Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Seval avatarındaki kızın mı??

Geçmiş olsun hayırdır canım.Şekerin falan mı düştü.
57 içinde ayrıca çok sevindimm.
Simdi daha iyiyim tatlim meyve yiyorum:) sabah nefesim cok daraldi astim var bende ilaclarimi kullanincada elim ayagim titredi resmen grip olcak gibiydimama cok sukurr iyiyim herseyin basi saglik valla saglik olmayinca insanin gozu biseyi gormuyo

Simdi daha iyiyim tatlim meyve yiyorum:) sabah nefesim cok daraldi astim var bende ilaclarimi kullanincada elim ayagim titredi resmen grip olcak gibiydimama cok sukurr iyiyim herseyin basi saglik valla saglik olmayinca insanin gozu biseyi gormuyo
hayatım geçmiş olsun dikkat et dediğin gibi herşeyin başı sağlık bebeğinde var kendine çok iyi bakkı bebeğinede iyi bak zorlama kendini 1 2 kilo için souçta bizim gibi 20 30 kilon fazlan yok ki canım benim bol meyveni yeeee hemen sıcacık bi çorbanıda iç ....

Gördüm gördüm tatlım hayırlı olsun .. bak gaza getirince vücut kendine geldi sayemde oldu dermisin
hadi canım hadi hadi aradaki fark açılıyor ona göre hızlan senden önce mezun olurum bak he gerçi sen hedef kaç kilo yazmıştın ? tam istediğin kilo kaç ben 58 olsam yeter :) şuan tam tamına 20 kilo fazlam var

Dun esime dedimki diyeti birakiyorum yarin markete gidip cips cikolata biskuvikeri doldurcam sonrada pastaneden pasta kurabiye doldurcam sonrada kuruyemis alcam artik yeter dedim gozu korktu benden:)
sende abartmışsın hem korumak daha zor ona göre yine devam ediceksin ama kasmadan öğlen fazla kaçırınca akşam dengeliceksin yoksa işimiz mantar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…