Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben varım. Buralardayım.
ben de bugünden itibaren yaza kadar öğlen yarım saat 40 dakika falan yürümeye karar verdim rakibem hem arkadaşımla sahile kadar yüricez orada yemeğimizi yiyip geri dönücez
dışarda mı yiyeceksiniz yoksa evden mi hazırlayacaksınız bakayım.

Ben varım. Buralardayım.

dışarda mı yiyeceksiniz yoksa evden mi hazırlayacaksınız bakayım.

evden hazırladık yanımızda götürücez

ben rokalı ton balıklı salata hazırladım o da marullu lor peynirli salata yanında 1 dilim çavdar yiyebiliriz belkim

Son düzenleme:
biz dışarda da yesek muhakkak salata yiyoruz canım hiç bozmuyoruz çok şükür beni bi tek hamur işi bozuyor onu da kendim yaparsam sıkıntı oluyor işte
Bende dışarda salata yiyemiyorum hiç takıntılıyım azcık.
ama ne güzel sahil olan bi yerde yaşıyorsun. Hem yürü kilonu ver . Hem stresini at ferahla daha ne

thaank youuu :) hepimizin kutlu olsun :)

Merhaba,

KADIN

Kimi der ki kadın
uzun kış gecelerinde yatmak içindir.
Kimi der ki kadın yeşil bir harman yerinde
dokuz zilli köçek gibi oynatmak içindir.
Kimi der ki ayalimdir.
Boynumda taşıdığım vebalimdir.
Kimi der ki hamur yoğuran,
Kimi der ki çocuk doğuran,
Ne o, ne bu, ne döşek, ne köçek, ne ayal, ne vebal.
O benim kollarım, bacaklarım.
Yavrum, annem, karım, kız kardeşim hayat arkadaşımdır.

Nazım Hikmet

Dünya emekçi kadınlar gününüzkutlu olsun güzel hanımlar

Kızlar bu sabah tartı bana kötü bir sürpriz yaptı ve canım çok sıkıldı, dün abartım yok sporumu da yaptım ama 1 kilo fazla çıktım. Tek umudum ayın onlarında regl oluyorum, şimdi geçmişe dönük kontrol edicem, umarım ondandır. Bu hafta hergün tartılıyım dedim böyle oldu daha da tartılmam :)
Bu arada o moral bozukluğuyla başlarım böyle açlığın da içine diyerek 1 poğaça yedim kaşarlı

7. Takımdan sevgilerle; kadınlar günümüz kutlu olsun..

4.Takim ve Takim arkadaslarim adina, Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun.
Eki Görüntüle 1790797

Günaydın hanımlar..
Kadınlar gününüz kutlu olsun...

Eki Görüntüle 1790861 14.takım arkadaşlarımın adına dünya kadınlar gününüz kutlu olsun

8 mart mı olmuş :)) sende olmasan kutlayanım olmıcak garılaaa günümü :)

kızlar günaydın... tek ülkemizde değil bu dünyada her şekilde kadın olmak zor olsada bütün kadınların dünya emekçi kadınlar gününü kutlarım.
Nepinize taşekkür ediyor ve mutlu huzurlu savaşsız bir dünya diliyorumm.

çukulata istiyorum :'(((((((((( çukulata is ti yo ruuuuuuuuuummmmm........... sadece çukulata serst olsa herşey yasak olsa nolurdu....
Bende hangi akla hizmetse gecen marketegittim birsuru bitter aldim yiycektim hergun 1 tane simdi icim elvermiyo kocamin agzina tepiyorum kalmasin diye arada bazen oglumada veriyorum bidaha almam artik:)

Bende hangi akla hizmetse gecen marketegittim birsuru bitter aldim yiycektim hergun 1 tane simdi icim elvermiyo kocamin agzina tepiyorum kalmasin diye arada bazen oglumada veriyorum bidaha almam artik:)

aman geçti krizim çok şükür... işte böyle kriz anlarında stoklar tehlike arz ediyor :)

Hayıırrr hayyıırr olmaz...
65 i görmeden çikolata yok sana

pekiii....... çok gaddarsın..... kaldı 400 gr #direnbetüş........ #occupbetüş.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…