- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #173.321
Ben hiç inanmıyorum zaten öyle kürlere..kızlar dün akşam yoğurt kürünü yaptım tarifteki gibi yattım sonrada sabah kalktığımdan beri çok fene baş dönmesi yaşıyorum hiç başım dönmez normalde ben yoğurt kürü yüzünden olduğunu düşünüyorum yapan oldumu dikkatli kullanın tansiyonu oynatıyor galiba bide hiç de - 500 görmedim
Hımmm patroncuk kızmışşşşşhafta içi artık pek giremiciğim anca akşamları giricem gene arada okuyorum da çok takılmamam lazım gari...
1-1,5 hatta bazen 2 kilo oynar canım.ne dicem regl olurken kilo farkı ne kadar oluyor ben bu sabah 80,7 çıktım normalmi hiçte kaçamağım olmadı vallahi çok moralim bozuldu
evet bende inanmıyorum ama diyetisyen dün televizyonda söyledi bende haftada 2 defa yaparım diyince bende yapayım dedim neyse bu son olsun hala başım dönüyor akşam çaya eşimin yeğenleri geldi ve ben sadece çay içtim kuru pastalardan ağzıma sürmedim :) insan yemicem dedimi yemiyor ay benim bu şişkinliğim cumaya kadar geçse bari...Ben hiç inanmıyorum zaten öyle kürlere..
Hımmm patroncuk kızmışşşşş
1-1,5 hatta bazen 2 kilo oynar canım.
Geçer geçer sen aynen devam et..evet bende inanmıyorum ama diyetisyen dün televizyonda söyledi bende haftada 2 defa yaparım diyince bende yapayım dedim neyse bu son olsun hala başım dönüyor akşam çaya eşimin yeğenleri geldi ve ben sadece çay içtim kuru pastalardan ağzıma sürmedim :) insan yemicem dedimi yemiyor ay benim bu şişkinliğim cumaya kadar geçse bari...
inşallah spora biraz ağırlık vericem sen nasılsın bu arada?Geçer geçer sen aynen devam et..
Cumaya eksiye bile düşersin.
İyiyim şükürler olsuninşallah spora biraz ağırlık vericem sen nasılsın bu arada?
hadi bakalım inşallah bende eksilere düşsem bariİyiyim şükürler olsun
Bu hafta kesin listedeyim..
günaydın seninde:)Günaydın :) Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun :)
Günaydın canım Seninde kutlu olsun..Günaydın :) Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun :)
Düşersin inan kendine.hadi bakalım inşallah bende eksilere düşsem bari
Ben hiç inanmıyorum zaten öyle kürlere..
Hımmm patroncuk kızmışşşşş
1-1,5 hatta bazen 2 kilo oynar canım.
ne işinde çalışıyosun ben butun gün evde patlıyorum çalışmak isterdim geçekten:)
Bugünden itibaren işi sıkı tutup eksiye duseceksin.Gunaydınlar, hepimizin kadınlar günü kutlu olsuuun!
Ya ben hala artıdayım nolacak bu iş
Hiçbir sakıncası yok canım. Ama bizi ihmal etme olurmu?Dün 5 te 5 diyetine başlamıştım ya ruh halim darma duman oldu resmen
O yüzden normal sağlıklı beslenerek vermeye devam yine.
1 günlük kürler dışında uzun süreli şok diyetler bana göre değil anladım.
muska77 Listeye giremiyorum ya ben diyet günlüklerinde kendimce bi başlık açacağım kendi motivasyonumu arttıracak bir yarışma gibi. Sakıncası var mı hem burda hem orada olmamın?
çok alemsin yaaaasekreter getir götür götür getirme :)
canım hiç sıkma canını bol bol maydonoz suyu falan iç ödem attırsın yeşil çay iç düşer o kilo merak etme senne dicem regl olurken kilo farkı ne kadar oluyor ben bu sabah 80,7 çıktım normalmi hiçte kaçamağım olmadı vallahi çok moralim bozuldu
sen işten çıkınca platese git sonra yogaya sonra yüzmeye sonra eve yürüyerek git uyuma bi leslie patlat sonrada jilian sonra hiç durma işe git o zaman verirsin inşallah....Gunaydınlar, hepimizin kadınlar günü kutlu olsuuun!
Ya ben hala artıdayım nolacak bu iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?