- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.901
Keşke bugünde yapsaydın ama listede değildin ya!
Yap ve bir güne kaç gr eksi gordugunu bana söyle olurmu?
Saol tatlimİyi o kendine getirir inşallah geçmiş olsun canım.
Ayy çok tatlisin senin için uzun uzun anlatıcam kız kısaca bir taslak hazırlamıştım halbuki.evet biliyorum ama hem biraz uzun edebi bi hikaye olacak derli toplu nasıl aldın? nasıl vermeye karar verdin? nasıl verdin? verince nasıl tepkiler aldın? falan heyecanlı
hem çok dikkat çekicek eminim ki
hem de favori mesajlarıma eklicem
Amin canım. Sizde olacaksınız inanıyorum ben size.60 mı oldun kııız tebrikler... maşallah maşallah..... darısı başımıza inşallah :)
Canim menulerin cok iyi ama aksami erkene cekmekte fayda var9 mil ne kıııııız, naptıın?
Vaay hadi bakalım, yarın daha da eksisini bekliyoruz
Ben cok mutsuzum cunku hala ve hala artıyım
Kitap acık sınavlar her zaman zor olur tatlım, işin cilvesi orda
Maşallah rakibem ya, ben daha mezuniyete yaklasacagıma uzaklasıyorum resmenNeyi yanlıs yapıyorum anlamadım ki...
Muskam tebrik ederim ya, cok iyi cidden :)
Dikkat et rakibem, mezun olayım derken hasta olma. C vitamini al bol bol
Bugun ben de mi öyle kapatsam. Gerci benim de en gec 18-18:30 falan oluyor da... Anlamadım ki daha ne yapabilirim
Tamam harika!hadi inşallah hatta cumartesi pazarda yapayım daha lahanam var :) yarın sabah üzerime olmayan pantalonlarla foto çekiyorum ve atıyorum... sonrada sığdığımda foto çekip atçam tamam mı :)
Tamam harika!
Merakla bekliyorum.
ne dalgası canım yaa ben senden daha fena haldeyin burda destek için varızz FİGHTİNGGGG.........:)yarın çekinip atçam bit foto ne kadar fena duruyo bi görün halimi :)) ama dalga geçmek yok ilerde bir gün sığmış halimi de atarım inşallah :))
sonuçta şu an üzerimdeki pantalonu da aldıktan 1 ay sonra giyebilmiştim.... belki gene başarırım :)))
Ayy çok tatlisin senin için uzun uzun anlatıcam kız kısaca bir taslak hazırlamıştım halbuki.
Amin canım. Sizde olacaksınız inanıyorum ben size.
Ne dalgası kızım ya!yarın çekinip atçam bit foto ne kadar fena duruyo bi görün halimi :)) ama dalga geçmek yok ilerde bir gün sığmış halimi de atarım inşallah :))
sonuçta şu an üzerimdeki pantalonu da aldıktan 1 ay sonra giyebilmiştim.... belki gene başarırım :)))
YE KIZ HAKETTİN BİDE BENİM YERİME YEEEENe dalgası kızım ya!
Belki yok basaracaksin. Yarın fotonu bekliyorum.
Yarın diyince ben yarın poğaça yiceeem!!
yarın çekinip atçam bit foto ne kadar fena duruyo bi görün halimi :)) ama dalga geçmek yok ilerde bir gün sığmış halimi de atarım inşallah :))
Ayyy ben senin avatarini yeriiiiiim..yoook o senin başarı hikayen muskam kısaca olur mu hiiiç.. 15 kilo veren bile çarşaf çarşaf yazıyor
TamamYE KIZ HAKETTİN BİDE BENİM YERİME YEEEE
Ne dalgası kızım ya!
Belki yok basaracaksin. Yarın fotonu bekliyorum.
Yarın diyince ben yarın poğaça yiceeem!!
benim koluma sığmayacak pantul için seninle dalga geçersem Allah beni çarpar kız Allah korusun
gözün aydın hadi bakalım ben bile ay tutulmasına rağmen 78 gördüysem gerisini sen düşün artık ezzz ebruyu ezzz bende duyguyuREGL OLDUUUUMM!
Belki yarına birazcık inmiş olur şişliğim
Ayyy ben senin avatarini yeriiiiiim..
Beren dimi o?
Gozun aydın kıız!REGL OLDUUUUMM!
Belki yarına birazcık inmiş olur şişliğim
Ayy bi sabah olaydı offhakettin valla ye bacım....
Ögleden sonra ve akşam birer fincan icecegim bakalım, umarım işe yararBen nezaman yeşil çay içsem wcye çkmakta zorlanıyorum.
Hadi bakalım umarn işine yarar.
Bari başka çorba içeydin hep lahana hep lahana :)Sabah icemedim öğkk
Öğlene bir kase var akşama kalmadı(çok şükür)
Akşam ne yerim bilmiyorum.
Hmmm ondan olabilir haklısın. Bi de ramazanda da derler ya vucut besin gelmeyecegini anlayınca aldıklarını da depolarmıs diye. Gerci senin aktivite de fazla, nereye depolayacak bilemedim de :))He yaycfa güzel veriyor biz yerimizde sayıyoruz.
Başlarda sahur yapmıyordum diye verdiğimi düşünüyorum. Şimdi yiyip yatınca oda etkiliyorrrr.
Yeter kız zaten, 9 milin üstüne bi dünya şey yapmıssın.Nilsubun hatırına 10 yapcaktım olmadı.Çok yorulmuştumm.
Regl kısmen tamam (yarına hepsi inmemis olabilir), wc'ye de cıkarsam tutmayın beniTatlım seninki rehgl şişliği ve wc sorunu..
Sende haftaya çok iyi olursun.
Bugun dukkanı biraz daha erken kapatalım bakalım nolcakCanim menulerin cok iyi ama aksami erkene cekmekte fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?