- 4 Mart 2016
- 970
- 922
- 23
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #174.561
Bu yuzden zayiflamak istiyorum kilodan dolayi yumurtlama olmuyoEvlimisin çoluk çocuk varmı?
Dimi tatlim yoksa odulum ne olcak sizi gectim:)))Hayatım bizi solladın bu hafta
TEbrik ederim senii :))
Hakkındır biraz serbest takıl
Anladım..Bu yuzden zayiflamak istiyorum kilodan dolayi yumurtlama olmuyo
Hosgeldin canimpeki canim yazarim her gun burayada girerim
Yok yani on aylik ewliyiBu yuzden zayiflamak istiyorum kilodan dolayi yumurtlama olmuyo
ins ya cok istiyorum on aylik ewliyim ve artik olsun istiyorum senin peki varmi bebeginAnladım..
İnşallah hayırlısıyla zayıflar bebişi alırsın kucağına
Ben 38 yaşındayım 12 ve 13 yaşlarında iki şirinlik muskam var.Yok yani on aylik ewliyi
ins ya cok istiyorum on aylik ewliyim ve artik olsun istiyorum senin peki varmi bebegin
Ay ne guzel ins saglikla buyurler benimde olsa bi ohh super olurBen 38 yaşındayım 12 ve 13 yaşlarında iki şirinlik muskam var.
Hos bulduk tatlim :)Hosgeldin canim
Amin canım Seninkide daha 10 aylık olur canım stres yapma..Ay ne guzel ins saglikla buyurler benimde olsa bi ohh super olur
Ayyy bebek icin hic acele etme gez toz azcik tadini cikar evliligin sonra olur zaten Allahin izniyle bu konuda kafan rahat olursa daha iyi olur:)))Hos bulduk tatlim :)
bende bugün çorba günü yaptım kahvaltıdan sonra çoştum amaNe kaçamağı hayatım yeni girdim eve sabahtan beri dışardayım bide evde eşim ve çocuklar abur cubur havalarda uçuşuyor bazen çocuklara çikolata açarken kokluyorum ama ağzıma surmuyorum bi regli olsam rahatlıcam yarın bencede 78 lere duşucem inşallah bugün ara öğün bile yemedim vaktim yoktu akşamada yoğurt ve elma yiyeceğim sadece sabaha bakalım ne olucak:)
Yok yapmiyorum da esim uzuluyo bana her ne kadar belli etmesede cok uzuluyoAmin canım Seninkide daha 10 aylık olur canım stres yapma..
benimde öyle canım malesef kilo yüzünden hamile kalamıyorum o yüzden zayıflamaya başladımBu yuzden zayiflamak istiyorum kilodan dolayi yumurtlama olmuyo
oyle olmuyo tatlim esim cok istiyoAyyy bebek icin hic acele etme gez toz azcik tadini cikar evliligin sonra olur zaten Allahin izniyle bu konuda kafan rahat olursa daha iyi olur:)))
Aminnn insaallah bende ilac kullaniyorum her gece yaadan bi kase yogurda azcik limon ve kirmizi pul biber ekle ye faydasi olur insbenimde öyle canım malesef kilo yüzünden hamile kalamıyorum o yüzden zayıflamaya başladımama bu ay şüpheli ne olucak bilmiyorum.. Rabbim isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın hayırlı evlatlar nasip ettsin inşallah ...
inşallah canım ..Aminnn insaallah bende ilac kullaniyorum her gece yaadan bi kase yogurda azcik limon ve kirmizi pul biber ekle ye faydasi olur ins
Ay yesinler tehditte edermiş kız senin kızman bile yumuşak... İyi hafta sonları canım :)Kızlar ben kaçıyorum artık.
Hafta sonu giremezsem pazartesi görüşürüz..
Haaaa sakın kaçamak yapmayın kafam bozulursa bende ceza yazmaya başlarım ona göre
sen naptın bakiim nasılsın özledim kuzum seni valla rakip olduk ayrı düştük bir ben giriyom bir sen giriyon nete kavuşamayan aşıklar gibiyizzAy yesinler tehditte edermiş kız senin kızman bile yumuşak... İyi hafta sonları canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?