Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Peki olurda ben bişeyler olurda giremezsem napcam?
Sen maşallah her cuma yetişiyorsun hızır gibi hiç gelemediğin oldumu cumaları?
günaydınlarrr
canım işim çıktığı zaman ana paylaşımda diğer takımlardan ya da kardeş takımdan yardım istedim ama 3 sene içinde 1 veya 2 defa oldu

Ayy teşekkür ederim. 10 da midem kazınıyordu. 1 gibi bir litre ılık su içtim yattım. Bugun sabit olmam inşallah
İnşallah emeklerinin karşılığın alırsın.
günaydınlarrr
canım işim çıktığı zaman ana paylaşımda diğer takımlardan ya da kardeş takımdan yardım istedim ama 3 sene içinde 1 veya 2 defa oldu
Hımm anladım olabilir aslında" ya cesaret geldi "

Dün 62,2
Bugün 61,5

bu arada ben de bugün lahana çorbasına başladım ama ben yanında verdiklerini de yiyorum çok bi kilo vermek değil derdim de iyi ödem attırıyormuş duyduğuma göre çorbamda güzel oldu ben beğendim ama ben farklı yaptım mesela sebzeleri çiğden robota attım önce domates soğan ve biberi azcık suda kavurdum sonra lahanayı ekledim bi tane de pırasa attım içine yerken de dereotu maydonoz falan doğruyorum sarımsak limon baya benim çorba güzel oluyor yani hiç midem bulanmadı sabah iki kase içtim öğlen 1 kase getirdim yanımda akşam da 2 kase içicem yanında verdiğini de sadece öğlen yiyorum yani mesela bugün meyve var ben öğlen getirdim yanıma ama akşam yemicem

öyle aralarda türk kahvesi ve bitki çayı Allah daim etsin

İlk gün iyi iciliyorda sonradan ıyyykk dedirtiyor.
Allah sabır versin şekerim.

hakkediyorsun bebişim

bencede öyle yapmak lazım biraz tatlandırmak için yoksa insanı tiksindirir ne kadar verdin bakalım kilon şuan kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…