Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hızlan akşam ne dedik geçelim ebruyu ve duyguyu onu bunu bırakta duygunun damarına fena bastım çok feci gaza geldi beni geçmese bari:)
Ebru motoru takmıs baksana 9 mil nedir :))
Ben bu ara ne yapsam boş ki kimseyi gececek halim yok. Kendimle yarısıyorum resmen, gecen haftaki kiloma dönmek icin. Jillian level 2 yaptım bana mısın demedi ki bu zamana kadar her Jillian yaptıgım günün ertesi mutlaka eksi görürdüm

Yanlız dikkat et yeşilçay beni kabız yapıyor. belki sendede öyle bir etkisi vardır.
Aaaa olabilir mi acaba yaaa? Bugun mistik çay getirdim yanımda, ögleden sonra onu iceyim dedim. İçinde bi ben yokum nerdeyse: siyah çay, tarcın, bögürtlen yaprakları, zencefil, vanilya aroması, hindiba kökü, karanfil, meyan kökü, kakule meyvesi, karabiber. Artık bunlardan biri beni wc'ye cıkartsın lütfen

Ben nezaman yeşil çay içsem wcye çkmakta zorlanıyorum.
Hadi bakalım umarn işine yarar.

günaydınlarrrrr
nilsub cum muska cım ne güzel kg verdiniz yaa
muska bu hafta kesin bireyselde de birincisin sen güzelim yaa muhteşem bir kapanış yapacaksın
bugünde mi lahana çorbası olacak menü de gene
Sabah icemedim öğkk
Öğlene bir kase var akşama kalmadı(çok şükür)
Akşam ne yerim bilmiyorum.

Cakallar onu da dusunmusler sekerim, doktora bitirmenin de maksimum suresi 6 yil :)) yani o sure dolunca da kapinin önündeyiz:))
Ayy işin zormuş o zamn

Diger rakibemiz veriyor ama kilolari biz yerimizde sayiyoruz Ebrus ne olacak halimiz... Sen orucla veriyordun o da mi ise yaramiyor???
He ya ycfa güzel veriyor biz yerimizde sayıyoruz.
Başlarda sahur yapmıyordum diye verdiğimi düşünüyorum. Şimdi yiyip yatınca oda etkiliyorrrr.

günaydınlarrrrr
nilsub cum muska cım ne güzel kg verdiniz yaa
muska bu hafta kesin bireyselde de birincisin sen güzelim yaa muhteşem bir kapanış yapacaksın
bugünde mi lahana çorbası olacak menü de gene
Yok ya kaptanım muskaya yetişemem ama şubatın 15 de başladım yeni tartımla 5.5 kilo fena değil bakalım:)

Dün bide 300 ipsiz ip
VE 10 dk yan yağları video yaptım.
Yazmayı unutmuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…