- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #174.521
oğlum cok hareketli ve çok emiyo yediklerimi yaptığımı düşünüyordum ama bigün bi tartıldtım 64 den 72 nasıl anlamadım inanamadım kendime artık ne pahasına olursa olsun kilo vermek zorundayım diyerek az yemeye çalışıyorumMaşallah güzel bi başlangıç almuş.Ama biraz az geldii
1 yumurta yanlış yazmışımHayırlı cumalar. Bugun kilom 69.8 sabah saat 10.30
4 ceviz 4 haşlanmış yumurta bir domates kibrit kutusu kadar peynir 10 kadar zeytin acık çay
Saat 13.00 orta sekerli türk kahvesi
Tamam halay Çektin saydim.tebrikler bitanem benim telde halay ceken yok maalesef sen halay cektim say :)
kız kuralı falan yok sıkılana kadar ic, ben 5 gun icicem bugunden itibarencorba gununu ben buldum bikerem ilk diyete basladıgım zamanlar yapıyodum
afedersin makarna ne acaba bide kacamak yok mu yazdın!!! muskam 1 puan yaz buna makarna kacamak !!!!
oleeeeeey bende hani 60 olcektin diyodum tam
İnecez artık el mahkum!Sen zaten mimlisin bi kere. Tiramisu yersin laf ettirmezsin, kraker makarna yersin ona da laf ettirmezsin. Ne bicim diyet bu... O verdiğin gramlar bence regl zamani vucudundan cikan parcalarin ağırlığı.
Rakibem bu hafta Kapisalim bak sen de ben de sabitiz olmuyor böyle
Bence sen bu azimle 60a da inersin muskam.
Canım menunu akşam toptan yaz lütfenHayırlı cumalar. Bugun kilom 69.8 sabah saat 10.30
4 ceviz 4 haşlanmış yumurta bir domates kibrit kutusu kadar peynir 10 kadar zeytin acık çay
Saat 13.00 orta sekerli türk kahvesi
Tamam kaptanım iyi yolculuklar.kızlar ben yola çıktım haftasonu abartmayın muskam ben ptesiye kadar menü bildirmeyeceğim ptesiden sonra yazarım gene
Hedefim 60 inşallah***5. Takım 456. Etap***
muska77 (67,7/64,7/3/%0,74)450. etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 6 ya bölündü
ebrusonmez (59,9/)sabit
ycfa (60.2/59.6/0.6/%0.99)
morordek (60.7/60.7/0/0) sabit
d_mndc (86,0/85,4/0,6/%0,69)
candy_candy (105,8/105/0,8/%0,75)
YitikMavi (85,7/85/0,7/%0,81)
nilsub (79,3/79,1/0,2/%0,25)
deryalimm07 (79,6/79,3/0,3/%0,37)
5. Takım Ortalaması :%0,515
btlbetul (65,5/65,1/0,4)
topraks (77.6
simurg (82,9/)
toplight (71)sabit
güneyce 69.7 yeni üye başlangıç 9 kasım hedef ?
Hadi inşallah canım.Hede
Hedefim 60 inşallah
Ayyy simdide ben gectim yaneee sizi:)))Sen zaten mimlisin bi kere. Tiramisu yersin laf ettirmezsin, kraker makarna yersin ona da laf ettirmezsin. Ne bicim diyet bu... O verdiğin gramlar bence regl zamani vucudundan cikan parcalarin ağırlığı.
Rakibem bu hafta Kapisalim bak sen de ben de sabitiz olmuyor böyle
Bence sen bu azimle 60a da inersin muskam.
Geçtin onları kuzum bravo!!!Ayyy simdide ben gectim yaneee sizi:)))
Gectim de ben sıkıldim muska ya diyet yapmaktan aksam acliktan gozumden uyku akiyo p.tesiye kadar biraz serbest takilcam ben oyle abartmam ama kemdimide kasmam bakalim nolcak olurmu sonra cumaya sıkı tutarim isiGeçtin onları kuzum bravo!!!
Ay gelirsem doverim seni!Gectim de ben sıkıldim muska ya diyet yapmaktan aksam acliktan gozumden uyku akiyo p.tesiye kadar biraz serbest takilcam ben oyle abartmam ama kemdimide kasmam bakalim nolcak olurmu sonra cumaya sıkı tutarim isi
Valla canim yoksa biraktim birakcam yani diyeti 57 ye az kaldi 2 kilocuk napayimAy gelirsem doverim seni!
Kız ben oleyim ozaman.
Bak sırf hedefim 60 yazılmış diye bu hafta mezun olmadım.Valla canim yoksa biraktim birakcam yani diyeti 57 ye az kaldi 2 kilocuk napayim
Tamam ozaman bugun izinli olayim kv deme gitcem kac zamandir evlerinde bisey yemiyorum bugun serbest olayimBak sırf hedefim 60 yazılmış diye bu hafta mezun olmadım.
Kalmış iki kilo bu hafta sık dişini cumaya mezun ol ne guzel dimi?
Tamam, ama bırakma bak çok az kaldı.Tamam ozaman bugun izinli olayim kv deme gitcem kac zamandir evlerinde bisey yemiyorum bugun serbest olayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?