- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.421
Menüm
7,45/13,30/17,00
1er tabak lahana çorbası Öğğğk midem bir tuhaf oldu)
Su 3 oldu bile
Spor
6,15 de 45 dk
12,00 de 45 dk
18,30 da 60 dk yürüyüş..
Vayyy naptin kiz aksami cok erken tutmussun bravomuska77 @d_mndc kızlar menüm
sabah 2 kayısı 2 bardak ılık su
kahvaltı 5 tane mercimek köftesi 1 haşlanmış yumurta yarım salatalık 1 çatal peynir 1 bardak şekersiz çay
(mercimek köftesini dün kv yapmıştı akşam üstü geç olmuştu yememiştim bu sabah yedim vallahi :)
öğlen 1 kase yoğurda 2 kaşık yulaf ezmesi 1kuru incir 1 elma
akşam 13:40 gibiydi 1kase yoğurt 1 küçük haşlanmış patates minik bir dilim tbe
su 3 litre yapıcam az kaldı
spor 2mile 10 sguat
yapabilirsem birazdanda 2 mile yapıcam bide 200 ipli ip yapıcam
iyi aksamlar canım :)Hadi iyi akşamlar bayanlar ben kaçtım..
kız yanlış oldu 15:40 da yedim akşamıVayyy naptin kiz aksami cok erken tutmussun bravo
Cidden bi döndü tam döndüduyuru !!!!! bundan sonra takımdaki herkes hergun 200 ip atlayacak ipli ipsiz farketmezmuska77 harictir!!!! atlamayanın spor puanını eksik yaz muskacım
Burdayım ..selamlar..uzun zamandır yoktum ..etiketleme diyince bakim dedim..mide ameliyatı olucam yakında ..kilolar eksilmedi arttı malesef..temelli kurtulcam inş.hımmm o zaman belkisaferan la karıştırdım seni bak şimdi o geldi aklıma kesin onla karıştırdım
Hosgekdin tatlim umarim fazla almadan donmussundur:)Uzun bi aradan sonra geri diyete döndüm ama once sizlere bakayım kim ne kadar vermis o kadar az yeme ile herkes istediği kiloya ulaşmıştır heralde pek azimliydiniz bi ben de yoktu azim...ama 4 gundur hic ama hicccccc aksam yemegi yemiyorum kendimide takdir ediyorum)))
Buranin coook kurali var bu yuzden sizleri takip edecem ama listeye girmek istemiyorum...
Canım bende çok beğendim
Benm kardeşimle ablamda öylelr birlikte pikniğe gittiğimizde sürekli bağırıyorlar.böcekten huylanıyorum :)
kaşınıp duruyorum tüm gün :)
bizimkiler fosur fosur uyuyo yerde ben arabada oturuyorum kuzenler falan bana kontes gibi arabaya kuruluyosun diyo :)
Mezun mu oluyorsuuunnn???Herkese gunaydinnn rakibelerim hadi birazcik canlanin cuma size surprizim varrrr:)))
Ayy çok harikasınız kızlarrrYuppiiiiiii
5. takım bu hafta 2 kişi mezun edecek
Teşekkür ederim canım bugun 3 mile yapabildim.spor haric menuler iyi tatlım
ohh ohh maşallahKızlar 2mil 10sguat yaptım ohhh miss ter attım valla:) şimdi duşa ordan kursa...
Evet ya ördekim bizde mezun olalım...Anca girebildim hanımlar, güzel haberlerimiz varmıs meger grupta :)
Rakibeeem senin adına cok sevindim yaa, ben de mezun olabilsem keşke bu hafta ama cok zor, karnım davul gibi şiş, regl olsam da kurtulsam... Bu haftaya cok zor ama belki kasarsam haftaya ben de kep atarım :)
ebrusonmez bak rakibemiz mezun oluyor, darısı başımıza
Bu aralar biraz halsiz oluyorum.Kizlar nerelerdesiniz ya cok sessiz kaldi takimimiz ebru sen nerdesin hic denk gelmiyoruz oruc zorluyo galiba seni hadi gelin artik kizlaaaaar:)
Sen zaten orucla baya iyi kilo veriyorsun canim. Bakalim benim bu haftaki durum ne olacak. Cidden haftaya mezun olmayi cok istiyorum ama bu hafta reglden dolayi yeterince eksi goremezsem haftaya kadar 2 kiloya yakin verebilir miyim diye düşünmüyor da degilim...Evet ya ördekim bizde mezun olalım...
Yarın iftarda soğan çorbası içiceğim.Biraz hırs yaptım.Umarım sabaha geçmezz
Evet kuzum mezun olcam insCanım bende çok beğendim
Sağlıkla kullan
Benm kardeşimle ablamda öylelr birlikte pikniğe gittiğimizde sürekli bağırıyorlar.
Mezun mu oluyorsuuunnn???
Ayy çok harikasınız kızlarrr
Bende artık mezun olmak istiyorummm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?