- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.341
Ay kıskanıyorum ona göre :)Ay sen ne güzel laflar ediyon öyle..
Öpüciiiiim
Amin inşallah incecik kalırız hep:) lahana corbasi icmek kolay degil canim senin basarin muthis valla tebrik ediyorum seni ins kilolari bibiha hiiic almazsin hepimiz icin de oyle olur insAllah
Amin canım.:) lahana corbasi icmek kolay degil canim senin basarin muthis valla tebrik ediyorum seni ins kilolari bibiha hiiic almazsin hepimiz icin de oyle olur insAllah
Kiskanma kız gel senide öperimAy kıskanıyorum ona göre :)
menu guzel canım :) tanısamadık hosgeldin aramıza :)Kizlar ben menumu yazayim.
Sabah
Birbucuk haslanmis yumurta dort zeytin. Salatalik kucuk light peynir
Ogle
Kirmizi mercimek corbasi yulaf kepekli kucuk kase yogurt
Ara ogu .
Elma
Aksam
Yarim parca karniyarik. Ve. Cacik
Bir saat yuruyus ve ek yarim saat fazladan yuruyus 2 litre su.
spor haric menuler iyi tatlımPazar menüsü
Sahur: 1 yumurtadan ıspanaklı yumurta
2 lokma ekmek
İftar: 1 dilim ekmek
1 şiş adana kebap
1 közde biber
Su: 2 litre 2 bardak ayran
Spor: 10 dk leslie
Bugun:
Sahur: 1 yumdan ıspanaklıyumurta- domates- salatalık-1 kaşık lor peynir
İftaar: salata hamsi Fırında
Su: 2 litre
Spor: 5dk leslie
Malesef iki gündür pekiyi geçmedi
biraz daha toparlanayım seninle yakından ilgilenicemHayırdır ne sürprizi ay bende sevindim bu sabah hiç dikkat etmemiştim bu hafta kilo aldım sanmıştım ama tatlı yemedim hiç sabah 79.1çıktım çok sevindim cumaya benimde 78 leri görmem lazım:)
tatlım bu verdiklerin kilo degil biliyosun degil mi? 64 le mezun olsaydın keske, bunlar geri gelir cunkuDünkü menüm:
7,45/13,30/17,00de 1'er kase lahana çorbası
Su 3 litre
Spor 45+30+75 dk yürüyüş
Dün 63
Bu sabah 62,2
Aman napim? Gelirse gelsin.menu guzel canım :) tanısamadık hosgeldin aramıza :)
spor haric menuler iyi tatlım
biraz daha toparlanayım seninle yakından ilgilenicem
tatlım bu verdiklerin kilo degil biliyosun degil mi? 64 le mezun olsaydın keske, bunlar geri gelir cunku
Ay sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şimdi :)menu guzel canım :) tanısamadık hosgeldin aramıza :)
tatlım bu verdiklerin kilo degil biliyosun degil mi? 64 le mezun olsaydın keske, bunlar geri gelir cunku
Gitsin de ne giderse gitsin diyosun:)menu guzel canım :) tanısamadık hosgeldin aramıza :)
Tesekkur ederim cnmMenünde suyunda sporundsa gayet gzel canımcım..
Neymiş neymiş neymiş çooook merak ettiiiim.
Hosbulduk cnm tesekkur ederimmenu guzel canım :) tanısamadık hosgeldin aramıza :)
Rakibeeem senin adına cok sevindim yaa, ben de mezun olabilsem keşke bu hafta ama cok zor, karnım davul gibi şiş, regl olsam da kurtulsam... Bu haftaya cok zor ama belki kasarsam haftaya ben de kep atarım :)Tamam sana soyleyim kimseye soyleme sakinn sisssssst:)) bende mezun olcam insAllah:))))
eh umarım hepsi geri gelmez tatlım :) birincilikle mezun ol inşallah, kırılma bana sakın senin iyiliğin için söyledimAman napim? Gelirse gelsin.
Bende biliyorum kilo değil su olduğunu ama oda iyi çünkü hala odem var ellerimde ve yuzumde.
İşime gelir yani. Belki de odem çok olduğu için hızlı gidiyor.
Olursun canim haftayada seni mezun edelim insAllah hafta sonu kacamak yapma sık disini kurtul sonra:)Anca girebildim hanımlar, güzel haberlerimiz varmıs meger grupta :)
Rakibeeem senin adına cok sevindim yaa, ben de mezun olabilsem keşke bu hafta ama cok zor, karnım davul gibi şiş, regl olsam da kurtulsam... Bu haftaya cok zor ama belki kasarsam haftaya ben de kep atarım :)
ebrusonmez bak rakibemiz mezun oluyor, darısı başımıza
eh umarım hepsi geri gelmez tatlım :) birincilikle mezun ol inşallah, kırılma bana sakın senin iyiliğin için söyledim
Amin canım.
Hiç tokluk hissi vermiyor ve yerken midem bulanıyor. Ama sabır dayanacam..
Kiskanma kız gel senide öperim
Aman napim? Gelirse gelsin.
Bende biliyorum kilo değil su olduğunu ama oda iyi çünkü hala odem var ellerimde ve yuzumde.
İşime gelir yani. Belki de odem çok olduğu için hızlı gidiyor.
Evet bu hafta sonunu kacamaksız kapatırsam bir sonraki haftaya mezun olabilirim gibi geliyorOlursun canim haftayada seni mezun edelim insAllah hafta sonu kacamak yapma sık disini kurtul sonra:)
Evet ya Ebru'dan ses seda yok, iyice icine kapandı.Kizlar nerelerdesiniz ya cok sessiz kaldi takimimiz ebru sen nerdesin hic denk gelmiyoruz oruc zorluyo galiba seni hadi gelin artik kizlaaaaar:)
Evet bu hafta sonunu kacamaksız kapatırsam bir sonraki haftaya mezun olabilirim gibi geliyor
Evet ya Ebru'dan ses seda yok, iyice icine kapandı.
Ben de yogamı yaptım geldim
hayır değil tatlı :) ben bu sabah 60.3 düm bu arada, beni geçicen ya haberin olsun :)kıskançlıktan değil yane :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?