- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.461
Dün 62,2Günaydım Muskammm
Bugun kilo durumun nasıl??
Ayy teşekkür ederim.Ebru inanki 5 veresim geldi 3 puan az buna..
Evet tatlım. Oruçluyum.Şimdilik bi sıkıntı yok. Hatta şimdi leslie yapacam.Günaydın bugünde oruçlu musun rahatsız oluyorsan biraz ara versen canım ya...
günaydınlarrrPeki olurda ben bişeyler olurda giremezsem napcam?
Sen maşallah her cuma yetişiyorsun hızır gibi hiç gelemediğin oldumu cumaları?
Yok mu??Ay öyle deme kz duyanda on parmağımda on marifet var sanacak
İnşallah emeklerinin karşılığın alırsın.Ayy teşekkür ederim.10 da midem kazınıyordu. 1 gibi bir litre ılık su içtim yattım. Bugun sabit olmam inşallah
Hımm anladım olabilir aslında" ya cesaret geldigünaydınlarrr
canım işim çıktığı zaman ana paylaşımda diğer takımlardan ya da kardeş takımdan yardım istedim ama 3 sene içinde 1 veya 2 defa oldu
Vayy maşallahh.1.5 kaldı demekkkDün 62,2
Bugün 61,5
Hep düzenlisiniz kaptanımm.günaydınlarrr
canım işim çıktığı zaman ana paylaşımda diğer takımlardan ya da kardeş takımdan yardım istedim ama 3 sene içinde 1 veya 2 defa oldu
Günaydııngunaydınlar
canım yaa düzenli olmak zorundayız bi de iş çocuklar koşturmaca olunca başka şansın kalmıyorHep düzenlisiniz kaptanımm.
Ay öyle deme kz duyanda on parmağımda on marifet var sanacak
Beni simartiyorsun tatlım.10 değilse de 9
Dün 62,2
Bugün 61,5
İlk gün iyi iciliyorda sonradan ıyyykk dedirtiyor.bu arada ben de bugün lahana çorbasına başladım ama ben yanında verdiklerini de yiyorumçok bi kilo vermek değil derdim de iyi ödem attırıyormuş duyduğuma göre çorbamda güzel oldu ben beğendim ama ben farklı yaptım mesela sebzeleri çiğden robota attım önce domates soğan ve biberi azcık suda kavurdum sonra lahanayı ekledim bi tane de pırasa attım içine yerken de dereotu maydonoz falan doğruyorum sarımsak limon baya benim çorba güzel oluyor yani hiç midem bulanmadı sabah iki kase içtim öğlen 1 kase getirdim yanımda akşam da 2 kase içicem yanında verdiğini de sadece öğlen yiyorum yani mesela bugün meyve var ben öğlen getirdim yanıma ama akşam yemicem
öyle aralarda türk kahvesi ve bitki çayıAllah daim etsin
hakkediyorsun bebişim
bencede öyle yapmak lazım biraz tatlandırmak için yoksa insanı tiksindirir ne kadar verdin bakalım kilon şuan kaç?bu arada ben de bugün lahana çorbasına başladım ama ben yanında verdiklerini de yiyorumçok bi kilo vermek değil derdim de iyi ödem attırıyormuş duyduğuma göre çorbamda güzel oldu ben beğendim ama ben farklı yaptım mesela sebzeleri çiğden robota attım önce domates soğan ve biberi azcık suda kavurdum sonra lahanayı ekledim bi tane de pırasa attım içine yerken de dereotu maydonoz falan doğruyorum sarımsak limon baya benim çorba güzel oluyor yani hiç midem bulanmadı sabah iki kase içtim öğlen 1 kase getirdim yanımda akşam da 2 kase içicem yanında verdiğini de sadece öğlen yiyorum yani mesela bugün meyve var ben öğlen getirdim yanıma ama akşam yemicem
öyle aralarda türk kahvesi ve bitki çayıAllah daim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?