- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #170.721
Tabi her insan farklıdır.Doymamki ben. Ekmege yuklenirim bu kez. Cigneme duygusu istiyorum.
yaa sende bende istiyorum ama olmuyo ne yapalım her istediğimiz olmuyoki hayatta dimi ama bende zorlanıyorum ama yapıcak bişey yokDoymamki ben. Ekmege yuklenirim bu kez. Cigneme duygusu istiyorum.
Kapuska nekii ?? Güzel mi?elime bi tabak kapuska aldım onu yiyiyorum şuan mesela
Lahana çorbası gibi :))Kapuska nekii ?? Güzel mi?
evet beyaz lahanadan yaptım çok severim üzerine biraz limon bide pul biber öğleni yedim bugun tek yedim hemde bağırsakları çalıştırıyorLahana çorbası gibi :))
Afiyet olsun canmevet beyaz lahanadan yaptım çok severim üzerine biraz limon bide pul biber öğleni yedim bugun tek yedim hemde bağırsakları çalıştırıyor
Oruçtun dimi özür diliyorum unuttum canımAfiyet olsun canm
Ama kollontai ceza yazarmı onu sormak istemiştim.
Yok hayatım canım çekmez...Oruçtun dimi özür diliyorum unuttum canım
Heee anladımmm..kollontai bu listeyi takip etmiyor bunda ceza yazmak yok..... herkez kendi puanını akşam olunca muska77 ye söylicek.... herkez kendinden sorumlu...
gün içerisinde 3 sorumluluğun var ve her biri 1 puan yapmadğın iş 0 puan
kaçamak yaptın 0 puan
kaçamak yapmadın 1 puan
yarım saat spor yaptın 1 puan
spor yapmadın veya yarım saatten azdı 0 puan
en az 2 lt su içtin 1 puan
2 lt den az su içtin 0 puan
toplam puanın neyse menünün altında muskayı etiketleyerek yazarsın....
bu yani olay ceza yok... kaçamak yapmak isteyen yapar... kaçamak yapan kilo alır veya kilo veremez bu yeterli bir ceza bence...
yahu hiç mi test çözmedin bi saat yazdırıyon bana :)
Çok severim kapuskayı :)evet beyaz lahanadan yaptım çok severim üzerine biraz limon bide pul biber öğleni yedim bugun tek yedim hemde bağırsakları çalıştırıyor
kendin de yazmışsın zaten fazla kaçmış :)Gelmisken dünkü menümü yazayım beğenmesem de.
Sabah
1 ordek yumurtasi
1 dilim kepekli ekmek
Buyukce peynir
Çay
Ara
Bol badem
Kahve
Öğle
Karnıbahar yemeği
Makarna
Ara
1 kocaman muz
Akşam
Ölçüsüz balık
Salata sınırsız
1 piko
Çay
2lt su
Az yürüyüş
aferiinnn , ben akşama yaparım artık çok yoruldum temizliktenbende leslie 3 mil yaptım geldim
Aynen :)Ooo artırmışızz..MAşallah canım.Bende akşam yapayım.Şimdi temizlikte yaptım.Hiç halim kalmadı.
Çorba içmelisin, diyetisyenler çorba içince ekmek vermiyor sadece yemeğin yanına sanırım.Corbayi falan kaldirdim ogunlerimden belkide ondandir .
Gündüz ara öğün olabilir evet, ben önceden kuru kayısı badem yiyordum aralardaTatlım bu dediklerini tüketebilirsin.Bi zararı olmaz sadece akşama bırakma aralarda ye yeter
ben de şimdi öğle yemeğinde çorba içtim sadece :)aaaaa olurmu çorbanın yanına bi salata ohhh misssssssss
3 mili hiç geçmedim ben sıkılıyorum zaten, onun yerine 3 miles üstüne başka şeyler yapıyorumhelaalll ben daha yapamam haftaya
bende hemde tam diyetlik :)Çok severim kapuskayı :)
Lahananın kokusunu pek sevmem bu yüzden heralde hiç denemedim.bende hemde tam diyetlik :)
2-3 kasıktan bisey olmaz canımHımm tamm
Bu arada bulgur pilavına ceza varmı..?
Acaba akşam 2-3 kaşık yesemkollontai sen ne dersin..??
Betüş kesin izin vermez
ben ilk 3 gun 3 mile yaptım, sonra direk 5 mile gecmistim, deli mi kovaladı acep benisen 4 mile yapabiliyomusun?
Heee anladımmm..
Tamm teşekkür ederim.2-3 kasıktan bisey olmaz canımabartma onemli olan o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?