- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.481
Kız noluyo hayde tam gaz geldi hatunduyuru !!!!! bundan sonra takımdaki herkes hergun 200 ip atlayacak ipli ipsiz farketmezmuska77 harictir!!!! atlamayanın spor puanını eksik yaz muskacım
tartıldın mı kaçsın ben niye böyleyim ya başım çatlıcak ağrıdan siinir oldum hala sabitim yaaaGünaydın kızlar dün giremedim nete sabahtan temizlik sonra gezme olayı çıktı.. Dışarıda resmen açlık kriziyle ne verdilerse yedim itirazsız ve aksam mideyi bozdum WC sorunum kalmadı hatta bir sure WC önünden geçmek dahi istemiyorum. Sabah kilom baya bir eksiydi ama büyük ihtimal suda gitti bünyeden.. Yani dün koca bir 0 çektimmuska77 cım
Sorma muskam, sen lahana corbası yazdıkca bana bi haller oluyor, sen ne durumdasındır kimbilirLahana çorbası iç verirsin ööğğğk adı bile midemi bulandırıyor artık
Ayy ne güzel yaa
Senden sonraki haftada beni mezun ederizz
Du bakalım bu tartı hala beni +100'lerde gösteriyor, bu hafta hiç eksi cıkamazsam benim haftaya mezun olmam da zor
Olursun tabi ya :) Sana güvenimiz tam muskacımHımm anladım olabilir aslında" ya cesaret geldi"
cumaları mutlaka uğrarım..hatta arada da uğrarım ama sürekli burada olamam..asla diskalifiye olmak istemem tabi..iş yoğunluğum bu kadar olmasa inanın sohbetlerinize katılmayı da çok istiyorum..çok hoş şeyler var..sabahtan beri rapor hazırlıyordum anca gelkdim kızz niye kaytarıyo diyon bakimmmm
deryacım sen menünü fırsat buldukça yaz şu ara kontrol yapılmıyor cuma sabahı mutlaka kg bildirmen gerekiyor 2. defa diskalifiye olmak istemiyorsun dimi tatlım
Valla canım sabah 82,8 dim ama büyük ihtimal bu geçicidir mide bulantısı ayrıca bağırsak sorunu falan bu hale geldim dun sabah evden çıktığım de 84 tüm regl olucam iştah kilo herşey sapitti bendetartıldın mı kaçsın ben niye böyleyim ya başım çatlıcak ağrıdan siinir oldum hala sabitim yaaa
Gecmis olsun canım ama boşver iyi yanından bak bagırsakların temizlenmistir iyice, detoks olmusturGünaydın kızlar dün giremedim nete sabahtan temizlik sonra gezme olayı çıktı.. Dışarıda resmen açlık kriziyle ne verdilerse yedim itirazsız ve aksam mideyi bozdum WC sorunum kalmadı hatta bir sure WC önünden geçmek dahi istemiyorum. Sabah kilom baya bir eksiydi ama büyük ihtimal suda gitti bünyeden.. Yani dün koca bir 0 çektimmuska77 cım
salgın var yaa ne çektim ben mide bulantısından geçmiş olsun canım yaa bende sabitim valla cumaya kadar inş biraz fark olur..Valla canım sabah 82,8 dim ama büyük ihtimal bu geçicidir mide bulantısı ayrıca bağırsak sorunu falan bu hale geldim dun sabah evden çıktığım de 84 tüm regl olucam iştah kilo herşey sapitti bendebu hafta 83,5 bile olsam şukredicem
Öyle cnm detoks oldu da beni mahvettiGecmis olsun canım ama boşver iyi yanından bak bagırsakların temizlenmistir iyice, detoks olmustur
İnşallah canım sağlık gibisi yok onu bir kez daha idrak ettimsalgın var yaa ne çektim ben mide bulantısından geçmiş olsun canım yaa bende sabitim valla cumaya kadar inş biraz fark olur..
çok enterasan ben 10 gündür sabitim hiç kıpırdama yok bende bu sabah yine tartıldım 79.1
Dün 62,2
Bugün 61,5
yesinler senin kaynanacım diyen o dillerini....:)olur öyle kaynanacağım devam et bozmadan.....
bugun biraz daha sıkı tutacağım bakalımolur öyle kaynanacağım devam et bozmadan.....
Ben buralardayım ya :)ay kızlar nerdesiniz yahuu herkesin mi işi var:)
geçmiş olsun neden ağrın var?Ben buralardayım ya :)
Belim agrıyor, işe gitmedim. Dizlerimde de sanki tonlarca agırlık taşıyormuşum gibi hissediyorum.
Tesekkur ederim cnmBiliyorum kız bende şaka yapıyom gülücük koymayı unutmuşum sorry
Buranın 3 kuralı var
1- her gün menü su ve sporu yazacağın msjla birlikte en az 5 msj yazmak (bu çok kolay)
2- her cuma öğlene kadar tartılıp buraya yazmak (buda çok kolay)
3-Her pazartesi kontrol amaçlı tartılıp buraya yazmak(eee buda kolay)
Niye böyle yazdın anlamadım açıkçası..
Harika menüler yazıyorsun canım aynen devam su ve sporunda gayet iyi.
Cok ciddi bir sey degil aslında, ya dün ters bi hareket yaptım ya da klasik benim gelecek kırmızı misafirlerden dolayı olabilirgeçmiş olsun neden ağrın var?
iyiyim tatlım agrım yok sukur, kahvaltımı da yaptım az once geldim :) bugun guzel bi menu yapıcam insallah :)Eee şirinem günaydın deyip susmayami geldin kız?
Nasılsın agrin varmı?
git leslie 5 mile yap, yapmadan gozume gorunme !!!!! bugun menunde kacamak gorursem cok pis fena kızarım!!!!!çok enterasan ben 10 gündür sabitim hiç kıpırdama yok bende bu sabah yine tartıldım 79.1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?