Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar dün giremedim nete sabahtan temizlik sonra gezme olayı çıktı.. Dışarıda resmen açlık kriziyle ne verdilerse yedim itirazsız ve aksam mideyi bozdum WC sorunum kalmadı hatta bir sure WC önünden geçmek dahi istemiyorum. Sabah kilom baya bir eksiydi ama büyük ihtimal suda gitti bünyeden.. Yani dün koca bir 0 çektim muska77 cım

tartıldın mı kaçsın ben niye böyleyim ya başım çatlıcak ağrıdan siinir oldum hala sabitim yaaa

Lahana çorbası iç verirsin ööğğğk adı bile midemi bulandırıyor artık
Sorma muskam, sen lahana corbası yazdıkca bana bi haller oluyor, sen ne durumdasındır kimbilir ama neyse dayan madem bu kadar dayandın, son 2
Ayy ne güzel yaa
Senden sonraki haftada beni mezun ederizz
Bugun bomba gibiyimmm..
Nisanda mezun olmak istiyorumm.
Eee rakibelerim @ycfa ve morordek gidicekler.Bende tek kalmayayım.
Du bakalım bu tartı hala beni +100'lerde gösteriyor, bu hafta hiç eksi cıkamazsam benim haftaya mezun olmam da zor Ama en kötü 1 hafta daha ertelenir heralde, birlikte mezun oluruz
Hımm anladım olabilir aslında" ya cesaret geldi "
Olursun tabi ya :) Sana güvenimiz tam muskacım

cumaları mutlaka uğrarım..hatta arada da uğrarım ama sürekli burada olamam..asla diskalifiye olmak istemem tabi..iş yoğunluğum bu kadar olmasa inanın sohbetlerinize katılmayı da çok istiyorum..çok hoş şeyler var..

tartıldın mı kaçsın ben niye böyleyim ya başım çatlıcak ağrıdan siinir oldum hala sabitim yaaa
Valla canım sabah 82,8 dim ama büyük ihtimal bu geçicidir mide bulantısı ayrıca bağırsak sorunu falan bu hale geldim dun sabah evden çıktığım de 84 tüm regl olucam iştah kilo herşey sapitti bende bu hafta 83,5 bile olsam şukredicem

Gecmis olsun canım ama boşver iyi yanından bak bagırsakların temizlenmistir iyice, detoks olmustur

salgın var yaa ne çektim ben mide bulantısından geçmiş olsun canım yaa bende sabitim valla cumaya kadar inş biraz fark olur..

Gecmis olsun canım ama boşver iyi yanından bak bagırsakların temizlenmistir iyice, detoks olmustur
Öyle cnm detoks oldu da beni mahvetti
salgın var yaa ne çektim ben mide bulantısından geçmiş olsun canım yaa bende sabitim valla cumaya kadar inş biraz fark olur..
İnşallah canım sağlık gibisi yok onu bir kez daha idrak ettim

Tesekkur ederim cnm

Eee şirinem günaydın deyip susmayami geldin kız?
Nasılsın agrin varmı?
iyiyim tatlım agrım yok sukur, kahvaltımı da yaptım az once geldim :) bugun guzel bi menu yapıcam insallah :)
çok enterasan ben 10 gündür sabitim hiç kıpırdama yok bende bu sabah yine tartıldım 79.1
git leslie 5 mile yap, yapmadan gozume gorunme !!!!! bugun menunde kacamak gorursem cok pis fena kızarım!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…