Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba kızlar ,

sabah yine çok hafif uyandım tartılmadım gerçi ama sanki şişkinlik gidiyor gibiiii ))) yarın tartılacağım büyük bir hevesle benim başlangıç kilom olsun )) akşam yememek işe yarıyacak gibi ) benimle birlikte eşimde başladı akşam yemek yememe sadece bir kase cacık yiyor eşim abur cubur hiç bişey tüketmiyor ama o hemen veriyor kiloyu ) başlayalı 5 gün oldu o 1 ,5 kilo verdi bile darısı bana ))

kahvaltıdan sonra 1,5 saat yine kızımla yürüdük parkta oynadık ....yürüyüş bandım bozuldu bu yüzden bugun 45 dakika eliptik yapacam kızlar ....birde atlayabilidğim kadar ip atlayacağım ....sayısını akşama yazarım )

Tesekkurler canim zaten gordum istedigim kiloyu artik cok kasmiycam kendimi

Hmmm ondan olabilir haklısın. Bi de ramazanda da derler ya vucut besin gelmeyecegini anlayınca aldıklarını da depolarmıs diye. Gerci senin aktivite de fazla, nereye depolayacak bilemedim de :))
Bugun sadece ayran ve 1 yumurta ve biraz karnabahar yiyeceğimm.Bakalım yine sabit olucakmı hain tartı

Bende 6 da kapatacağıımm.

Bugun sadece ayran ve 1 yumurta ve biraz karnabahar yiyeceğimm.Bakalım yine sabit olucakmı hain tartı
Ama yine sabitim yaa
Kafayı yiyecemm. Aman yok yemem kilo alırımm.
İlahi rakibem ya :))
Senin böyle bi duraklama zamanların oluyor sanırım ama sonra acılırsın belki
Arkadas bu metabolizmayı da sürekli şaşırtmak mı lazım, alışıyor hemen diyete

Bende 6 da kapatacağıımm.
Benim de 6'ya sarkabilir ya, işten cıkınca yiyebiliyoruz, o saati buluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…