- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #170.681
bundan sonra hep asagiya inecegim soz veriyim
derya cim masallah bugune kadar ki en guzel menun tatlim bak boyle devam et odulunu alacaksin
kizlar sabahtan beri kosturuyom simdi gezmelere gidecem gelince gorusiruz
Ama kollontai ceza yazarmı onu sormak istemiştim.neyin var neyin yok olduğunu artık bence herkez çok iyi biliyor... 3 kaşıktan bir şey olmaz oturup 2 tabak yersen haliyle kilo yapar....
Ben iyiyimm..Sen nasılsınMerhaba arkadaşlarım nasilsiniz bugün?
iyiyiz sağol şekerimde menün biraz yoğun gibiGelmisken dünkü menümü yazayım beğenmesem de.
Sabah
1 ordek yumurtasi
1 dilim kepekli ekmek
Buyukce peynir
Çay
Ara
Bol badem
Kahve
Öğle
Karnıbahar yemeği
Makarna
Ara
1 kocaman muz
Akşam
Ölçüsüz balık
Salata sınırsız
1 piko
Çay
2lt su
Az yürüyüş
Çokda kötü değil aslında ama piko kesinlikle olmamalı. Balığıda yağda kızartmadıysan çokda sınırlama zaten.Gelmisken dünkü menümü yazayım beğenmesem de.
Sabah
1 ordek yumurtasi
1 dilim kepekli ekmek
Buyukce peynir
Çay
Ara
Bol badem
Kahve
Öğle
Karnıbahar yemeği
Makarna
Ara
1 kocaman muz
Akşam
Ölçüsüz balık
Salata sınırsız
1 piko
Çay
2lt su
Az yürüyüş
Iyiyim bende sag ol canim. Bir miskinlik var uzerimde nedense.Ben iyiyimm..Sen nasılsın
Biliyorum ama sinir oldum kac gundur barsaklarim calismiyor. Diyet bana yaramadi mi neÇokda kötü değil aslında ama piko kesinlikle olmamalı. Balığıda yağda kızartmadıysan çokda sınırlama zaten.
Birde makarna var tabi.Sossuz yağsızsa oda diyete uygun.
bende leslie 3 mil yaptım geldimÇokda kötü değil aslında ama piko kesinlikle olmamalı. Balığıda yağda kızartmadıysan çokda sınırlama zaten.
Birde makarna var tabi.Sossuz yağsızsa oda diyete uygun.
Haftasonu yorgunluğu :))Iyiyim bende sag ol canim. Bir miskinlik var uzerimde nedense.
Ufss hic sorma canim yaa.iyiyiz sağol şekerimde menün biraz yoğun gibi
ara öğünlerde elma yada kayısı ye o zaman sorunun çözülür şekerli kahvede içme şekerde bağırsakları yavaşlatıyorBiliyorum ama sinir oldum kac gundur barsaklarim calismiyor. Diyet bana yaramadi mi ne
Hep katı mı besleniyorsun acabaBiliyorum ama sinir oldum kac gundur barsaklarim calismiyor. Diyet bana yaramadi mi ne
Belkide ama isim dolu.Haftasonu yorgunluğu :))
Ooo artırmışızz..MAşallah canım.Bende akşam yapayım.Şimdi temizlikte yaptım.Hiç halim kalmadı.bende leslie 3 mil yaptım geldim
Kayisi hurma incir ne varsa kestim belkide ondandir. 30 yildir seker kullanmiyorum valla.ara öğünlerde elma yada kayısı ye o zaman sorunun çözülür şekerli kahvede içme şekerde bağırsakları yavaşlatıyor
evet ilk defa 3 mile yaptım bitmek bilmedi ama aralıksız bitirdim yetti bugun 46 dakika tamOoo artırmışızz..MAşallah canım.Bende akşam yapayım.Şimdi temizlikte yaptım.Hiç halim kalmadı.
Corbayi falan kaldirdim ogunlerimden belkide ondandir .Hep katı mı besleniyorsun acaba
Birazda çorba ve suku yemeklere ağırlık vermeyi denesen
Canım birde sevgiliBelkide ama isim dolu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?