- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.321
Tabi 50kilo vermiş biri olarak sana kolay :)Yok canım senin 28 kilon var neki 28 kilo yazın ortasında 60sın inşallah..
Aferin kız sana darısı başıma inşallah :)Tamam sana soyleyim kimseye soyleme sakinn sisssssst:)) bende mezun olcam insAllah:))))
Peki söyle bakalım çekirge 50 kilo vermeyimi 28 kilo vermeyimi tercih edersin ??????????Tabi 50kilo vermiş biri olarak sana kolay :)
Sen birincide olursun belki takimimiz suoer haftasini yasiycak bu cuma insAllah:)Yuppiiiiiii
5. takım bu hafta 2 kişi mezun edecek
InsAllah canim azim ve sabir:)Aferin kız sana darısı başıma inşallah :)
Keşke bu hale gelmemiş olmayı tercih ederdim :)Peki söyle bakalım çekirge 50 kilo vermeyimi 28 kilo vermeyimi tercih edersin ??????????
Gunaydin tatlimGünaydın kızlar
Anaa kız ben hiç birinci olamadım ya içimde kaldıydı...Sen birincide olursun belki takimimiz suoer haftasini yasiycak bu cuma insAllah:)
Günaydın canım ortim :)Günaydın kızlar
Günaydı fıstık..Günaydın kızlar
Hah hayt onu hepimiz tercih ederdik ama geç kaldık şimdi kurtulup özgürleşme zamanı...Keşke bu hale gelmemiş olmayı tercih ederdim :)
Tam jübile olacak desene :)Anaa kız ben hiç birinci olamadım ya içimde kaldıydı...
Belki bitirirken güzel bir final olur ne dersin?
Olur valla tatlim iki mutlulugu bi arada yasarsin:)Anaa kız ben hiç birinci olamadım ya içimde kaldıydı...
Belki bitirirken güzel bir final olur ne dersin?
Vaay gururdan hindi gibi kabarıp artı görürmüşümOlur valla tatlim iki mutlulugu bi arada yasarsin:)
hiç güleceğim yoktu alemsinVaay gururdan hindi gibi kabarıp artı görürmüşüm
Vaay gururdan hindi gibi kabarıp artı görürmüşüm
Yok yok gormezsin 800 gr vermissin 3 var 2.4 kilo verebilirsin yani 59 u bile gorebilirainVaay gururdan hindi gibi kabarıp artı görürmüşüm
Ay sen ne güzel laflar ediyon öyle..Yok yok gormezsin 800 gr vermissin 3 var 2.4 kilo verebilirsin yani 59 u bile gorebilirain
Ay sen ne güzel laflar ediyon öyle..
Öpüciiiiim
:) lahana corbasi icmek kolay degil canim senin basarin muthis valla tebrik ediyorum seni ins kilolari bibiha hiiic almazsin hepimiz icin de oyle olur insAllahAy sen ne güzel laflar ediyon öyle..
Öpüciiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?