Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ben kaçıyorum artık.
Hafta sonu giremezsem pazartesi görüşürüz..
Haaaa sakın kaçamak yapmayın kafam bozulursa bende ceza yazmaya başlarım ona göre

bende bugün çorba günü yaptım kahvaltıdan sonra çoştum ama bakalım birşey farkedecekmi öğlen , saat 3 gibi bide akşam çorba içtim 3 defa adet olunca 2-3 kilo hızlı verirsin tatlım şişliği zaten 1 kilo ediyo insanın ...

Bu yuzden zayiflamak istiyorum kilodan dolayi yumurtlama olmuyo
benimde öyle canım malesef kilo yüzünden hamile kalamıyorum o yüzden zayıflamaya başladım ama bu ay şüpheli ne olucak bilmiyorum.. Rabbim isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın hayırlı evlatlar nasip ettsin inşallah ...

Aminnn insaallah bende ilac kullaniyorum her gece yaadan bi kase yogurda azcik limon ve kirmizi pul biber ekle ye faydasi olur ins

Aminnn insaallah bende ilac kullaniyorum her gece yaadan bi kase yogurda azcik limon ve kirmizi pul biber ekle ye faydasi olur ins
inşallah canım ..
eşim eve geldide ben azıcık onunla ilgileniyim birazdan gene gelirim :)

Kızlar ben kaçıyorum artık.
Hafta sonu giremezsem pazartesi görüşürüz..
Haaaa sakın kaçamak yapmayın kafam bozulursa bende ceza yazmaya başlarım ona göre
Ay yesinler tehditte edermiş kız senin kızman bile yumuşak... İyi hafta sonları canım :)

Ay yesinler tehditte edermiş kız senin kızman bile yumuşak... İyi hafta sonları canım :)
sen naptın bakiim nasılsın özledim kuzum seni valla rakip olduk ayrı düştük bir ben giriyom bir sen giriyon nete kavuşamayan aşıklar gibiyizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…