Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya ben tırsıorum bu kaptanlık işinden ya beceremezsem ya yanlış bişey yaparsam..
Ayy ne beceriksiz hatun derler kız bana.

Hele sabitlemeyi br becereyim de hayırlısıyla..
tatlım bence yaparsın sen kaptanlığı alırsan zaten bende toplight da yardımcı oluruz sürekli burada :)

Güzel başlangıç ama hem un çorbası hem makarna....
Bilemedim.

Evet benimde aklıma geldi ılık ılık bastırır açlığımı çok acıkmaya kalmaz 9 gibi yatarım zaten :)
Buda benden bende tavuk gibi yatıyorum erkenden
tatlım bence yaparsın sen kaptanlığı alırsan zaten bende toplight da yardımcı oluruz sürekli burada :)
Valla kız inanmıyonmu ya beceremezsem..
bu arada akşam yemeğimi saat 6 ya çektim daha erkene alamıyorum şimdilik mide sorunu yaşamamak için
Önce sağlık tatlım..
Dikkat et kendine..

Ya ben tırsıorum bu kaptanlık işinden ya beceremezsem ya yanlış bişey yaparsam..
Ayy ne beceriksiz hatun derler kız bana.

Hele sabitlemeyi br becereyim de hayırlısıyla..
sen çok güzel yaparsın bence bu işi muskacım yaa hemde 50 küsür kg vermiş birisi olarak
takıldığın yerler olursa burda olmasam bile cepten arar sorarsın seni hiç yarı yolda bırakırmıyız tatlım yaaa

Peki olurda ben bişeyler olurda giremezsem napcam?
Sen maşallah her cuma yetişiyorsun hızır gibi hiç gelemediğin oldumu cumaları?

maşallah kız yürüyüşe bile başlamış.....

yediğin pastalardır belkide... şaka şaka narkoz ödem yapıyo bence... neyse yarn 64 küsur olurum inşallah :) biraz yaklaşayım yamacına bari :) hazır sen şişken değerlendireyim bu anı :)

he valla sana artistlik yaptım diye ah mı ettin gitti benim diyet :)

bu gün lahana çorbası yedim bol bol bir de tuzsuz ıyy ben güzel yapardım ama bu sefer olmamış hiç neyse nimettir arkasından konuşmıyayım.....

Güzel başlangıç ama hem un çorbası hem makarna....
Bilemedim.

Buda benden bende tavuk gibi yatıyorum erkenden

Valla kız inanmıyonmu ya beceremezsem..

Önce sağlık tatlım..
Dikkat et kendine..
un corbası pek canım cektiydi, zaten salcada pek yoktu icinde o kadar kb alayım artık :)
niye beceremeyesin tatlım ya yaparsın bence

aynen dun yeedigim pastalar bunlar ama gordugun uzere yuruyuse basladım, regl sisligimde var kos kos yetisirsin belki

öfff sende hem heveslendiriyon hem bozuyon :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…