Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

okuduğum kitapta böyle bir bölüm var bulup sana yazayım ben onu..
aramızda psikoloğa giden var hemde bayağı fayda gördü cedric...

selamlarrrrrr. kaani uyuttum,:1ninca: annesi evlerine temizlige gitti yilbasinda evlerine tasinmak istiyorlar ama cok is var daha evde. benim hediyem hala gitmemis yaaaa bunda bir is var.:bbo:
ama banada gelmedi hala demek daha erken yada yilbasi paket trafigi biraz gecikebilir..
hakkaten kallisim ya 5 kisi kaldi gurubumuz. ne yapsak bizmi girsek ne?
bijom bijom valla aslansin sen gururumuzsun. ev tatli börek cörek dolu ve sen yemin ediyorsun pianin dedigi gibi ben yemin falan etmezdim ders almamiz gerekir senden.a.s.

ok tşk ettim kusura bakma. takipte ediyorum ama göremedim demekki. alışmam biraz zaman alcak sanırım

Evet hediyem elime geçti.

Bijom ancak bu kadar zevkli olunabilirdi ve ancak bu kadar hoşuma giderdi . Gerçekten paketi açtığımda dilim tutuldu ve çok hoşuma gitti. Çok teşekkür ederim canım benim .

işte resimler

Hımm bu arada eşiminde pek hoşuna gitti tamam hatun artık her akşam bunlarda içeriz kahvemizi diyor bende ne münasebet canım saklayacağım vitrine koyacağım diyor .başladık çekişmeye.
tekrar teşekkürler canımŞeniz

a-a-a-a-a-aaa kırılmamışlar aman maşallah diyelim ödümüz koptuydu kırılacak diye....
bijom canım çok güldüm yine yaaaaa ama bir kaç gün sonra anlatayım umutmam merak etmeyin... seçimin çok güzel çok kibar canım harika hediye yollamışsın ömür boyu saklar mustangım artık güle güle kullan mustangım hayatım canım balım gülüm :))))

reyhan ablam çikolatım meraklanmayın hediyeler gecikeceğe benziyor yılbaşı çok yoğun heryer...sorunsuz gider inşallah hepimizin ki.. ben henüz yollamadım daha geç yollayacağım... bir kaç gün sonra....

bijom bijom valla aslansin sen gururumuzsun. ev tatli börek cörek dolu ve sen yemin ediyorsun pianin dedigi gibi ben yemin falan etmezdim ders almamiz gerekir senden.a.s.
estafurullah reyhan ablam :kedi:

mustangım beğendiğine çok sevindim.. biraz kütahyaya özgü bişey olsun istedim eşim çini yollama orda da vardır dedi o zaman ben de porselen yollarım dedim. bu model cok hoşuma gitti 6 kişiliği yoktu malesef.. ben de eşi ile ömür boyu tatlı sohbetle birlikte türk kahvelerini içerler dedim kaydirigubbakcemile3 güle güle kullan canım..

evet kallisim ya o kadar stresi boşuna yaşamışım eşim de kızdı durdu bişey olmaz bi daha kırıldı mı acaba dersen öldürücem seni falan kaydirigubbakcemile3
merak ettim ne anlatıcan zemuszemus

ben de uyumuşum biraz şimdi kalktım acayip acıkmışım bir bardak süt içtim yarım litre daha su içersem 2 litre edicek..

canım benim gerçekten çok güzel tercikte bulunmuşun ayrıca iyiki 6 lı almadın inan 2 li çok daha hoşuma gitti. hatta geçenlerde eşimlede bakmıştık böyle ikiliye
hediyen çok güzelmş mustangım,güle güle kullan...

benim ki nerdeeeeeee yaaa ??

cok güzel ve zevkliymis hediyen mustangim iyi günlerde kullan canim..a.s.

çoook teşekkürler efendim

herkese iyi gecelerrrrr.canım takım arkadaşlarım uzun zamandır uğruyamadım bu aralar çok yoğunum yılbaşı için bilanço hazırlıyorum tüm siteye gönderilecek hesapların hepsi tektek dökülüyor yani kafam balon gibi.geçmişi okudum biraz.
chocolategirl kuduklarım çok üzdü beni canım arkadaşım böyle bir durumda ne denir bilmiyorum galiba eniyisi olabildiğin kadar güçlü olman çok üzüldüm ya...
bijox şu anda acım ve resmi görünce deliye döndüm çok güzel görünüyor canım ellerine sağlık.
arkadaşlar hediyeleri gönderdinizmi bijox göndermiş çok güzel bende yarın gönderiyorum inşallah göndereceğim arkadaşım beğenir.

ha bide sabahları yürüycem diye üşütmüşüm kaçgün boynum dönmedi şimdi yürüyemiyorumda ama artık deli gibi yemiyorum.daha normalim yani.

günaydınn a.s.
erkenden kalktım yine 6 da zaman geçiremiyorum bu sefer de işte..
az önce kahvaltımı yaptım şimdi çayımı içiyorum.. bugün 400 gr eksik çıktım acaba diyorum tartımda mı sorun var ya :bbo: evet evet bütün suç onun :roflol:

kallisim ve mustangım ışıklarınız yanıyor günaydınlarr Şeniz

demek ışıklarımız yanıyor :)) gizli bişide yapamıycaz anacım sanada günaydın...
bijom beni neden kaldırmadın bak kızımı kursa yollayamadım uyuyakalmışım...

haha evet peşinizdeyim :1ninca:

deseydin keşke uyandırırdım gerekirse işkence bile yapardım :roflol:

herkese günaydın hediyeniz çok güzelmiş güle güle kullanın burada hava oldukça yağmurlu yürüyüşe çıkmak istiyorum ama karasızım neyse yağmur yağsa bile gideyim diyorum şimdi baktım ufak ufak çiseliyor aslında severim yağmurda yürümeyi ama ıpotun şarzı da bitmiş neyse biraz şarz olsun çıkarım inşallah

günaydinnnnnn. bende geldim erkenden bendeeeeeee..:teytey:
buradada acaip kar yagiyor.herkes disarda kar kürüyor. kar bembeyazken yeni yagarken seyretmesi cok güzel oluyor. ama kirlenince camur yada buz olunca pek sevmem.
bijom 400gr ha masallah canim bak bir hareket belirdi.:dance: istikrarin karsiligi tadini cikar bijom. cok az kaldi hedefine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…