Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:) lahana corbasi icmek kolay degil canim senin basarin muthis valla tebrik ediyorum seni ins kilolari bibiha hiiic almazsin hepimiz icin de oyle olur insAllah
Amin canım.
Hiç tokluk hissi vermiyor ve yerken midem bulanıyor. Ama sabır dayanacam..

Ay kıskanıyorum ona göre :)
Kiskanma kız gel senide öperim

menu guzel canım :) tanısamadık hosgeldin aramıza :)

spor haric menuler iyi tatlım
Hayırdır ne sürprizi ay bende sevindim bu sabah hiç dikkat etmemiştim bu hafta kilo aldım sanmıştım ama tatlı yemedim hiç sabah 79.1çıktım çok sevindim cumaya benimde 78 leri görmem lazım:)
biraz daha toparlanayım seninle yakından ilgilenicem

Dünkü menüm:
7,45/13,30/17,00de 1'er kase lahana çorbası
Su 3 litre
Spor 45+30+75 dk yürüyüş
Dün 63
Bu sabah 62,2
tatlım bu verdiklerin kilo degil biliyosun degil mi? 64 le mezun olsaydın keske, bunlar geri gelir cunku

Aman napim? Gelirse gelsin.
Bende biliyorum kilo değil su olduğunu ama oda iyi çünkü hala odem var ellerimde ve yuzumde.
İşime gelir yani. Belki de odem çok olduğu için hızlı gidiyor.

Ay sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şimdi :)

Anca girebildim hanımlar, güzel haberlerimiz varmıs meger grupta :)

Tamam sana soyleyim kimseye soyleme sakinn sisssssst:)) bende mezun olcam insAllah:))))
Rakibeeem senin adına cok sevindim yaa, ben de mezun olabilsem keşke bu hafta ama cok zor, karnım davul gibi şiş, regl olsam da kurtulsam... Bu haftaya cok zor ama belki kasarsam haftaya ben de kep atarım :)
ebrusonmez bak rakibemiz mezun oluyor, darısı başımıza

Aman napim? Gelirse gelsin.
Bende biliyorum kilo değil su olduğunu ama oda iyi çünkü hala odem var ellerimde ve yuzumde.
İşime gelir yani. Belki de odem çok olduğu için hızlı gidiyor.
eh umarım hepsi geri gelmez tatlım :) birincilikle mezun ol inşallah, kırılma bana sakın senin iyiliğin için söyledim

Olursun canim haftayada seni mezun edelim insAllah hafta sonu kacamak yapma sık disini kurtul sonra:)

Olursun canim haftayada seni mezun edelim insAllah hafta sonu kacamak yapma sık disini kurtul sonra:)
Evet bu hafta sonunu kacamaksız kapatırsam bir sonraki haftaya mezun olabilirim gibi geliyor
Kizlar nerelerdesiniz ya cok sessiz kaldi takimimiz ebru sen nerdesin hic denk gelmiyoruz oruc zorluyo galiba seni hadi gelin artik kizlaaaaar:)
Evet ya Ebru'dan ses seda yok, iyice icine kapandı.
Ben de yogamı yaptım geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…