Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet evet o:lepi:

yaa ama ben yemin etmem hayatta cünkü yerim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

birde yemin konusundada fobim var ben böyle kücükken iki kelimeden birinde valla diyormusum.. birgün arabada gidiyoruz ben arkaortada kafami uzatmisim öne cen cen cen cen konusuyorum .. babam dediki tamda hatirlamiyorum sidmi bir tane vurucam agzina tarzinda biseydi.. sok oldum babam hic öyle bisey demez.. o ani unutamiyorum .. meger iki kelimemden biri valla ymis bir daha duymiycam dedi.. simdi cok nadir kaciyo arada ama babam duymuyo.. ne zaman valla desem o an geliyor aklima:kedi:

Alınganlığınızın nedenini anlayamadım siz henüz çok yeni üyesiniz ve ben kimseyi kasdederek yazmıyorum dedim zaten, bizim deneyimimiz sizin takıma geldiğiniz 2-3 günü kapsamıyor yeni üye diye adlandırdığımız şimdiye dek gelip haftalarca bizi oyalamış öyle yada böyle bir neden sunmadan ortadan kaybolmuş arkadaşlarımızdır... bu hafta aramıza katılan siz arkadaşlarımız için konuşmam zaten çok erken lütfen üstünüze alınmayınız..

takıma davet veririm ama çok extra bir nedenim olmadıktan sonra kimsenin takımdan çıkmasını istemem...

5.TAKIM 135.etap

chocolategirl ( 75.1 / 75.2 / -0.1 / -0.13% )
cedric ( 99.2 / 96.6 /
Pia ( 60.4 / 61.0 / 2.9 / 2.92% )
papatya73 ( 65.3 / 64.4 / 0.9 / 1.38% )
bijoux ( 62.4 / 62.9 / -0.5 / -0.80% ) ( eski üye geri döndü)

5.TAKIM TOPLAM KıLO ( 376.9 / 372.3 / 4.6 / 1.22% )

Son düzenleme:
işte benim ispatım:roflol::roflol: 12 kişiden aşağı düşmeyen takımı aylardır 5 kişinin üzerine çıkartamadımdelikafadulden ama bu aylardır dediğim atıyorum 3 ay süreyi alırsak belki 20 kişi gelip geçti... kimse bizi beğenmiyor yahu demek istediğim bu :roflol:

uyuyo heralde kallisim aradım mesgule verdi kaydirigubbakcemile3 inşallah kızmamıştır :kedi:

hah o beni aradı uyuyomuş uyandırdım kızı ne hainim kaydirigubbakcemile3 açıyorum bilgisayarı hemen dedi şimmmcik gelir

hah o beni aradı uyuyomuş uyandırdım kızı ne hainim kaydirigubbakcemile3 açıyorum bilgisayarı hemen dedi şimmmcik gelir

hehe sağol bijom yaa .. uyansın yatar yine :kedi: bende sms yazacaktım az daha bekleyeyim dedimdi.. ya dışarı çıkıcam ayçada öğleden sonra çıkıyor bugün okuldan erken gelecek eve ve anahtarı yok kaybetmiş çocuk sokakta kalacak başka derdim yok akşamda çıkarım sorun değildi...
çikolatım Şeniz

yettim yettim :))
75.200 ... ne komik değil mi.. ya da sinir bozucu :S
ben mutluyum ama takımıma faydalı olamıyorum bu sadece sağlıklı beslenme olayına girdiğimden beri...
neyse kallisim sen kilomu not ediver de ben de geçmişe bakınayım.

haklısın...sadece haklısın diyebiliyorum.ne yazacağımı gerçketen bilemiyorum.............üzgünüm....
:çok üzgünüm:
kallisim sen böyle yazınca ne oluyor alah allah dedim çikolatın konusunu okudum.. ben yorum yapmıyorum bu konuda ama çok üzülüyorum haline :1no2:

:çok üzgünüm:

hey allahım forumdan çıktım tam exceli kapatırken yanlış listeye baktığımı gördüm hehe dönüp paylaşımda ki bildirimi düzelttim hesapta .. bijom ya bugün melis yokmuş yine b,r kaç saat sende bir kontrol etsene paylaşımdaki bizim listeyi hata varsa melis gelince yazarsında düzeltir yada ben gelince düzeltirim..

kallisim bende yok o excel tablosu daha dogrusu formül tablosu.. kontrol edemem ki :/

öğle yemeği tatilinde eve gittim oturup iki portakal ve yarım elma yedim ve hala açım ama yemeyeceğim off niye ben obezimmmm ya bi insan yemek yemeyi bu kadar mı sever

öğle yemeği tatilinde eve gittim oturup iki portakal ve yarım elma yedim ve hala açım ama yemeyeceğim off niye ben obezimmmm ya bi insan yemek yemeyi bu kadar mı sever

canım neden yemek yemedin? öğlenleri yemelisin bu saydıklarını ara ögün olarak tüketmelisin.. eger meyve seni acıktırıyosa yanına yarım bardak süt icersen acıkmazsın..

keşke acıksam ben açlık hissi hiç duymuyorum sadece ağzım boş durmuyor yoksa 48 saat hiç bi şey yemesem yine karnım guruldamaz ama buz dolabını her açıp kapatmada ağzıma mutlaka bişeyler atıyorum sonra üzerine oturup bide yemek yiyince düşün artık durumumu....yani oburum iradem yok bi insan bi konuda karar aldığında onu uygulamalı ben yapamıyorum psikiatri yemi gitsem acaba?

acıgülcüm ben geçende yazdım canım kilo bildirimleri cumaları buraya yazılıyor diye ama gözden kaçtı sanırım sabahta paylaşım alanında cevapladım ben senin için onuda görmemişsin yeniden sormuşsun...

cuma günleri takıma saat 12.00 a dek yapılması gerekiyor.. sizinki haftaya başlayacak bugün yazılacak haftaya hesaplanacak canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…