- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #173.341
tamam hemen yeşil çay yapayım sağol kaptanım:)günaydınlarrrr
canım hiç sıkma canını bol bol maydonoz suyu falan iç ödem attırsın yeşil çay iç düşer o kilo merak etme sen
Laf mı sokuyosun napıyosun anlamadım kızsen işten çıkınca platese git sonra yogaya sonra yüzmeye sonra eve yürüyerek git uyuma bi leslie patlat sonrada jilian sonra hiç durma işe git o zaman verirsin inşallah....
yok kızz takılıyorum bu sabah bende artı gördüm gözlerim böyle olduLaf mı sokuyosun napıyosun anlamadım kızAfyonum patlamadı benim hala
Dün Jillian yapamadım bu arada, bugune yetistirmem gereken bi sey vardı, oturdum calıstımSonra sabah artıyı görünce keske yapsaydım dedim ama iş işten gecti.
Hiçbir sakıncası yok canım. Ama bizi ihmal etme olurmu?
Sagol canım, kolay gelsinyok kızz takılıyorum bu sabah bende artı gördüm gözlerim böyle olduneyse bakalım işi sıkı tutucam bugun hadi sanada kolay gelsin banada sabah sabah bu kadar lak lak yeter işler beni bekliyor...
8 mart mı olmuş :)) sende olmasan kutlayanım olmıcak garılaaa günümü :)
65,4 ile kaldığım yerden devam.... çok şükür...
ne dicem regl olurken kilo farkı ne kadar oluyor ben bu sabah 80,7 çıktım normalmi hiçte kaçamağım olmadı vallahi çok moralim bozuldu
Dün 5 te 5 diyetine başlamıştım ya ruh halim darma duman oldu resmen
O yüzden normal sağlıklı beslenerek vermeye devam yine.
1 günlük kürler dışında uzun süreli şok diyetler bana göre değil anladım.
@muska77 Listeye giremiyorum ya ben diyet günlüklerinde kendimce bi başlık açacağım kendi motivasyonumu arttıracak bir yarışma gibi. Sakıncası var mı hem burda hem orada olmamın?
Arkadaşlar kadınlar gününüz kutlu olsun öncelikleİnşallah en güzel hediyenizi tartıdan alırsınız
Dün bissürü alıntı yaptıydım ama kızım uyanınca yazamadım o yüzden affedin beni ama geçmişi okudum kompleDün evdeydim izinliydim de ayıptır söylemesi
garılaaaa günün kutlu olsun canımcımm
süpersin
valla bazı zaman oluyor ben +3-4 görüyorum yani ama benim boy kilo baya çok ya ona oranla seninde +2 ye kadar görmen normal bencehiç bırakma reglin bitince hoooooop onlar da gidecek
hatta açınca buraya da link at da desteğe gelelim
Bacım, nasılsın ? Gidiyor mu kilolar
On numara beş yıldız gibiyim. Gidiyor sanki ne bileyim yaa. Herkes zayıfladın diyor ama bana öyle gelmiyor henüz. Geçen hafta biraz kaçırdım ucunu bu hafta daha iyi gidiyor. Sen nasılsın güzelciğim?Bacım, nasılsın ? Gidiyor mu kilolar
Menün güzel tıpkı benim sevdiğim gibiEvet dünün menüsünü bildireyimAkilsal Yasam
Sabah: Kıymalı yumurta, light peynir
Öğlen: 3 dilim hindi füme, buzlu kahve
Ara: yarım dilim çikolatalı kek, bitki çayı
Akşam: Kıymalı yumurta, 2-3 çatal yağsız salata
Ara: diğer yarım dilim kek, dukan usulü tiramisumdan geriye kalan (4 tk), sade türk kahvesi
tatlılar regl sebebi ile sanırsamkilo da dayanamadım gene tartıldım ama üzülmedim çok şükür 105,2 ama cumaya kadar tartılmam artık çünkü regl oldum
10 numara 5 yıldızOn numara beş yıldız gibiyim. Gidiyor sanki ne bileyim yaa. Herkes zayıfladın diyor ama bana öyle gelmiyor henüz. Geçen hafta biraz kaçırdım ucunu bu hafta daha iyi gidiyor. Sen nasılsın güzelciğim?
Evet canım çok kötüydü geçen hafta bu hafta daha iyi gidiyor şükür birde spor yapsam harika olur. Ben de sizi özlüyorum.10 numara 5 yıldızen son yüzden azdı biraz daha dikkat et Tü tü tü maşallah nazar değmesin çok iyiyim şükür özledik arada uğra ablam
O zaman hemen kalkıp spora başla ertelersen bunun sonu gelmezEvet canım çok kötüydü geçen hafta bu hafta daha iyi gidiyor şükür birde spor yapsam harika olur. Ben de sizi özlüyorum.
Hergün aynı şey oluyor akşam eve yorgun gidiyorum yemek yap topla derken zaman kalmıyor. Sabah işe yürürüm diyorum geç kalmayayım diye yine araçla geliyorum. Sadece öğlen arası bir saat temposuz yürüyüş yapıyorum.O zaman hemen kalkıp spora başla ertelersen bunun sonu gelmez
Hergün aynı şey oluyor akşam eve yorgun gidiyorum yemek yap topla derken zaman kalmıyor. Sabah işe yürürüm diyorum geç kalmayayım diye yine araçla geliyorum. Sadece öğlen arası bir saat temposuz yürüyüş yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?