- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #17.521
NOT : Bu arada Yeni üyelerden medet ummuyorum demek bizi baştan egale etmek değilmidir ... Ya da motivasyon düşüklüğüne yol açmaz mı bu ? ilk baştan kaçıp gidenlerle aynı kefeye konmak değilmidir ? Bizler sizlerin başardığını başarabilmek ve sizlerin yardımı için burada değil miyiz? Böyle düşünülmüyorsa biz neden takıma alındık..
Kimse alınmasın ama genel görüş böyle ise şayet bize ( "Bana" ) gruptan çıkın da diyebilirsiniz açıkca..
...
hah o beni aradı uyuyomuş uyandırdım kızı ne hainim kaydirigubbakcemile3 açıyorum bilgisayarı hemen dedi şimmmcik gelir
çikolatım sana yazmadan duramadım yine... büyük hatadasın.. seninki sevgi değil seninki kendini suçlu hissetmen değil senin yaşadığın daha çok erkeklerde görülen bağımlılık sorunu, sen sağlıksız bir ilişkidesin ama cesaretsizsin sonucu bile bile kötü şeyler yaşamaya kendini zorluyorsun düzelmeyeceğini sende biliyorsun olsaydı olurdu yarın bir gün bebek doğurma sakın o bebeğin günahına girme diyeceğim ama yakında olacağıda bu canım kendini perişan ettiğin gibi o masum bebeğede hayatı pişman edeceskin sağlıksız bir ilişkide yaşayamaz çocuklar.. bunu bari iyi düşün.....bir ilişkinin kimin tarafından bitirildiğinin bir önemi yok neden bittiği önemlidir... bile bile lades diyorsun.... duyduğun sözler maruz kaldığın hareketler bunlar yenilir yutulur şeyler değil.. siz ikinizde cesaretsiz bağımlısı olduğunuz cıvık bir ilişkidesiniz.. eşinde bir damlacık sevgi olsaydı o ağır sözlei duymazdın madem ki duydun o artık sevgi değil canım .. uzatmaya gerek yok.. sen çok büyük hatadasın... o adam için iş bırakılmaz o adam için çocuk doğurulmaz... bunları yaparak bir şeylerin değişeceğini umut ederek yaşayamazsın her günün daha büyük pişmanlıklarla geçecektir.....sizin ilişkinizde saygı denen şey yok.. sevdiğinizi sanıyorsunuz ama sevgide değil... ben anlamadım.....
kallisim sen böyle yazınca ne oluyor alah allah dedim çikolatın konusunu okudum.. ben yorum yapmıyorum bu konuda ama çok üzülüyorum haline :1no2:
öğle yemeği tatilinde eve gittim oturup iki portakal ve yarım elma yedim ve hala açım ama yemeyeceğim off niye ben obezimmmm ya bi insan yemek yemeyi bu kadar mı sever
benim hesapta bi gariplik var kallisim :)
haftanin 1. si ins cedric olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?