- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #17.541
keşke acıksam ben açlık hissi hiç duymuyorum sadece ağzım boş durmuyor yoksa 48 saat hiç bi şey yemesem yine karnım guruldamaz ama buz dolabını her açıp kapatmada ağzıma mutlaka bişeyler atıyorum sonra üzerine oturup bide yemek yiyince düşün artık durumumu....yani oburum iradem yok bi insan bi konuda karar aldığında onu uygulamalı ben yapamıyorum psikiatri yemi gitsem acaba?
acıgülcüm ben geçende yazdım canım kilo bildirimleri cumaları buraya yazılıyor diye ama gözden kaçtı sanırım sabahta paylaşım alanında cevapladım ben senin için onuda görmemişsin yeniden sormuşsun...
cuma günleri takıma saat 12.00 a dek yapılması gerekiyor.. sizinki haftaya başlayacak bugün yazılacak haftaya hesaplanacak canım..
estafurullah reyhan ablam :kedi:bijom bijom valla aslansin sen gururumuzsun. ev tatli börek cörek dolu ve sen yemin ediyorsun pianin dedigi gibi ben yemin falan etmezdimders almamiz gerekir senden.a.s.
mustangım beğendiğine çok sevindim.. biraz kütahyaya özgü bişey olsun istedim eşim çini yollama orda da vardır dedi o zaman ben de porselen yollarım dedim. bu model cok hoşuma gitti 6 kişiliği yoktu malesef.. ben de eşi ile ömür boyu tatlı sohbetle birlikte türk kahvelerini içerler dedim kaydirigubbakcemile3 güle güle kullan canım..Evet hediyem elime geçti.
Bijom ancak bu kadar zevkli olunabilirdi ve ancak bu kadar hoşuma giderdi . Gerçekten paketi açtığımda dilim tutuldu ve çok hoşuma gitti. Çok teşekkür ederim canım benim .
Hımm bu arada eşiminde pek hoşuna gitti tamam hatun artık her akşam bunlarda içeriz kahvemizi diyor bende ne münasebet canım saklayacağım vitrine koyacağım diyor .başladık çekişmeye.
tekrar teşekkürler canımŞeniz
evet kallisim ya o kadar stresi boşuna yaşamışım eşim de kızdı durdu bişey olmaz bi daha kırıldı mı acaba dersen öldürücem seni falan kaydirigubbakcemile3a-a-a-a-a-aaa kırılmamışlar aman maşallah diyelim ödümüz koptuydu kırılacak diye....
bijom canım çok güldüm yine yaaaaa ama bir kaç gün sonra anlatayım umutmam merak etmeyin... seçimin çok güzel çok kibar canım harika hediye yollamışsın ömür boyu saklar mustangım artık güle güle kullan mustangım hayatım canım balım gülüm :))))
canım benim gerçekten çok güzel tercikte bulunmuşun ayrıca iyiki 6 lı almadın inan 2 li çok daha hoşuma gitti. hatta geçenlerde eşimlede bakmıştık böyle ikiliye
mustangım beğendiğine çok sevindim.. biraz kütahyaya özgü bişey olsun istedim eşim çini yollama orda da vardır dedi o zaman ben de porselen yollarım dedim. bu model cok hoşuma gitti 6 kişiliği yoktu malesef.. ben de eşi ile ömür boyu tatlı sohbetle birlikte türk kahvelerini içerler dedim kaydirigubbakcemile3 güle güle kullan canım..
k..
hediyen çok güzelmş mustangım,güle güle kullan...
benim ki nerdeeeeeee yaaa ??
a-a-a-a-a-aaa kırılmamışlar aman maşallah diyelim ödümüz koptuydu kırılacak diye....
bijom canım çok güldüm yine yaaaaa ama bir kaç gün sonra anlatayım umutmam merak etmeyin... seçimin çok güzel çok kibar canım harika hediye yollamışsın ömür boyu saklar mustangım artık güle güle kullan mustangım hayatım canım balım gülüm :))))
cok güzel ve zevkliymis hediyen mustangim iyi günlerde kullan canim..a.s.
kallisim ekliyim fotosunu suntaların bari :roflol:
işte sunta bu pia cım kaydirigubbakcemile3
iyi dileklerin için teşekkür ederim kallisim Allah zamanını bilyor ben hiç stres yapmıyorum bu konuda.. Allaha şükür bi sorunumuz da yokmuş olur bakalım
ben de az sonra kalkıp hani eklemiştim ya bi ara kabak böreği diye beğenmiştin ondan yapıcam.. dün derya da gördüm bi ara ama sonucuna bakmadım benimki böyle bak..
yapmak isteyen olursa işte tarifi..
Malzemeler
4 adet kabak rendesi
Yarım demet ince ince doğranmış dereotu
2 yumurta
1 su bardağı yağsız beyaz peynir
1 yemek kaşığı sıvıyağ
1 yemek kaşığı süt
2 fincan kepek unu
Tuz, karabiber, kırmızıbiber
Hazırlanışı
Derin bir kâseye kabak, dereotu, süt, sıvıyağ ve beyaz peyniri koyup karıştırın. Ayrı bir kâsede iki yumurtayı çırpın. Yumurtayı ve unu kabaklı karışımın olduğu kâseye ilave edin. Üzerine tuz, karabibiber ve kırmızıbiber serpin ve karıştırın. Yağlanmış fırın kalıbına dökün ve önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında üstü pembeleşinceye kadar pişirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?