- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.841
Evet ondan galiba sevindimErken yemwk ise yaramis kuzum tebrijler
Heyt bire maşallah :)
Teveccühünüz efeeeem..Heyt bire maşallah :)
Suoer bende 57 yi gordum ama bugun cok halsizim grip olcam galiba ya ellerim titriyo yazarken bile
Erken yemek iyi oluyo tatlim herzamanEvet ondan galiba sevindim
Harika ama gribe dikkat portakal suyu falan iç grip ilacı al..Suoer bende 57 yi gordum ama bugun cok halsizim grip olcam galiba ya ellerim titriyo yazarken bile
1barfak suya 1limon sıkıp ictim simdiHarika ama gribe dikkat portakal suyu falan iç grip ilacı al..
Öyle oluyormuş şekerimErken yemek iyi oluyo tatlim herzaman
İyi o kendine getirir inşallah geçmiş olsun canım.1barfak suya 1limon sıkıp ictim simdi
Biz boşunam 16-17de kapatıyoz dükkanı fıstıkÖyle oluyormuş şekerim
9 mil ne kıııııız, naptıın?muska77 @kollontai morordek ycfa
Sahur: 1 litre ılık su
İftar: 4 kepçe yayla çorbası- 1 içliköfte haşlanmış
1 ceviz-yarım elma
Su: 2 litre-2 bardak yeşil çay
Spor: 5 mile leslie
4 mile leslie
Toplamda 9 mile yaniii
nilsub tatlişim senin sözüne uydum jillian yerine 4 mile daha çektim. Ama maesef 10mile olmadıı.
Oda yarına artıkınn
Yalnız bittimm.Ölüyorumm.Ben yatıyomm.İyi gecelleerrrr
Vaay hadi bakalım, yarın daha da eksisini bekliyoruzGünaydın herkese ben dun aksam ne dedim hemen foto yapıştırıcam dedim ortıcım sana gelsin Eki Görüntüle 1801432
Ben cok mutsuzum cunku hala ve hala artıyımGünaydııın bebişlerim nasılsınız bakem?
Geçmişe gözatayım puanlarnızı not alayım ben..
Kitap acık sınavlar her zaman zor olur tatlım, işin cilvesi ordaKiz hoca bizi sinava kitapla sokardi kimse bisey yapamazdi okadar berbat sorular olurdu:) hic sevemedim o dersi matematigi severim ama istatistik cok karisik
Maşallah rakibem ya, ben daha mezuniyete yaklasacagıma uzaklasıyorum resmenHe heyttt mezun olacagimi kafaya koyduysam olurum:)))))
Dikkat et rakibem, mezun olayım derken hasta olma. C vitamini al bol bolSuoer bende 57 yi gordum ama bugun cok halsizim grip olcam galiba ya ellerim titriyo yazarken bile
Bugun ben de mi öyle kapatsam. Gerci benim de en gec 18-18:30 falan oluyor da... Anlamadım ki daha ne yapabilirimBiz boşunam 16-17de kapatıyoz dükkanı fıstık
İşte buradaki arkadaşlığın güzel tarafı derdimizde bir oluyor sevincimizde
Teşekkürler..
Harika içine giriyorsan gerisi gelir betüşüm.
Bu hafta protein ağırlıklı takıl allahın izniyle haftaya kapanır önü
Senmi benmi ördekim
Kıyamam sana ağlama bebişim.Ben cok mutsuzum cunku hala ve hala artıyım
Tatlım bu akşamı çok çok hafif tut erken ye ve bir fincan form çay iç.Bugun ben de mi öyle kapatsam. Gerci benim de en gec 18-18:30 falan oluyor da... Anlamadım ki daha ne yapabilirim
Yok iade etmek falan onların içine gireceksin dediğim gibi bu hafta protein ağırlıklı beslen ve wc problemi yaşama bak nasıl inceliyorsun.inşallah girerim iade etmek istemiyorum
Valla muskam regl şişliğidir diye içmediğim kadar yeşil çay içiyorum, günde en az 2 fincan. Kaç gündür wc'ye de cıkamadım, bugun cıksam bari de azcık ordan gitseKıyamam sana ağlama bebişim.
Tatlım bu akşamı çok çok hafif tut erken ye ve bir fincan form çay iç.
evet şekerim ben bu sabah 2 haşlanmış yumurtaya sadece pul biber döktüm yanındada 1 kk peynir yedim sadece ve yeşil çay içtim öğlen ve akşamda yoğurtlu birşeyler tüketicem sabah bakalım kaç olur bu aradada benimde wc sorumum devam ediyor nasıl gitti -500 anlamadım:)Yok iade etmek falan onların içine gireceksin dediğim gibi bu hafta protein ağırlıklı beslen ve wc problemi yaşama bak nasıl inceliyorsun.
Protein yağ yakımını artırır. Beni dinle bir dene lütfen..
hızlan akşam ne dedik geçelim ebruyu ve duyguyu onu bunu bırakta duygunun damarına fena bastım çok feci gaza geldi beni geçmese bari:)9 mil ne kıııııız, naptıın?
Vaay hadi bakalım, yarın daha da eksisini bekliyoruz
Ben cok mutsuzum cunku hala ve hala artıyım
Kitap acık sınavlar her zaman zor olur tatlım, işin cilvesi orda
Maşallah rakibem ya, ben daha mezuniyete yaklasacagıma uzaklasıyorum resmenNeyi yanlıs yapıyorum anlamadım ki...
Muskam tebrik ederim ya, cok iyi cidden :)
Dikkat et rakibem, mezun olayım derken hasta olma. C vitamini al bol bol
Bugun ben de mi öyle kapatsam. Gerci benim de en gec 18-18:30 falan oluyor da... Anlamadım ki daha ne yapabilirim
Yanlız dikkat et yeşilçay beni kabız yapıyor. belki sendede öyle bir etkisi vardır.Valla muskam regl şişliğidir diye içmediğim kadar yeşil çay içiyorum, günde en az 2 fincan. Kaç gündür wc'ye de cıkamadım, bugun cıksam bari de azcık ordan gitse
Dedigin gibi yapayım artık daha da olmazsa kısmet
Olur harika plan yapmışsın.evet şekerim ben bu sabah 2 haşlanmış yumurtaya sadece pul biber döktüm yanındada 1 kk peynir yedim sadece ve yeşil çay içtim öğlen ve akşamda yoğurtlu birşeyler tüketicem sabah bakalım kaç olur bu aradada benimde wc sorumum devam ediyor nasıl gitti -500 anlamadım:)
yarın dişçiye gidicem alıyım bari adı ne peki çayın bime gidince ne diye bakıyımYanlız dikkat et yeşilçay beni kabız yapıyor. belki sendede öyle bir etkisi vardır.
Olur harika plan yapmışsın.
Bimden mor kutulu çaydan al ve 1 fincan iç tatlım 7li yada 9lu olanlar bazen yetmeyebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?