- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.941
Cazgır geliinnsataşma kaynanama yolarım heee :))
Cazgır geliinn
valla içimde o kadar ah varki bi zayıflıyım bir sürü elbise pantolon alıcam:)
Seval avatarındaki kızın mı??
gelinime cazgır deme yolarım kızzzzzzzzCazgır geliinn
Bende çiğköfte yiycem yaaYE KIZ HAKETTİN BİDE BENİM YERİME YEEEE
İyi bari canım. Sevindimm. Yarın ekside olabilirsinn.REGL OLDUUUUMM!
Belki yarına birazcık inmiş olur şişliğim
Aaa rakibemi kışkırtıyoorrr..gözün aydın hadi bakalım ben bile ay tutulmasına rağmen 78 gördüysem gerisini sen düşün artık ezzz ebruyu ezzz bende duyguyu
Ayy çok şeker ama yerim ben onuevetBerenin deli nuriye modu
kızımın en sevdiğim fotosu ayıptır söylemesi
niye dün sen yaparken iyiydiAaa rakibemi kışkırtıyoorrr..
Gördüm gördüm tatlım hayırlı olsun .. bak gaza getirince vücut kendine geldi sayemde oldu dermisin
Simdi daha iyiyim tatlim meyve yiyorum:) sabah nefesim cok daraldi astim var bende ilaclarimi kullanincada elim ayagim titredi resmen grip olcak gibiydimama cok sukurr iyiyim herseyin basi saglik valla saglik olmayinca insanin gozu biseyi gormuyoGeçmiş olsun hayırdır canım.Şekerin falan mı düştü.
57 içinde ayrıca çok sevindimm.
Darisi seninde basina canim ebru gecen tvde gordum gluten alerjisi olan insanlaf icinde gluten olan bisey yerse kilo veremezmis aklima sen geldin acaba sende de boyle biseymi varkiGeçmiş olsun hayırdır canım.Şekerin falan mı düştü.
57 içinde ayrıca çok sevindimm.
hayatım geçmiş olsun dikkat et dediğin gibi herşeyin başı sağlık bebeğinde var kendine çok iyi bakkı bebeğinede iyi bak zorlama kendini 1 2 kilo için souçta bizim gibi 20 30 kilon fazlan yok ki canım benim bol meyveni yeeee hemen sıcacık bi çorbanıda iç ....Simdi daha iyiyim tatlim meyve yiyorum:) sabah nefesim cok daraldi astim var bende ilaclarimi kullanincada elim ayagim titredi resmen grip olcak gibiydimama cok sukurr iyiyim herseyin basi saglik valla saglik olmayinca insanin gozu biseyi gormuyo
hadi canım hadi hadi aradaki fark açılıyor ona göre hızlan senden önce mezun olurum bak he gerçi sen hedef kaç kilo yazmıştın ? tam istediğin kilo kaç ben 58 olsam yeter :) şuan tam tamına 20 kilo fazlam varGördüm gördüm tatlım hayırlı olsun .. bak gaza getirince vücut kendine geldi sayemde oldu dermisin
Dun esime dedimki diyeti birakiyorum yarin markete gidip cips cikolata biskuvikeri doldurcam sonrada pastaneden pasta kurabiye doldurcam sonrada kuruyemis alcam artik yeter dedim gozu korktu benden:)Gozun aydın kıız!
Ayy bi sabah olaydı off
Böyleyerdim onu
sende abartmışsın hem korumak daha zor ona göre yine devam ediceksin ama kasmadan öğlen fazla kaçırınca akşam dengeliceksin yoksa işimiz mantar:)Dun esime dedimki diyeti birakiyorum yarin markete gidip cips cikolata biskuvikeri doldurcam sonrada pastaneden pasta kurabiye doldurcam sonrada kuruyemis alcam artik yeter dedim gozu korktu benden:)
Ebtu cigkofteyi sen yapta sana gelelim cigkofte partisi yapalimBende çiğköfte yiycem yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?