- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.361
hayır değil tatlı :) ben bu sabah 60.3 düm bu arada, beni geçicen ya haberin olsun :)
Koruma kısmında da burdayım zaten, benden kurtulacagınızı mı sandınız :))) Simitlerimi yer, kalorilerimi yine sizinle yakarım sekerler :))vak vak sen mezun olmaz simit yer gene gelirsin buraya...
Kaptan yardımcıları olarak siz daha tecrübeli degil misiniz bu iste canım? :) toplight kesin bırakacaksa sen ya dakızlar kaptan olmak isteyen var mıdır aranızda???????
Koruma kısmında da burdayım zaten, benden kurtulacagınızı mı sandınız :))) Simitlerimi yer, kalorilerimi yine sizinle yakarım sekerler :))
Kaptan yardımcıları olarak siz daha tecrübeli degil misiniz bu iste canım? :) toplight kesin bırakacaksa sen ya damuska77 olsun kaptanımız?? Gerci baya vakit isteyen bi is sanırsam?
Malzemeni elinden almam korkma, doya doya satasırsınhımmm iyi yoksa ben kimse sataşçam dedim bi panik oldum :))
bence de muska kaptan olsun....toplight kaytarıyor :)
sabahtan beri rapor hazırlıyordum anca gelkdim kızz niye kaytarıyo diyon bakimmmmhımmm iyi yoksa ben kimse sataşçam dedim bi panik oldum :))
bence de muska kaptan olsun....toplight kaytarıyor :)
deryacım sen menünü fırsat buldukça yaz şu ara kontrol yapılmıyor cuma sabahı mutlaka kg bildirmen gerekiyor 2. defa diskalifiye olmak istemiyorsun dimi tatlımslm arkadaşlar...cumadan bu yana giremedim..yazılı haftasındayız..çok yoğunum o nedenle..ama arada girip okumaya çalışıyorum..
günlşerdir menü paylaşamadığım için yarıştan çıktım muhtemelen..
Yok kız ne kırlcam.eh umarım hepsi geri gelmez tatlım :) birincilikle mezun ol inşallah, kırılma bana sakın senin iyiliğin için söyledim
Ayy sendemi kıskandınnoluuyoz ama yeaaa hiç boş bırakmaya gelmiyo :)
İnşallah bebeğim gelsede hepsi gelecek değil ya 2-3 kilo alıp sabitlersem ne mutlu banadikkat edersin sen gelmezler
O zaman işi sıkı tut.kızlar acilen 38 beden olmama lazım 4 pantalon aldım giyicek hiç bir şeyim yok diye 4. de 38 beden... niye böyle salakça bir şey yaptın demeyin bana..... hani çocukken büyük alır seneyede giyerdik ya dedim ki küçük alayım zayıflayınca iğrenç durmasın hayallere bak yalnız :))
Evet canım senislm arkadaşlar...cumadan bu yana giremedim..yazılı haftasındayız..çok yoğunum o nedenle..ama arada girip okumaya çalışıyorum..
günlşerdir menü paylaşamadığım için yarıştan çıktım muhtemelen..
Evet kaptanım sağlıksız bişey yapıyorum biliyorum ama artık dayanamıyorum sürekli yarış halinde olmaya.muska cım ycfa sizleri tebrik ediyorum kızlar hadi bakalım 2 mezun vercez inşallah bu hafta
Olirsun olursun tatlim yeterki isteEvet bu hafta sonunu kacamaksız kapatırsam bir sonraki haftaya mezun olabilirim gibi geliyor
Evet ya Ebru'dan ses seda yok, iyice icine kapandı.
Ben de yogamı yaptım geldim
Evet kaptanim mezun olcaz insmuska cım ycfa sizleri tebrik ediyorum kızlar hadi bakalım 2 mezun vercez inşallah bu hafta
Şekerim sen 3haneli rakamlardan bu kiloya gelmişsin 60 a mı düşemiceksin yürü be kim tutar seni :)Evet kaptanım sağlıksız bişey yapıyorum biliyorum ama artık dayanamıyorum sürekli yarış halinde olmaya.
Bu hafta 60da olsa bitecek 61de olsa bitecek..
yok canım ödem değil bence kilo benimkisi :) bana artizlik yapmayaydın o zaman :)bu sabah 65,4 tüm... ben daha 65 i geçemiyorum :)) seninki ödemdir çabuk gider o da benimkiler bildiğin yağ tabakası :) hemde yıllanmış kalıplaşmış yağ tabakası...
tabisi daha iyiyim bugün 45 dk yürüyüş yaptım tam 2.5 km :)kollontai nasıl oldun daha iyi misin...
evet canım daha tecrübeliyiz, aslında ben kaptan olacaktım hesapta da benimde pek listelerle uğraşmaya dermanım kalmadıKoruma kısmında da burdayım zaten, benden kurtulacagınızı mı sandınız :))) Simitlerimi yer, kalorilerimi yine sizinle yakarım sekerler :))
Kaptan yardımcıları olarak siz daha tecrübeli degil misiniz bu iste canım? :) toplight kesin bırakacaksa sen ya damuska77 olsun kaptanımız?? Gerci baya vakit isteyen bi is sanırsam?
hoşa gitmez mi kız 62 :) sen haftaya da fazladan dikkat et de bari hepsi geri gelmesin 63 de falan dur sonra verirsen verirsin yine :)Yok kız ne kırlcam.
Dediin doğru su gidiyor çoğunlukla ama hoşuma gdiyor napiim
Ayy sendemi kıskandın
Ama sende bırakıp gttin beni
İnşallah bebeğim gelsede hepsi gelecek değil ya 2-3 kilo alıp sabitlersem ne mutlu bana
Heyyt be tutmayın beniiiii.Şekerim sen 3haneli rakamlardan bu kiloya gelmişsin 60 a mı düşemiceksin yürü be kim tutar seni :)
Tatlım acıktıkça kahve yeşilçay maden suyu vs iç alışırsın.Bu arada akşam yemeğimi yedim kızlar dükkanı kapattım hadi hayırlısı bakalım dayanıcam bakalım yarın sabah 78 lere düşecek miyim :)
Ya ben tırsıorum bu kaptanlık işinden ya beceremezsem ya yanlış bişey yaparsam..evet canım daha tecrübeliyiz, aslında ben kaptan olacaktım hesapta da benimde pek listelerle uğraşmaya dermanım kalmadımuskam isterse tabi ki olur :)
Hele sabitlemeyi br becereyim de hayırlısıyla..hoşa gitmez mi kız 62 :) sen haftaya da fazladan dikkat et de bari hepsi geri gelmesin 63 de falan dur sonra verirsen verirsin yine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?