- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
- 73
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #173.361
dışarda mı yiyeceksiniz yoksa evden mi hazırlayacaksınız bakayım.ben de bugünden itibaren yaza kadar öğlen yarım saat 40 dakika falan yürümeye karar verdim rakibemhem arkadaşımla sahile kadar yüricez orada yemeğimizi yiyip geri dönücez
Ben varım. Buralardayım.
dışarda mı yiyeceksiniz yoksa evden mi hazırlayacaksınız bakayım.
Tamam o zaman . Bi an korktum yürümenin karı yok olursa diye.evden hazırladık yanımızda götürücez
Tamam o zaman . Bi an korktum yürümenin karı yok olursa diye.
Bende dışarda salata yiyemiyorum hiç takıntılıyım azcık.biz dışarda da yesek muhakkak salata yiyoruz canım hiç bozmuyoruz çok şükürbeni bi tek hamur işi bozuyor onu da kendim yaparsam sıkıntı oluyor işte
Arkadaşlar kadınlar gününüz kutlu olsun öncelikleİnşallah en güzel hediyenizi tartıdan alırsınız
Dün bissürü alıntı yaptıydım ama kızım uyanınca yazamadım o yüzden affedin beni ama geçmişi okudum kompleDün evdeydim izinliydim de ayıptır söylemesi
garılaaaa günün kutlu olsun canımcımm
süpersin
valla bazı zaman oluyor ben +3-4 görüyorum yani ama benim boy kilo baya çok ya ona oranla seninde +2 ye kadar görmen normal bencehiç bırakma reglin bitince hoooooop onlar da gidecek
hatta açınca buraya da link at da desteğe gelelim
havalar iyice ısınmadan yürüyebildiğin kadar yürü canım 2 ay sonra yürüyemezsinbiz dışarda da yesek muhakkak salata yiyoruz canım hiç bozmuyoruz çok şükürbeni bi tek hamur işi bozuyor onu da kendim yaparsam sıkıntı oluyor işte
7. Takımdan sevgilerle; kadınlar günümüz kutlu olsun..
4.Takim ve Takim arkadaslarim adina, Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun.
Eki Görüntüle 1790797
Günaydın hanımlar..
Kadınlar gününüz kutlu olsun...
Eki Görüntüle 1790861 14.takım arkadaşlarımın adına dünya kadınlar gününüz kutlu olsun
8 mart mı olmuş :)) sende olmasan kutlayanım olmıcak garılaaa günümü :)
Nepinize taşekkür ediyor ve mutlu huzurlu savaşsız bir dünya diliyorumm.kızlar günaydın... tek ülkemizde değil bu dünyada her şekilde kadın olmak zor olsada bütün kadınların dünya emekçi kadınlar gününü kutlarım.
Canım sıkma canını regldendir.Her insana göre değişiyor bu :))ne dicem regl olurken kilo farkı ne kadar oluyor ben bu sabah 80,7 çıktım normalmi hiçte kaçamağım olmadı vallahi çok moralim bozuldu
Ohh ohh bu habere çok sevindim.İyiyim şükürler olsun
Bu hafta kesin listedeyim..
Hayıırrr hayyıırr olmaz...çukulata istiyorum :'(((((((((( çukulata is ti yo ruuuuuuuuuummmmm........... sadece çukulata serst olsa herşey yasak olsa nolurdu....
yiyom tabisi, hemde bissuruOfff rogram fena yoğun Okurken yoruldum
Ya ama abla yama şunu yaaa... İçimiz gidiyo burda..
Bende seni özledim şirinem napıyon yiyonmu özlediklerini...
kız 6 gun sonra hastaneye yatıcam nası kapıscaz
Bende hangi akla hizmetse gecen marketegittim birsuru bitter aldim yiycektim hergun 1 tane simdi icim elvermiyo kocamin agzina tepiyorum kalmasin diye arada bazen oglumada veriyorum bidaha almam artik:)çukulata istiyorum :'(((((((((( çukulata is ti yo ruuuuuuuuuummmmm........... sadece çukulata serst olsa herşey yasak olsa nolurdu....
Bende hangi akla hizmetse gecen marketegittim birsuru bitter aldim yiycektim hergun 1 tane simdi icim elvermiyo kocamin agzina tepiyorum kalmasin diye arada bazen oglumada veriyorum bidaha almam artik:)
Hayıırrr hayyıırr olmaz...
65 i görmeden çikolata yok sana
Ben kimse değil miyim sevgili rakibem
Ben kimse değil miyim sevgili rakibem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?