- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #170.701
yeme yeeme şekerim ben bazen akşam özellikle kendi yemeklerimi ayrı hazırlıyorum eşim ve çocuklarım için ayrı sofraya otururken kendime diyorum ki yeme nilgün zaten kendi tabağını yiyince doyucaksın saldırma aç gözlük yapma bu şekilde motive ediyorum kendimiKayisi hurma incir ne varsa kestim belkide ondandir. 30 yildir seker kullanmiyorum valla.
Valla bazen öyle sıkılıyorum. Nezamn biticek diye kıvranıyorum.Ama iyi dayanmışsın canım.evet ilk defa 3 mile yaptım bitmek bilmedi ama aralıksız bitirdim yetti bugun 46 dakika tam
Denicem canim cok sag ol.Canım birde sevgili @muska77 mızın bi önerisi var böyle durumlarda.
2 hurmayı akşamdan çiz suya koy.Sabah kalkar kalkmaz aç karnına suyunu iç hurmalarını y.Çok işe yarıyor.
çorbasız bir hayat düşünemiyorum benCorbayi falan kaldirdim ogunlerimden belkide ondandir .
Tatlım bu dediklerini tüketebilirsin.Bi zararı olmaz sadece akşama bırakma aralarda ye yeterKayisi hurma incir ne varsa kestim belkide ondandir. 30 yildir seker kullanmiyorum valla.
ay onu yiyemedim ben hurmalar çok fena oluyor suda sabah kalkınca suya atmadan yiyiyorum benCanım birde sevgili @muska77 mızın bi önerisi var böyle durumlarda.
2 hurmayı akşamdan çiz suya koy.Sabah kalkar kalkmaz aç karnına suyunu iç hurmalarını y.Çok işe yarıyor.
Evet canım çorbasız olmaz.Çok sıvı tüketmemiz gerekiyor.Corbayi falan kaldirdim ogunlerimden belkide ondandir .
Ben kendime ayri bisey yapmadim henuz ama ayirsam iyi olacak gibi.yeme yeeme şekerim ben bazen akşam özellikle kendi yemeklerimi ayrı hazırlıyorum eşim ve çocuklarım için ayrı sofraya otururken kendime diyorum ki yeme nilgün zaten kendi tabağını yiyince doyucaksın saldırma aç gözlük yapma bu şekilde motive ediyorum kendimi
sen 4 mile yapabiliyomusun?Valla bazen öyle sıkılıyorum. Nezamn biticek diye kıvranıyorum.Ama iyi dayanmışsın canım.
bazen bende yapmıyorum yiyebileceğim yemek oldumu yapmıyorum ama patates makarna gibi şeyler olunca kendime ayrı hazırlıyorumBen kendime ayri bisey yapmadim henuz ama ayirsam iyi olacak gibi.
Yani tatsız oluyor bide biraz ezilmiş gibi ama kötü değil benceay onu yiyemedim ben hurmalar çok fena oluyor suda sabah kalkınca suya atmadan yiyiyorum ben
Ben de hergun yaiyorum corba eşim çok seviyor. Ama diyete baslayinca yememeye basladim.çorbasız bir hayat düşünemiyorum ben
bilmem benim hoşuma gitmediYani tatsız oluyor bide biraz ezilmiş gibi ama kötü değil bence
Evt 3-5 kere yaptım.sen 4 mile yapabiliyomusun?
aaaaa olurmu çorbanın yanına bi salata ohhh misssssssssBen de hergun yaiyorum corba eşim çok seviyor. Ama diyete baslayinca yememeye basladim.
helaalll ben daha yapamam haftayaEvt 3-5 kere yaptım.
Çorba diyete çok uygun benceaaaaa olurmu çorbanın yanına bi salata ohhh misssssssss
Onlari bana uydurmaya calisiyorum benbazen bende yapmıyorum yiyebileceğim yemek oldumu yapmıyorum ama patates makarna gibi şeyler olunca kendime ayrı hazırlıyorum
Ben zorlanmıyorum ama yaparken sıkılıyorum.Biriyle birlikte yapsam çok hoş olur yaahelaalll ben daha yapamam haftaya
Doymamki ben. Ekmege yuklenirim bu kez. Cigneme duygusu istiyorum.Çorba diyete çok uygun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?