- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.861
Greenwood karışk bitki çayıyarın dişçiye gidicem alıyım bari adı ne peki çayın bime gidince ne diye bakıyım
tesekkuler efemYok ya öyle değillll
Sen sağ salim geldin ya, gelişinin şerefine yaptımm.
Sana armağan etmek için yaniii
tartılmaz mıyım :) 60.1kollontai yeni tartınla tartıldınmı kız..
Ebru motoru takmıs baksana 9 mil nedir :))hızlan akşam ne dedik geçelim ebruyu ve duyguyu onu bunu bırakta duygunun damarına fena bastım çok feci gaza geldi beni geçmese bari:)
Aaaa olabilir mi acaba yaaa? Bugun mistik çay getirdim yanımda, ögleden sonra onu iceyim dedim. İçinde bi ben yokum nerdeyse: siyah çay, tarcın, bögürtlen yaprakları, zencefil, vanilya aroması, hindiba kökü, karanfil, meyan kökü, kakule meyvesi, karabiber. Artık bunlardan biri beni wc'ye cıkartsın lütfenYanlız dikkat et yeşilçay beni kabız yapıyor. belki sendede öyle bir etkisi vardır.
Evvet geçtim onlarıııı..tesekkuler efem
tartılmaz mıyım :) 60.1
o degil de hatun kisiler siz birbirinizi gecmeye calısırken muskam hepinizi gecti valla
Afferim kız sana helal olsun valla.pazartesi 60.6
bugun 60.1
Ben nezaman yeşil çay içsem wcye çkmakta zorlanıyorum.Aaaa olabilir mi acaba yaaa? Bugun mistik çay getirdim yanımda, ögleden sonra onu iceyim dedim. İçinde bi ben yokum nerdeyse: siyah çay, tarcın, bögürtlen yaprakları, zencefil, vanilya aroması, hindiba kökü, karanfil, meyan kökü, kakule meyvesi, karabiber. Artık bunlardan biri beni wc'ye cıkartsın lütfen
Sabah icemedim öğkkgünaydınlarrrrr
nilsub cum muska cım ne güzel kg verdiniz yaa
muska bu hafta kesin bireyselde de birincisin sen güzelim yaa muhteşem bir kapanış yapacaksın
bugünde mi lahana çorbası olacak menü de gene
Ayy işin zormuş o zamnCakallar onu da dusunmusler sekerim, doktora bitirmenin de maksimum suresi 6 yil :)) yani o sure dolunca da kapinin önündeyiz:))
He yaDiger rakibemiz veriyor ama kilolari biz yerimizde sayiyoruz Ebrus ne olacak halimiz... Sen orucla veriyordun o da mi ise yaramiyor???
Yok ya kaptanım muskaya yetişemem ama şubatın 15 de başladım yeni tartımla 5.5 kilo fena değil bakalım:)günaydınlarrrrr
nilsub cum muska cım ne güzel kg verdiniz yaa
muska bu hafta kesin bireyselde de birincisin sen güzelim yaa muhteşem bir kapanış yapacaksın
bugünde mi lahana çorbası olacak menü de gene
Dün bide 300 ipsiz ipmuska77 kollontai morordek ycfa
Sahur: 1 litre ılık su
İftar: 4 kepçe yayla çorbası- 1 içliköfte haşlanmış
1 ceviz-yarım elma
Su: 2 litre-2 bardak yeşil çay
Spor: 5 mile leslie
4 mile leslie
Toplamda 9 mile yaniii
nilsub tatlişim senin sözüne uydum jillian yerine 4 mile daha çektim. Ama maesef 10mile olmadıı.
Oda yarına artıkınn
Yalnız bittimm.Ölüyorumm.Ben yatıyomm.İyi gecelleerrrr
Vaaayyy desene kilolar benim sataşmamı bekliyormuşşş..Günaydın herkese ben dun aksam ne dedim hemen foto yapıştırıcam dedim ortıcım sana gelsin Eki Görüntüle 1801432
Tabii fena değil.Yok ya kaptanım muskaya yetişemem ama şubatın 15 de başladım yeni tartımla 5.5 kilo fena değil bakalım:)
Ozamn ikimize de aferiinnnn.Aferin sana :) kız delirdin mi ben şaka yapmıştım 9milmi eee gitmiştir 1kilo senden ay bende sonunda şükür 78.6 oldum yarına kadarda 78.4 falan olsam ne güzel olur:)
Uyanın millet geri geldim:) sizi uykucular sizi:)
Hepiciğinize günaydıınn.Günaydııın bebişlerim nasılsınız bakem?
Geçmişe gözatayım puanlarnızı not alayım ben..
Mersii efenimmmSupersiN ebruuu
Vaayy bee
Geçmiş olsun hayırdır canım.Şekerin falan mı düştü.Suoer bende 57 yi gordum ama bugun cok halsizim grip olcam galiba ya ellerim titriyo yazarken bile
Nilsubun hatırına 10 yapcaktım olmadı.Çok yorulmuştumm.9 mil ne kıııııız, naptıın?
Bu adamlar soruları uzaydan getiriyorr..Kitap acık sınavlar her zaman zor olur tatlım, işin cilvesi orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?