Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Keşke bugünde yapsaydın ama listede değildin ya!
Yap ve bir güne kaç gr eksi gordugunu bana söyle olurmu?

hadi inşallah hatta cumartesi pazarda yapayım daha lahanam var :) yarın sabah üzerime olmayan pantalonlarla foto çekiyorum ve atıyorum... sonrada sığdığımda foto çekip atçam tamam mı :)

Ayy çok tatlisin senin için uzun uzun anlatıcam kız kısaca bir taslak hazırlamıştım halbuki.
60 mı oldun kııız tebrikler... maşallah maşallah..... darısı başımıza inşallah :)
Amin canım. Sizde olacaksınız inanıyorum ben size.

Canim menulerin cok iyi ama aksami erkene cekmekte fayda var

Tamam harika!
Merakla bekliyorum.

yarın çekinip atçam bit foto ne kadar fena duruyo bi görün halimi :)) ama dalga geçmek yok ilerde bir gün sığmış halimi de atarım inşallah :))

sonuçta şu an üzerimdeki pantalonu da aldıktan 1 ay sonra giyebilmiştim.... belki gene başarırım :)))

ne dalgası canım yaa ben senden daha fena haldeyin burda destek için varızz FİGHTİNGGGG.........:)

Ayy çok tatlisin senin için uzun uzun anlatıcam kız kısaca bir taslak hazırlamıştım halbuki.

Amin canım. Sizde olacaksınız inanıyorum ben size.

yoook o senin başarı hikayen muskam kısaca olur mu hiiiç.. 15 kilo veren bile çarşaf çarşaf yazıyor

Ne dalgası kızım ya!
Belki yok basaracaksin. Yarın fotonu bekliyorum.
Yarın diyince ben yarın poğaça yiceeem!!

benim koluma sığmayacak pantul için seninle dalga geçersem Allah beni çarpar kız Allah korusun

Ben nezaman yeşil çay içsem wcye çkmakta zorlanıyorum.
Hadi bakalım umarn işine yarar.
Ögleden sonra ve akşam birer fincan icecegim bakalım, umarım işe yarar
Sabah icemedim öğkk
Öğlene bir kase var akşama kalmadı(çok şükür)
Akşam ne yerim bilmiyorum.
Bari başka çorba içeydin hep lahana hep lahana :)
Brokoli iç, sebze corbası iç ne bileyim lahana hariç bi şey iç :)

He ya ycfa güzel veriyor biz yerimizde sayıyoruz.
Başlarda sahur yapmıyordum diye verdiğimi düşünüyorum. Şimdi yiyip yatınca oda etkiliyorrrr.
Hmmm ondan olabilir haklısın. Bi de ramazanda da derler ya vucut besin gelmeyecegini anlayınca aldıklarını da depolarmıs diye. Gerci senin aktivite de fazla, nereye depolayacak bilemedim de :))
Nilsubun hatırına 10 yapcaktım olmadı.Çok yorulmuştumm.
Yeter kız zaten, 9 milin üstüne bi dünya şey yapmıssın.
Tatlım seninki rehgl şişliği ve wc sorunu..
Sende haftaya çok iyi olursun.
Regl kısmen tamam (yarına hepsi inmemis olabilir), wc'ye de cıkarsam tutmayın beni
Canim menulerin cok iyi ama aksami erkene cekmekte fayda var
Bugun dukkanı biraz daha erken kapatalım bakalım nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…