Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben hiç inanmıyorum zaten öyle kürlere..
hafta içi artık pek giremiciğim anca akşamları giricem gene arada okuyorum da çok takılmamam lazım gari...
Hımmm patroncuk kızmışşşşş
ne dicem regl olurken kilo farkı ne kadar oluyor ben bu sabah 80,7 çıktım normalmi hiçte kaçamağım olmadı vallahi çok moralim bozuldu
1-1,5 hatta bazen 2 kilo oynar canım.

Ben hiç inanmıyorum zaten öyle kürlere..

Hımmm patroncuk kızmışşşşş

1-1,5 hatta bazen 2 kilo oynar canım.
evet bende inanmıyorum ama diyetisyen dün televizyonda söyledi bende haftada 2 defa yaparım diyince bende yapayım dedim neyse bu son olsun hala başım dönüyor akşam çaya eşimin yeğenleri geldi ve ben sadece çay içtim kuru pastalardan ağzıma sürmedim :) insan yemicem dedimi yemiyor ay benim bu şişkinliğim cumaya kadar geçse bari...

Geçer geçer sen aynen devam et..
Cumaya eksiye bile düşersin.

Dün 5 te 5 diyetine başlamıştım ya ruh halim darma duman oldu resmen
O yüzden normal sağlıklı beslenerek vermeye devam yine.
1 günlük kürler dışında uzun süreli şok diyetler bana göre değil anladım.

muska77 Listeye giremiyorum ya ben diyet günlüklerinde kendimce bi başlık açacağım kendi motivasyonumu arttıracak bir yarışma gibi. Sakıncası var mı hem burda hem orada olmamın?

Hiçbir sakıncası yok canım. Ama bizi ihmal etme olurmu?

Gunaydınlar, hepimizin kadınlar günü kutlu olsuuun!
Ya ben hala artıdayım nolacak bu iş
sen işten çıkınca platese git sonra yogaya sonra yüzmeye sonra eve yürüyerek git uyuma bi leslie patlat sonrada jilian sonra hiç durma işe git o zaman verirsin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…