- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #17.501
bi de istanbul almanya yapsaymış tam olurmuş ben bi ara ptt yi arayıp fırçaliyim :roflol: :roflol:bijom günaydın.... neden evde o kadar yiyecek var anlamadım misafirmi geldi yada gelecekte yaptın bir ton şeyÇok üzgünüm çoook
kargonda uğramadık yer bırakmamış buraya geldiğinde haber verseydi gidip ağırlardım öyle yollardım mustanga:roflol: afyondan sucuk eskişehirden ne almış haşhaşlı ekmek veya met helvasıcokacimcoook
haklısın kallisim :çok üzgünüm:bijom bende üzüldüğüm için yazmadan duramıyorum canım yorum yapmak benim haddime değil ama herşey ortada.. aybedilenler yıllar sonra pişmanlık doğuracak ama geç kalınacak benim üzüntüm bu.. benim dememle çikolatım adım atmayacak tabiki ama attığı adımın yanlış olduğunuda hepimiz görüyoruz bunuda söylememiz bir arkadaş olarak şart diye düşünüyorum.. ben ne yazarsam söylersem o kendi bildiği adımı atacak tabiki.. allah yardımcısı olsun ne diyeyim...
bijom haklısın canım ama nisana mayısa artık zor be canım artık sıkıldım yani boşa kürek çekmekten.... nisana mayısa dek şu an burada olan arkadaşlarımız bende dahil artık sonuç almalıyız değilmi almayacaksamda sadece cuma günleri yazmanlık görevini üstlenirim olur biter..
canım diyet için ben hafta başını tahlil sonuçlarını bekliyorum ne diyecekler ama salı çarşambayı bulur o zamana dek yapalım bir şey dün okudumda bakamadım sonra piayla ne yapacaksınız.. yapalım yani...
yemin edince yiyemiyosun işte pia cım kaydirigubbakcemile3 ilk zamanlar yemine de gerek kalmıyodu ama nerde o motivasyon..bijocum yaa ben evde olunca yiyorum yaa dayanamiyorum ..nasil yemeden duruyorsun hayret bisiii yaaaaa yee karrrrdddessssimmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 (yarmagül diye bir krakter vardi o geldi aklima )
pazartesi yapiyoruz bakalim nasil sonuclar alicaz... kalisim bu ayran corbasi varya o diyet.. diyetlistelerinde ilk sirada zaten yapicagimiz zaman yine kopyalarim bijocum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?