Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın arkadaşlar..
hepimizin kadınlar günü kutlu olsun.
dünkü menüm..2,5 lt su 40 dk yürüyüş
sabah 1 yumurta 1 dlm ekmek az peynir az zeytin çay yeşillik
arada 1 elma
öğle 4 yemek kaşığı fasülye 1 dlm ekmek yeşillik
arada 3 ceviz
akşam fırında 1 parça tavuk pirzola az patatesyeşillik ayran..

sen işten çıkınca platese git sonra yogaya sonra yüzmeye sonra eve yürüyerek git uyuma bi leslie patlat sonrada jilian sonra hiç durma işe git o zaman verirsin inşallah....
Laf mı sokuyosun napıyosun anlamadım kız Afyonum patlamadı benim hala
Dün Jillian yapamadım bu arada, bugune yetistirmem gereken bi sey vardı, oturdum calıstım Sonra sabah artıyı görünce keske yapsaydım dedim ama iş işten gecti.

yok kızz takılıyorum bu sabah bende artı gördüm gözlerim böyle oldu neyse bakalım işi sıkı tutucam bugun hadi sanada kolay gelsin banada sabah sabah bu kadar lak lak yeter işler beni bekliyor...

Arkadaşlar kadınlar gününüz kutlu olsun öncelikle İnşallah en güzel hediyenizi tartıdan alırsınız

Dün bissürü alıntı yaptıydım ama kızım uyanınca yazamadım o yüzden affedin beni ama geçmişi okudum komple Dün evdeydim izinliydim de ayıptır söylemesi

8 mart mı olmuş :)) sende olmasan kutlayanım olmıcak garılaaa günümü :)

garılaaaa günün kutlu olsun canımcımm

65,4 ile kaldığım yerden devam.... çok şükür...

süpersin

ne dicem regl olurken kilo farkı ne kadar oluyor ben bu sabah 80,7 çıktım normalmi hiçte kaçamağım olmadı vallahi çok moralim bozuldu

valla bazı zaman oluyor ben +3-4 görüyorum yani ama benim boy kilo baya çok ya ona oranla seninde +2 ye kadar görmen normal bence hiç bırakma reglin bitince hoooooop onlar da gidecek

hatta açınca buraya da link at da desteğe gelelim

açtım bile İnş katılan olur kendimle yarışcam yoksa
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-1-haziran-arasi-kilo-verme-yarismasi.911037/

Evet dünün menüsünü bildireyim Akilsal Yasam

Sabah: Kıymalı yumurta, light peynir

Öğlen: 3 dilim hindi füme, buzlu kahve

Ara: yarım dilim çikolatalı kek, bitki çayı

Akşam: Kıymalı yumurta, 2-3 çatal yağsız salata

Ara: diğer yarım dilim kek , dukan usulü tiramisumdan geriye kalan (4 tk), sade türk kahvesi

tatlılar regl sebebi ile sanırsam kilo da dayanamadım gene tartıldım ama üzülmedim çok şükür 105,2 ama cumaya kadar tartılmam artık çünkü regl oldum

çok acıktım yaa bu sabah geç kalktım sadece süt içebildim o yüzden ama yarım litre içtim gojiberry falan yedim sade kahve içtim ama açım açım gene de bi de neskayfe içim bari napim

Menün güzel tıpkı benim sevdiğim gibi Ben de kek yaptım dün akşam.regl olunca 2 kg almış çıkıyorum ben her defasında. Önümüzdeki hafta kaldığın yerden devam edersin hayatım.

On numara beş yıldız gibiyim. Gidiyor sanki ne bileyim yaa. Herkes zayıfladın diyor ama bana öyle gelmiyor henüz. Geçen hafta biraz kaçırdım ucunu bu hafta daha iyi gidiyor. Sen nasılsın güzelciğim?
10 numara 5 yıldız en son yüzden azdı biraz daha dikkat et Tü tü tü maşallah nazar değmesin çok iyiyim şükür özledik arada uğra ablam

10 numara 5 yıldız en son yüzden azdı biraz daha dikkat et Tü tü tü maşallah nazar değmesin çok iyiyim şükür özledik arada uğra ablam
Evet canım çok kötüydü geçen hafta bu hafta daha iyi gidiyor şükür birde spor yapsam harika olur. Ben de sizi özlüyorum.

O zaman hemen kalkıp spora başla ertelersen bunun sonu gelmez
Hergün aynı şey oluyor akşam eve yorgun gidiyorum yemek yap topla derken zaman kalmıyor. Sabah işe yürürüm diyorum geç kalmayayım diye yine araçla geliyorum. Sadece öğlen arası bir saat temposuz yürüyüş yapıyorum.

ben de bugünden itibaren yaza kadar öğlen yarım saat 40 dakika falan yürümeye karar verdim rakibem hem arkadaşımla sahile kadar yüricez orada yemeğimizi yiyip geri dönücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…