- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.961
hemen partilere başlanmış biz ne olucaz bakemmmmmmmEbtu cigkofteyi sen yapta sana gelelim cigkofte partisi yapalim
Ahh keşkeİyi bari canım. Sevindimm. Yarın ekside olabilirsinn.
Tesekkurler canim zaten gordum istedigim kiloyu artik cok kasmiycam kendimihayatım geçmiş olsun dikkat et dediğin gibi herşeyin başı sağlık bebeğinde var kendine çok iyi bakkı bebeğinede iyi bak zorlama kendini 1 2 kilo için souçta bizim gibi 20 30 kilon fazlan yok ki canım benim bol meyveni yeeee hemen sıcacık bi çorbanıda iç ....
Yok kiz o bana yeter artik yemek ye halami diyet demistide ondan oyle soykedim:)sende abartmışsın hem korumak daha zor ona göre yine devam ediceksin ama kasmadan öğlen fazla kaçırınca akşam dengeliceksin yoksa işimiz mantar:)
HEp birlikte gitcez kuzum:)hemen partilere başlanmış biz ne olucaz bakemmmmmmm
Kizzzz pekte tatliynis kizin:) Allah bagislasin tatlim
Kizzzz pekte tatliynis kizin:) Allah bagislasin tatlim
Bugun sadece ayran ve 1 yumurta ve biraz karnabahar yiyeceğimm.Bakalım yine sabit olucakmı hain tartıHmmm ondan olabilir haklısın. Bi de ramazanda da derler ya vucut besin gelmeyecegini anlayınca aldıklarını da depolarmıs diye. Gerci senin aktivite de fazla, nereye depolayacak bilemedim de :))
bence senin metabolizmanda yavaşladı ebruBugun sadece ayran ve 1 yumurta ve biraz karnabahar yiyeceğimm.Bakalım yine sabit olucakmı hain tartı
Ama yine sabitim yaaYeter kız zaten, 9 milin üstüne bi dünya şey yapmıssın.
Bende 6 da kapatacağıımm.Ögleden sonra ve akşam birer fincan icecegim bakalım, umarım işe yarar
Bari başka çorba içeydin hep lahana hep lahana :)
Brokoli iç, sebze corbası iç ne bileyim lahana hariç bi şey iç :)
Hmmm ondan olabilir haklısın. Bi de ramazanda da derler ya vucut besin gelmeyecegini anlayınca aldıklarını da depolarmıs diye. Gerci senin aktivite de fazla, nereye depolayacak bilemedim de :))
Yeter kız zaten, 9 milin üstüne bi dünya şey yapmıssın.
Regl kısmen tamam (yarına hepsi inmemis olabilir), wc'ye de cıkarsam tutmayın beni
Bugun dukkanı biraz daha erken kapatalım bakalım nolcak
Kilo yapar .Tatlı şeyler yasakkbu senin kızçenmi maşallah o yanakları yemek serbest mi :)
Patlatmadın umarımmmvalla pantalonları denerken aklıma hep bu geldi :)))
Bugun sadece ayran ve 1 yumurta ve biraz karnabahar yiyeceğimm.Bakalım yine sabit olucakmı hain tartı
İlahi rakibem ya :))Ama yine sabitim yaa
Kafayı yiyecemm. Aman yok yemem kilo alırımm.
Benim de 6'ya sarkabilir ya, işten cıkınca yiyebiliyoruz, o saati buluyorBende 6 da kapatacağıımm.
Ev hanımımıydınTesekkur ederim oda olcak ins sohbetlere katilcam
Betüşş acilen 38 bedene girmelisin.Bak rakibin çıtırrgelin adayın değişti hemen bakıyorum berene kaptırıyorum kocişimi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?