- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #174.541
Tamam canim birakmiycam sozTamam, ama bırakma bak çok az kaldı.
Ne kaçamağı hayatım yeni girdim eve sabahtan beri dışardayım bide evde eşim ve çocuklar abur cubur havalarda uçuşuyor bazen çocuklara çikolata açarken kokluyorum ama ağzıma surmuyorum bi regli olsam rahatlıcam yarın bencede 78 lere duşucem inşallah bugün ara öğün bile yemedim vaktim yoktu akşamada yoğurt ve elma yiyeceğim sadece sabaha bakalım ne olucak:)
anam çok merak ettim bi deniyim yahu
canım protein bar şu shake içtiğim markanın tatlımsı bişeysi içinde 10 gr protein varyağ yok karbo da yoğurttaki kadar
sütlü buzlu kahvem şekersiz
ben diyet yaptım mı güzel yaparım
oh millet yiyince "verirsin canım, olur o kadar bebeğim" ben yiyince "oha yarım paket çubuk kraker"
bunun nesini kabul edeyim75 cal kız kraker!! ben napayım ölüm mü yaranmak için bilemedim yaaane
Acele giden, acele dönerKilon gitmedi diye üzülme ama kaçamak yaparsan üzül
Kilosu gitmeyen bütün arkadaşlarıma duyrulur!!
Kaçamak yapmadıysanız takılmayın o kadar bu hafta gitmediyse haftaya muhakkak gider.. hatta eminim hepiniz de (nilsub morordek mesela ) yarın baya bi eksi çıkıp niye dün görmedim diye sinirleneceksiniz sinirlenmeyin giden bugün de gitse yarın da gitse kardır gelmesin de gitsin yeter
Yok kız ne kası regl olmadım daha kasıklarım ağrıyor şiş karnım bi olsam rahatlıcamnilsub kızçemm sen 200gram vermişsin bu hafta.. kasamı çevirdin acaba spormu fazla kaçtı ? regl oldun mu ?
Gectin valla tebrik ederim rakibemAyyy simdide ben gectim yaneee sizi:)))
***5. Takım 456. Etap***
muska77 (67,7/64,7/3/%0,74)450. etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 6 ya bölündü
ebrusonmez (59,9/)sabit
ycfa (60.2/59.6/0.6/%0.99)
morordek (60.7/60.7/0/0) sabit
d_mndc (86,0/85,4/0,6/%0,69)
candy_candy (105,8/105/0,8/%0,75)
YitikMavi (85,7/85/0,7/%0,81)
nilsub (79,3/79,1/0,2/%0,25)
deryalimm07 (79,6/79,3/0,3/%0,37)
5. Takım Ortalaması :%0,515
btlbetul (65,5/65,1/0,4)
topraks (77.6
simurg (82,9/)
toplight (71)sabit
güneyce 69.7 yeni üye başlangıç 9 kasım hedef 60
Hayatım bizi solladın bu haftaGectim de ben sıkıldim muska ya diyet yapmaktan aksam acliktan gozumden uyku akiyo p.tesiye kadar biraz serbest takilcam ben oyle abartmam ama kemdimide kasmam bakalim nolcak olurmu sonra cumaya sıkı tutarim isi
iyi yolculuklar kaptanııım :)kızlar ben yola çıktım haftasonu abartmayın muskam ben ptesiye kadar menü bildirmeyeceğim ptesiden sonra yazarım gene
supper olcaaaaanTamam halay Çektin saydim.
Zaten 1 verdim
Senin ahin tuttu zaten 60 olcem tamam
İnecez artık el mahkum!
Ah şirinem sen var ya seniyi yolculuklar kaptanııım :)
supper olcaaaaan
Olur yazarim daha rahat okursunuz cnm bu arada hosbuldukKız dur vak vak!
Kanatlarından olursun sonra
Ay bu delide kendini lanetli sanıyor..
Tatlım menü güzel ama arkadaşlar gibi
sabah
öğle
akşam
diye yazarsan daha rahat yorumlarım..
Bugünkü kilonu ve hedef kilonuda yazarsan sevinirim canım..Olur yazarim daha rahat okursunuz cnm bu arada hosbulduk
ben bugun tartildim 79,5 cikti hedef kilo 58 insBugünkü kilonu ve hedef kilonuda yazarsan sevinirim canım..
Tamam canımBende bugun tartildim 70,5 cikti ins dahada dusucem
ben bugun tartildim 79,5 cikti hedef kilo 58 ins
Olud canim pek firsatim olmuyo giremiyorum buraya ama mutlaka yazicamTamam canım
Bundan sonra cuma ve pazartesi günleri öğleye kadar yaz kilonu olurmu?
Liste yapılıyor çünkü
Ne kadar çok girebilirsen o orantıda kilon gider canım burası motivasyon topiği..Olud canim pek firsatim olmuyo giremiyorum buraya ama mutlaka yazicam
peki canim yazarim her gun burayada girerimNe kadar çok girebilirsen o orantıda kilon gider canım burası motivasyon topiği..
Menünü suyunu ve sporunuda her akşam yazmalısın..
Evlimisin çoluk çocuk varmı?peki canim yazarim her gun burayada girerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?