Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tatlım seninki rehgl şişliği ve wc sorunu..
Sende haftaya çok iyi olursun.

İyiii aşırı tepki vermemişim demek.

gayet dozunda :)

yapamam jillian dizimin contaları atıyo.... sağ dizim takırdıyo...leslie yaparken bile çatır çutur ötüyor... geçen sen 3 kere düz yolda düştümde zannımca affetmedi beni....

zorlama kız dikişli dikişli...

Güle güle kullan hep istediğin kiloyu göstersin.

tekerin düz bassın der gibi olmuş...

bugun ki menum

toplam 836 kalori

sabah
2 dlm kız tb ekmegi
50 gr light peynir
5 zeytin

ara
1 kase sutle nesquik gevrek

oglen
1 kase un corbası

aksam
1 kase sehriye corbası

su 2 lt
spor yok
2 kupa form cayı

nesquiiik artık bende yicem :)

tum samimiyetimle soyluyorum bitanem iyi gorunuyosun sıkma kendini artık :) koru yeter :)
insallah canımm bi 55 gorsem yaz gelmeden nası vericem bilmiyorum valla

55 miii bende istiyom...

Canm nesquik midene dokunmuyormu?

onun dokunulmazlığı var... pasta bilem yer bişi olmaz ona...

kızzzz olcak tabii bu hafta vericeksin kiloları haftayada korumaya geçiceksin ohhhh valla ben bilee o kadar heyecan yaptım ki senin yerine ben mezun oluyomuş gibiyim :)))) bana noluyosa daha önümde oooo 30 küsür kilo var

benimde 15 kg var.... Allah sabır versin bize...

hadi yaaa olsun biraz gayret et sığarsın 2 hafta sonra :)

2 hafta diyosun 11 nisanda giriyo olcam mı diyosun hadi bakalım....

aman ne motivasyon ağlıcektim nerdeyse.... bir pantalon ancak bu kadar olmaz insana ühühühüüüüü

peki bu lafını hatırlatıcam sana şekerim.. bekle beni 2 hafta sonra yanından geçen rüzgarımı hissedersin

bekliyoruz kayanancığımla :)

yokk orasını bilmem ama bu halimden 5 kilo zayıf olurum çünkü sıkıcam :) ki üstelik regl olucam bu hafta

5 kg anaamm bende istiyom nasıl olcak o....

Kızlar artik 96 larda aldığım pantalonlara veda vaktim geldi bence ne dersiniz ?Eki Görüntüle 1801196

kıız sen vedalaşmazsan o pantolanlar yollarda sen vedalaşabilir :))))

süpersin bende 96 kg dan düştüm

maşallah...

tartıldım demiştin bu sabah kaç çıktın kızz tırstım şaka maka yetişcen bana

deme öyle hızlan sende aaa rezil etme bizi bu artık aile meselesi :))

Mbiraz daha sabir canim sigarsin icine girdiysen 60 olunca rahatca kapanir

60 a daha bi dünya var... olur muyum 60 neydi nasıl bişi.... ben 60 görmeyeli 10 yıl olmuştur... abbooo yaşlanmışım....

hatırası var diyosun...

sabah 82,8 mi 82,9 mu neydim şuan 83 tam :) hehe kız sporun faydaları bide poşetten vücut inceldi ama kollara sarmadım bak onlarada sarıyım bu akşam :)

aa benimde sauna eşofmanım vardı dur buliim onu... anca almayı biliyom... trambolinde onla zıplıyayım :)
hatta leslie yaparkende onu giyiyim... o pantalonlara girmem lazım.....

otel var 2 cisi açılcaktı müdürlük için başvurdum açılıcaktı ama açılış tarihi askıya alındı adam şuan açmıycak sanırım seneye herhalde.. bende şans yok

daha iyileri çıksın karşına inşallah....

ben 80 kg canım insülin direncim var zor veriyorum zaten şuan 14.takımdan belli bir süre ayrıldım işler yüzünden kafamı tam veremiyorum malesef

güzel vermişsin bırakma....devam et bak geri gelmesinler....

bende pamukkalede malesef birde kendi dükkanım var düşün sonumu stresden kafayı yiyeceğim

Allah yardımcınız olsun....

evet malesef durumuz hiçde iyi degil güzel ülkemiz biran önce toplanır inşallah

bütün dünya karışık amaç ne hiç anlamadım kime yarıyor bu nasıl bir zevktir anlamadım...

bissürü alıntı yaptım ama hepsi gitti

nilsub tebrik ederim canım sonunda görmüşsün 78 i

d_mndc canım bence de pantolonunu saklamalısın valla ben 125 kiloyken giydiklerimi hep attım çok pişmanım aslında keşke bi tanesini saklasaymışım bakalım yazlıkların arasından bişeyler çıkar mı

Yok iade etmek falan onların içine gireceksin dediğim gibi bu hafta protein ağırlıklı beslen ve wc problemi yaşama bak nasıl inceliyorsun.
Protein yağ yakımını artırır. Beni dinle bir dene lütfen..

bir lahana çorbası yapmışım 3 gündür yiyiyorum yarına da var maşallah.... başka lahanamda var çürümesinler günah.... onlar bitince başlarım protein gününe... bu gün 64,7 idim... lahana iyi götürüyo....çok sıkmamlazım haftaya 63ü görmem lazım.....

3 öğün yersen daha çok eksi gorursun Hemde biter çabuk.

Sağol şekerim darısı başına :)

Yazicam tatlım sende az meraklı değilsin hani
Halbuki herşeyi biliyorsun.

evet biliyorum ama hem biraz uzun edebi bi hikaye olacak derli toplu nasıl aldın? nasıl vermeye karar verdin? nasıl verdin? verince nasıl tepkiler aldın? falan heyecanlı

hem çok dikkat çekicek eminim ki

hem de favori mesajlarıma eklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…