- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.381
Evet benimde aklıma geldi ılık ılık bastırır açlığımı çok acıkmaya kalmaz 9 gibi yatarım zaten :)Heyyt be tutmayın beniiiii.
Tatlım acıktıkça kahve yeşilçay maden suyu vs iç alışırsın.
tatlım bence yaparsın sen kaptanlığı alırsan zaten bende toplight da yardımcı oluruz sürekli burada :)Ya ben tırsıorum bu kaptanlık işinden ya beceremezsem ya yanlış bişey yaparsam..
Ayy ne beceriksiz hatun derler kız bana.
Hele sabitlemeyi br becereyim de hayırlısıyla..
Güzel başlangıç ama hem un çorbası hem makarna....bugün ki menüm
toplam 1093 kalori
sabah
1 dlm kız tb ekmeği
50 gr light peynir
5 zeytin
2 lokma domates
öğlen
1 kase un çorbası
250 gr yağsız haşlanmış makarna
100 gr light yoğurt
ara
1 muz
akşam
1 kase un çorbası
su 2,5 lt
spor 45 dk yürüyüş(2.5 km)
2 kupa bitki çayı
Buda benden bende tavuk gibi yatıyorum erkendenEvet benimde aklıma geldi ılık ılık bastırır açlığımı çok acıkmaya kalmaz 9 gibi yatarım zaten :)
Valla kız inanmıyonmu ya beceremezsem..tatlım bence yaparsın sen kaptanlığı alırsan zaten bende toplight da yardımcı oluruz sürekli burada :)
Önce sağlık tatlım..bu arada akşam yemeğimi saat 6 ya çektim daha erkene alamıyorum şimdilik mide sorunu yaşamamak için
sen çok güzel yaparsın bence bu işi muskacım yaa hemde 50 küsür kg vermiş birisi olarakYa ben tırsıorum bu kaptanlık işinden ya beceremezsem ya yanlış bişey yaparsam..
Peki olurda ben bişeyler olurda giremezsem napcam?sen çok güzel yaparsın bence bu işi muskacım yaa hemde 50 küsür kg vermiş birisi olarak
takıldığın yerler olursa burda olmasam bile cepten arar sorarsın seni hiç yarı yolda bırakırmıyız tatlım yaaa
yok canım ödem değil bence kilo benimkisi :) bana artizlik yapmayaydın o zaman :)
tabisi daha iyiyim bugün 45 dk yürüyüş yaptım tam 2.5 km :)
evet canım daha tecrübeliyiz, aslında ben kaptan olacaktım hesapta da benimde pek listelerle uğraşmaya dermanım kalmadımuskam isterse tabi ki olur :)
hoşa gitmez mi kız 62 :) sen haftaya da fazladan dikkat et de bari hepsi geri gelmesin 63 de falan dur sonra verirsen verirsin yine :)
Ya ben tırsıorum bu kaptanlık işinden ya beceremezsem ya yanlış bişey yaparsam..
Canım benim yaadiyeni linç ederiz :)
un corbası pek canım cektiydi, zaten salcada pek yoktu icinde o kadar kb alayım artık :)Güzel başlangıç ama hem un çorbası hem makarna....
Bilemedim.
Buda benden bende tavuk gibi yatıyorum erkenden
Valla kız inanmıyonmu ya beceremezsem..
Önce sağlık tatlım..
Dikkat et kendine..
aynen dun yeedigim pastalar bunlarmaşallah kız yürüyüşe bile başlamış.....
yediğin pastalardır belkide... şaka şaka narkoz ödem yapıyo bence... neyse yarn 64 küsur olurum inşallah :) biraz yaklaşayım yamacına bari :) hazır sen şişken değerlendireyim bu anı :)
he valla sana artistlik yaptım diye ah mı ettin gitti benim diyet :)
bu gün lahana çorbası yedim bol bol bir de tuzsuz ıyy ben güzel yapardım ama bu sefer olmamış hiç neyse nimettir arkasından konuşmıyayım.....
un corbası pek canım cektiydi, zaten salcada pek yoktu icinde o kadar kb alayım artık :)
niye beceremeyesin tatlım ya yaparsın bence
aynen dun yeedigim pastalar bunlarama gordugun uzere yuruyuse basladım, regl sisligimde var kos kos yetisirsin belki
dr bana cikolatalı her biseyi yasakladı
O zaman bol bol çikolata salatası yiyelim
E afiyet olsun ozaman şirinem.un corbası pek canım cektiydi, zaten salcada pek yoktu icinde o kadar kb alayım artık :)
niye beceremeyesin tatlım ya yaparsın bence
bu kadar konuscagına git de jillian yap biraz ne guzel zayıflattım ben seni 72 lerden geldin buraya, sana eski ben lazım bi tane kos kos kos !!!!!!!öfff sende hem heveslendiriyon hem bozuyon :)))
sagol bitaneeeem :)O zaman bol bol çikolata salatası yiyelim
E afiyet olsun ozaman şirinem.
Kollontainin muhteşem dönüşübu kadar konuscagına git de jillian yap biraz ne guzel zayıflattım ben seni 72 lerden geldin buraya, sana eski ben lazım bi tane kos kos kos !!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?