- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.881
Sağol şekerim senden bunu duymak ne güzel şimdi sutlu neskafemide içtim şekersiz tabiki:)Tabii fena değil.
Az degilki verdigin kio fıstık
Tatlım seninki rehgl şişliği ve wc sorunu..Ebru motoru takmıs baksana 9 mil nedir :))
Ben bu ara ne yapsam boş ki kimseyi gececek halim yok. Kendimle yarısıyorum resmen, gecen haftaki kiloma dönmek icin. Jillian level 2 yaptım bana mısın demedi ki bu zamana kadar her Jillian yaptıgım günün ertesi mutlaka eksi görürdüm
Afiyet olsun canım.Sağol şekerim senden bunu duymak ne güzel şimdi sutlu neskafemide içtim şekersiz tabiki:)
İyiii aşırı tepki vermemişim demek.
ben sana jillian yap demedim miiiii????
olur canım o da guzel olur yarın corba icersin, aksam bitki cayınıda icmeyi unutma :)
git ipini atla gel sonra konusuruz!!!
pelte olursun jillian yapacaksan leslie 3 yeter bacım
buraya da donme sakın valla tebelles olurum basına, terkedip gittin bizi
muskam gobek haric kilon gayet iyi o da lahanadan olmussa zaten gider :) bugune kadar harcadıgın tum caba icin gercekten tebrikler tatlım muhtesemsin
bence suanki halini korusan sana gayet iyi tatlım yeter ki geri alma koru, boyuna ve yasına gore bu kilo sana cok cok yakısmıs cok guzel olmussun tatlım :))))
kız ben yuruyusu zor yapıyom daha, dikislerim alınmadı leslie nasıl yapayım insafsız
Güle güle kullan hep istediğin kiloyu göstersin.
bugun ki menum
toplam 836 kalori
sabah
2 dlm kız tb ekmegi
50 gr light peynir
5 zeytin
ara
1 kase sutle nesquik gevrek
oglen
1 kase un corbası
aksam
1 kase sehriye corbası
su 2 lt
spor yok
2 kupa form cayı
tum samimiyetimle soyluyorum bitanem iyi gorunuyosun sıkma kendini artık :) koru yeter :)
insallah canımm bi 55 gorsem yaz gelmeden nası vericem bilmiyorum valla
Canm nesquik midene dokunmuyormu?
kızzzz olcak tabii bu hafta vericeksin kiloları haftayada korumaya geçiceksin ohhhh valla ben bilee o kadar heyecan yaptım ki senin yerine ben mezun oluyomuş gibiyim :)))) bana noluyosa daha önümde oooo 30 küsür kilo var
hadi yaaa olsun biraz gayret et sığarsın 2 hafta sonra :)
Lahana corbası haric bir sey gordum menunde cok sevindim sekerim
Ay ben hic pratik degilim bu konularda, hay aklınla bin yaşa kız, öyle bi sey bulayım en iyisi
Adriana Lima'lıgı serefine onu kaptan yapıcaz
Yapamadım hala sporumu, tam Leslie 1 mil bitiyordu ki eşim eve geliyorum dedi, aksam yemegi telası basladı. Simdi birazdan girisecegim bakalım yapabilecek miyim...
Al sana motivasyon. Hadi isi sıkı tut da gir o pantalonların içine!
peki bu lafını hatırlatıcam sana şekerim.. bekle beni 2 hafta sonra yanından geçen rüzgarımı hissedersin
yokk orasını bilmem ama bu halimden 5 kilo zayıf olurum çünkü sıkıcam :) ki üstelik regl olucam bu hafta
Kızlar artik 96 larda aldığım pantalonlara veda vaktim geldi bence ne dersiniz ?Eki Görüntüle 1801196
süpersin bende 96 kg dan düştüm
tartıldım demiştin bu sabah kaç çıktın kızz tırstım şaka maka yetişcen bana
Mbiraz daha sabir canim sigarsin icine girdiysen 60 olunca rahatca kapanir
evett deli gibi 79 u bekliyorum hepsini dağıtıcam bu pantalon hariç bu kalsın bakıp bakıp neymişim derim
yaa ben burda yeni işe başlıycaktım o bile bu patlamalarla askıya alındı yarın ne olcağı şüpheli uff ortalık bir düzelsee insanlar adam gibi dursa .. kendini başkasını patlatmak nedir yaaww neyin kafasındalar bunlar
sabah 82,8 mi 82,9 mu neydim şuan 83 tam :) hehe kız sporun faydaları bide poşetten vücut inceldi ama kollara sarmadım bak onlarada sarıyım bu akşam :)
otel var 2 cisi açılcaktı müdürlük için başvurdum açılıcaktı ama açılış tarihi askıya alındı adam şuan açmıycak sanırım seneye herhalde.. bende şans yok
ben 80 kg canım insülin direncim var zor veriyorum zaten şuan 14.takımdan belli bir süre ayrıldım işler yüzünden kafamı tam veremiyorum malesef
bende pamukkalede malesef birde kendi dükkanım var düşün sonumu stresden kafayı yiyeceğim
evet malesef durumuz hiçde iyi degil güzel ülkemiz biran önce toplanır inşallah
Ayy kıyamam üzdüm mü seniii
Ben biraz daha gaza gel diye şeyettiydim.
Hakikaten yaatekerin düz bassın der gibi olmuş...
Yok iade etmek falan onların içine gireceksin dediğim gibi bu hafta protein ağırlıklı beslen ve wc problemi yaşama bak nasıl inceliyorsun.
Protein yağ yakımını artırır. Beni dinle bir dene lütfen..
canım akşama yoğurt salata tavuk tarzı protein ye benceSabah icemedim öğkk
Öğlene bir kase var akşama kalmadı(çok şükür)
Akşam ne yerim bilmiyorum.
3 öğün yersen daha çok eksi gorursun Hemde biter çabuk.bir lahana çorbası yapmışım 3 gündür yiyiyorum yarına da var maşallah.... başka lahanamda var çürümesinler günah.... onlar bitince başlarım protein gününe... bu gün 64,7 idim... lahana iyi götürüyo....çok sıkmamlazım haftaya 63ü görmem lazım.....
muska77 seni de etiketlediydim ya bu site bana bi oyun oynuyor
bence çorbayı öğlen içme öğlen bişeyler ye akşam çorbayı iç demiştim
Bakalım kızlar valla çorba mutfakta ya kapısının önünden geçmek bile istemiyorum mutfağın.canım akşama yoğurt salata tavuk tarzı protein ye bence
Yazicam tatlım sende az meraklı değilsin hanimuska77 cım bu arada 60 ı da görmüşsün seni çok çok çok tebrik ediyorum ve -54 kilo ile başarı hikayeni bekliyorum
3 öğün yersen daha çok eksi gorursun Hemde biter çabuk.
Sağol şekerim darısı başına :)
Yazicam tatlım sende az meraklı değilsin hani
Halbuki herşeyi biliyorsun.
Yazicam tatlım sende az meraklı değilsin hani
Halbuki herşeyi biliyorsun.
Keşke bugünde yapsaydın ama listede değildin ya!yarın öyle yaparım anca biter zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?