesli fazla belini zorlamaz ama zıplama sen ne olur ne olmaz!!!
anammm çok mutlu oldum ilk haftam ve takımımız birinci valla kaçamaksız durduğuma deydi ayrı bir mutlu oldumBirinci olmusuz hanimlaaar! Verin coskuyuuu
Senin katkin buyuk canim, en birincimiz sensinanammm çok mutlu oldum ilk haftam ve takımımız birinci valla kaçamaksız durduğuma deydi ayrı bir mutlu oldum
yok tatlım kolay lokma değilsin belli 1,5 kilo vermişsin valla gözüm korktu o ayrı...sağol canım ama beni kolay lokma sanma
ben daha yeni başladım tatlım benim katkım koftiden .. bende vericek kilo çok ondan başlarda 2 ye yakın gitmesi normel ben 75 e iniyim o zaman gör bendeki yırtınmayı milim milimSenin katkin buyuk canim, en birincimiz sensintebrik ederim
yok bakma sen bana sen daha hırslısın bana göre bence olsun sen ol birinci verelim bir şekildede kilolarıyok tatlım kolay lokma değilsin belli 1,5 kilo vermişsin valla gözüm korktu o ayrı...
ama ben belini zorlama manasında dedim dikkat et tatlım rakibeme kıyamam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?