- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.441
Tatlim oructan olabilir bayadirda tutuyosun gerci bunyenin alismasi lazim dikkat et kendineBu aralar biraz halsiz oluyorum.
Gunaydin tatlim insAllah...Günaydın herkese hayırlı bir gün olsun inşallah :)
Biliyorum kız bende şaka yapıyom gülücük koymayı unutmuşum sorryama ben şakacıktan yapıyoruum :)) yapmam o zaman bi daha.....
Buranın 3 kuralı varUzun bi aradan sonra geri diyete döndüm ama once sizlere bakayım kim ne kadar vermis o kadar az yeme ile herkes istediği kiloya ulaşmıştır heralde pek azimliydiniz bi ben de yoktu azim...ama 4 gundur hic ama hicccccc aksam yemegi yemiyorum kendimide takdir ediyorum)))
Buranin coook kurali var bu yuzden sizleri takip edecem ama listeye girmek istemiyorum...
Harika menüler yazıyorsun canım aynen devam su ve sporunda gayet iyi.Ben menumu yazayim canlar.
Sabah
Ac karnina salatalik nane limon karisimi sonra az yagda pismis birbucuk yumurta iki ince dilim ekmek kucuk. Light peynir salatalik tere. Zeytin
Ogle
Kucuk karniyarik. Yaninda yesil cay
Aksam
Bi kase yayla corbasi az salata ve bi kasik bulgur pilavi
2 litre su bi saat yuruyus
E hadi senide mezun edelim artık..Ayy çok harikasınız kızlarrr
Bende artık mezun olmak istiyorummm..
Ebru inanki 5 veresim geldi 3 puan az buna..muska77
iftar:
15 kadar hamsi-salata
Yarım yeşil elma
şekersiz kahve
Su: ikiye tamamlamaya çalışacam.
Spor: Leslie 3 mile
Lahana çorbası iç verirsin ööğğğk adı bile midemi bulandırıyor artıkSen zaten orucla baya iyi kilo veriyorsun canim. Bakalim benim bu haftaki durum ne olacak. Cidden haftaya mezun olmayi cok istiyorum ama bu hafta reglden dolayi yeterince eksi goremezsem haftaya kadar 2 kiloya yakin verebilir miyim diye düşünmüyor da degilim...
Burdayım ..selamlar..uzun zamandır yoktum ..etiketleme diyince bakim dedim..mide ameliyatı olucam yakında ..kilolar eksilmedi arttı malesef..temelli kurtulcam inş.
Günaydın..Günaydın güzel bayanlarr
Sağol canım senden naberCanım bende çok beğendim
Sağlıkla kullan
Benm kardeşimle ablamda öylelr birlikte pikniğe gittiğimizde sürekli bağırıyorlar.
Mezun mu oluyorsuuunnn???
Ayy çok harikasınız kızlarrr
Bende artık mezun olmak istiyorummm..
Günaydın bugünde oruçlu musun rahatsız oluyorsan biraz ara versen canım ya...Günaydın güzel bayanlarr
Dünkü menüm:
7,45/13,30/17,00de 1'er kase lahana çorbası
Su 3 litre
Spor 45+30+75 dk yürüyüş
Dün 63
Bu sabah 62,2
Anaa kız ben hiç birinci olamadım ya içimde kaldıydı...
Belki bitirirken güzel bir final olur ne dersin?
Ya ben tırsıorum bu kaptanlık işinden ya beceremezsem ya yanlış bişey yaparsam..
Ayy ne beceriksiz hatun derler kız bana.
Hele sabitlemeyi br becereyim de hayırlısıyla..
Peki olurda ben bişeyler olurda giremezsem napcam?
Sen maşallah her cuma yetişiyorsun hızır gibi hiç gelemediğin oldumu cumaları?
bu kadar konuscagına git de jillian yap biraz ne guzel zayıflattım ben seni 72 lerden geldin buraya, sana eski ben lazım bi tane kos kos kos !!!!!!!
O zamn atlayalım şirineeduyuru !!!!! bundan sonra takımdaki herkes hergun 200 ip atlayacak ipli ipsiz farketmezmuska77 harictir!!!! atlamayanın spor puanını eksik yaz muskacım
Dimi ay çok güzel olur.. Umarım bu hafta hindi gibi kabaracağım bir hafta olur.sen genel listede ilk 3'tesin tatlımama tabi birinci olup mezun olmanın da havası bi başka olur kız
Ay öyle deme kz duyanda on parmağımda on marifet var sanacakya senin beceremediğin iş mi var allaaaasen
Sağol canım bakalım olacak gibi baya cesaret verdiniz hepiniz.canım takımda sen ve kaptan yardımcıları olmazsa aynı anda kardeş takıma başvurabilir üyeler bu noktada sorumluluk üyelere düşerkollontainin yanına bi kaptan yardımcısı daha belirleyeceksiniz ben kardeş takımdan bi göz atarım cumaları siz paylaşmış mısınız diye
Ayy ne güzel yaaSen zaten orucla baya iyi kilo veriyorsun canim. Bakalim benim bu haftaki durum ne olacak. Cidden haftaya mezun olmayi cok istiyorum ama bu hafta reglden dolayi yeterince eksi goremezsem haftaya kadar 2 kiloya yakin verebilir miyim diye düşünmüyor da degilim...
Günaydın fıstıkGünaydın herkese hayırlı bir gün olsun inşallah :)
Teşekkür ederim canım. Bugun yatarken açtım. Sahurda yemedim.Bakalım sonuçta değişme olacakmı ??Tatlim oructan olabilir bayadirda tutuyosun gerci bunyenin alismasi lazim dikkat et kendine
Gitmedim ya malesefAz once 5 gunde 5 kiko diyetini arastirdim hiiic bana gore degilmis....@ebrusonmez sen doktora gittinmi hani tahlil yaotircaaktin ne oldu?
Günaydım MuskammmGünaydın kızlar iyi bir gün geçiririz inşallah..
Demi yaaE hadi senide mezun edelim artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?