Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Vayyy naptin kiz aksami cok erken tutmussun bravo

muska77 bugunku menüm:

Sabah 1 kuru incir
Kahvaltı: 1 peynirli yumurta (az yaglı), 2 dilim tbe, 3 zeytin, 1 kk peynir, 2 fincan sekersiz cay, domates, salatalık
Ogle: 1 kase brokoli corbası, 1 tabak sebzeli tavuk yemegi, 1 ayran
Akşam: 2 yk mantar sote, 2 yk bulgur pilavı, yarım kase yogurt
Su: 2 lt + 2 kupa yeşil çay
Spor: 45 dk yoga, ilerleyen saatlerde de 200 atlamamı yaparım. Yapınca yeniden yazarım.

Uzun bi aradan sonra geri diyete döndüm ama once sizlere bakayım kim ne kadar vermis o kadar az yeme ile herkes istediği kiloya ulaşmıştır heralde pek azimliydiniz bi ben de yoktu azim...ama 4 gundur hic ama hicccccc aksam yemegi yemiyorum kendimide takdir ediyorum)))

Buranin coook kurali var bu yuzden sizleri takip edecem ama listeye girmek istemiyorum...

hımmm o zaman belki saferan la karıştırdım seni bak şimdi o geldi aklıma kesin onla karıştırdım
Burdayım ..selamlar..uzun zamandır yoktum ..etiketleme diyince bakim dedim..mide ameliyatı olucam yakında ..kilolar eksilmedi arttı malesef..temelli kurtulcam inş.

Ben menumu yazayim canlar.
Sabah

Ac karnina salatalik nane limon karisimi sonra az yagda pismis birbucuk yumurta iki ince dilim ekmek kucuk. Light peynir salatalik tere. Zeytin

Ogle
Kucuk karniyarik. Yaninda yesil cay

Aksam
Bi kase yayla corbasi az salata ve bi kasik bulgur pilavi

2 litre su bi saat yuruyus

Hosgekdin tatlim umarim fazla almadan donmussundur:)

Canım bende çok beğendim
Sağlıkla kullan
böcekten huylanıyorum :)
kaşınıp duruyorum tüm gün :)
bizimkiler fosur fosur uyuyo yerde ben arabada oturuyorum kuzenler falan bana kontes gibi arabaya kuruluyosun diyo :)
Benm kardeşimle ablamda öylelr birlikte pikniğe gittiğimizde sürekli bağırıyorlar.

Herkese gunaydinnn rakibelerim hadi birazcik canlanin cuma size surprizim varrrr:)))
Mezun mu oluyorsuuunnn???
Yuppiiiiiii
5. takım bu hafta 2 kişi mezun edecek
Ayy çok harikasınız kızlarrr
Bende artık mezun olmak istiyorummm..

Evet ya ördekim bizde mezun olalım...
Yarın iftarda soğan çorbası içiceğim.Biraz hırs yaptım.Umarım sabaha geçmezz

Evet ya ördekim bizde mezun olalım...
Yarın iftarda soğan çorbası içiceğim.Biraz hırs yaptım.Umarım sabaha geçmezz
Sen zaten orucla baya iyi kilo veriyorsun canim. Bakalim benim bu haftaki durum ne olacak. Cidden haftaya mezun olmayi cok istiyorum ama bu hafta reglden dolayi yeterince eksi goremezsem haftaya kadar 2 kiloya yakin verebilir miyim diye düşünmüyor da degilim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…